Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:19

Evaeva jo, musí :-) přijde mi, ze se to pomalejc opírá - ale jen moje a dětský, muzovy věci peru tak, jak mi je tam hodí, i když jsou to drahy bushmany s obrázkem

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:19

Evaeva Třeba kalhoty dávám do pračky s vyndanejma kapsama a otočený naruby, aby se neodíraly. Když to někdo udělá předem za mě, ulehčí mi život. (A pak se samozřejmě musejí sušit už otočené na líc a SPRÁVNĚ pověšené...!)

Makara "na prázdné myčce použité nádobí" mi způsobuje srdeční arytmii!!!

Karja No to jo, to je jasný, ale tobě se líbí, tak bys je mohla používat a nemusely by ležet v krabici!

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:20

Pinot Noir já to svoje rozladění nechci úplně skrývat, protože domov považuju za místo, kde bych se měla cítit dobře a ne potlačovat svoje potřeby (a já fakt potřebuju mít věci na svým místě aspoň na 90% a přiměřeně čisto). I muž to chápe (je fakt zlatej!), takže prý se budeme domlouvat na nějakých domácích procesech.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:22

Aranel Ne, ona si je vystaví tyhlety konkrétně až zase přerovná ten obývák:-D

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:24

Aranel dovedeš si představit, že syn házel do koše ponožky zmuchlané do kuličky, z toho jednu úplně a druhou částečně naruby?

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:24
Reakce na Makara:

Pinot Noir já to svoje rozladění nechci úplně skrývat, protože domov považuju za místo, kde bych se měla cítit dobře a ne potlačovat svoje potřeby (a já fakt potřebuju mít věci na svým místě aspoň na 90% a přiměřeně čisto). I muž to chápe (je fakt zlatej!), takže prý se budeme domlouvat na nějakých domácích procesech.

​Jako zpracovávejte oba na půl cesty.My máme takovouhle kamarádku, muž je taky dle ní zlatej a chápe její potřeby (ale ty jsou z pohledu organizace domova asi poměrně extrémější než popisujete tady. A ten samej muž vždycky jednou přeteče a je z jejího uklízecího prudění tak frustrovanej a nasranej, ale ona to vůbec neví:-D

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:31

Makara no ja na nic asi neprijdu. Ja mam taky asi nediagnostikovanou anxiozne depresivni poruchu. Navenek funguju, ale doma se to plne projevi. Vcera jsem treba prisla po sobotni sluzbe, vycidila kuchyn, umyla linku i pulku skrinek a indukcni desku. A vecer uradoval muz ze upece zemlovku s tvarohem. Jenze presne vsude opatlano, hrnce po lince, zaneradeny drez a vlastne on desne spokojeny, ze ma tu zemlovku. Do toho, kde mame vanilkovy cukr, kde je skorice..Potrefenáhusa jj pradlo naruby, srolovane smradlave ponozky....je tech veci milion a jedna. Same drobnosti ale uaa

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:31

Karja můj muž frustraci z mýho prudění ani tochu neskrývá. On má zase svoje úchylky třeba ohledně aut, který se já snažím respektovat. Takže asi oba chceme nastolit nějaký kompromis, ve kterým nám oběma bude přiměřeně dobře.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:31

Makara GRRRRRR

Ještě bych chtěla sambovi nějak citlivě vysvětlit, že když svlíkne povlečení, je lepší ho trochu zapnout, aby v pračce nelezlo do sebe. No, jsem na sebe zvědavá.

Karja Aha to už je nějaký komplikovaný celý.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:36

Já nechci strašit, ale pracovala bych s tim, protože až vám ty drobky na lince a špinavé hrnce na upatlanem sporáku začnou vyrábět taky děti...

No podtrženo sečteno, dávám buď muže nebo děti. Ve chvíli, když ten bordel generují obě strany, to začíná být nezvladatelné. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:40

Makara no tak to jste potom na dobrý cestě, když má on taky něco:-D

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:40

Aranel Bože, ani já bych s tebou nemohla bydlet a to vyperu 5 praček týdně:-D! A blbě:-D

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:48

continuity Hele segry kluk docela dost vaří, je mu 10. A on si třeba pozve kamarády, a spolu ve třech si tam vaří lívance nebo nějaké tortily nebo prostě na co mají chut. Jako vypadá to tam všelijak, uklid odpovídá umu dětí. Tuhle tam segra měla kámošku, ta se tam křižovala, chudák ani to kafe nemohla pít v klidu, že tohle by nedala....No jo, ale ten výsledek za to stojí, ten kluk to bude umět, ono je fakt lepší pracovat na sobě.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:52

Dievčatá ako veľmi vás chápem.

Ja viem, som vďačná že je doma, viem, že je  chorý, snažím sa.

Ale! Neustále si to pripomínam, ked podam vodu, tak netreba, došiel by som si, ked nedonesiem, tak supka o palicke do kuchyne s takým tým výrazom, neviem či dôjdem.

Ked sa baví so susedom z okna, ma hlas ako zvon, ked sa baví so mnou, stoji na uplnom kraji hrobu.

Bože daj mi trpezlivosť, naozaj som rada a vďačná že je doma

Doteraz ma stvali tie drobky, riady a zmuchlane ponožky 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:55
Reakce na Makara:

Aranel dovedeš si představit, že syn házel do koše ponožky zmuchlané do kuličky, z toho jednu úplně a druhou částečně naruby?

​exmanzelovi synove produkovali takzvane "svlečky" sundali si v jednom kuse trenky s teplakama a ponozkama a vcelku to hodili do kose na pradlo. stejne tak tilko/triko/mikina navlecene navzajem v sobe

jo, ja si tu terapii dala sama sobe, tak to neresim, ale mit z toho osypky furt tak s tim nekam jdu.

jo a hodne pomaha kdyz neni moc uklizeno. tesne po uklidu jd to nejhorsi, @jos

to mam tendenci i ja se ohnout pro kazdy drobecek co sviti na vylestene podlaze. kdyz je jich tam vic, tak kazdy dalsi uz v klidu prekrocim

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 11:58

viktorka_od splavutak tyhle svlečky doma taky máme

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 12:02

viktorka_od splavu svlecky to si vypujcim a delaji je taky

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 12:05

continuity Karja Vařící a pečící dítě je velká lekce ovládání se. Kolikrát jsem měla chuť začít křičet nad tím bincem a musela se hodně krotit, abych nejdřív ocenila to jídlo. Přiznávám, že párkrát jsem měla dřív amok z toho bince. Ale musím říct, že se to lepší. už po sobě uklízí úplně automaticky, když vaří. Ale třeba rozlišovací schopnost nad upatlanými úchytkami a drobky na zemi, to tam ještě nenaskočilo. To vůbec po sobě nevidí.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 12:08

viktorka_od splavu myslím, že dcera by byla dokonalý výrobce svlečků, ale tak nějak jsem nastavila, že jak není nachystáno na praní (=vybrané kapsy, vrchní kousky naruby a zapnuté zipy), tak prostě neperu..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 12:10

Pinot Noir my taky, ale tak jsou ještě malý. Říkám tomu svléknout se jak had