A víte, že když ty zarulované ponožky mrsknete do pračky tak, jak jsou, tak nejen, že se vyperou, ale i narovnají![]()
Koukám, že jednoduchý život má nejen můj muž, ale hlavně já ![]()
A víte, že když ty zarulované ponožky mrsknete do pračky tak, jak jsou, tak nejen, že se vyperou, ale i narovnají![]()
Koukám, že jednoduchý život má nejen můj muž, ale hlavně já ![]()
Já bych ty „svlečky" neprala a nechala nepovšimnuté. On se majitel za čas bude shánět a hledat a divit se, tak by dostal info, že toto teda do pračky nedám. Udělá to 3x a pak se snad dostaví nějaké ponaučení,. A nebo to rozdělit, že každý si pere svoje sám. Drobky na lince neřeším, utřu a nepátrám.
Svlečky uz jsem syna odnaučila, muže dikybohu taky. Vánoční úklid dělám tak nějak mimochodem ve chvíli, kdy instaluju vánoční výzdobu, dává mi to největší smysl. Proste kdyz na nejaky okno potrebuju nalepit nálepky, tak ho rovnou predtim přešmudlám a tak
Blby je, kdyz za mnou uz stoji nedočkavá fronta vyzdobychtivých otroků ![]()
Kan v šesti bude ječet a pak si to klidně oblíkne špinavý a naruby
Ale až budou větší, budu to tak dělat
EvaevaMáš vychovanější ponožky, naše zůstanou zarolované a rovnám je až při vytahování ze sušičky ![]()
viktorka_od splavu Ovšem označení svlečka je geniální! Taky se u nás vyskytují ![]()
DruI aha. Tak to já je pochválím, až je budu skládat ![]()
U nás se ten svleček taky vyskytne občas, ale nevím, proč by mi to mělo nějak víc vadit, přece když peru, tak ty věci stejně třídim ne? Jakože já vezmu koš na prádlo a rozhazuju to, co s čím jak a tak prostě mi tato mezipráce nic nezabere, stejně ten jeden kus beru do ruky.
Evaeva No přesně, hlavně já sama dělám boty, já nemůžu nikoho příliš šikanovat. Včera jsem si kupříkladu vyprala tmavý povlečení i s tmavyma tričkama...jenže my spíme v péřovém no, takže....a to se mi nestalo poprvé!
Zrovna dneska jsem teda vyprala synovu peněženku i s obsahem. Nevíte, jestli to vyměněj normálně v bance, papírovky uolne změnily barvu? Hodlám ho tam teda vzít s sebou, aby si to vybavil sám.
Karja no jasně, taky se mi občas něco přihodí.
svlecky taky neresim, proste to rozeberu, to muž nedělá a zarolovany fusekle taky neresim, vyperu to, jak to je
My máme pracku ve sklepe, kde je zima a napůl tma a ještě nahoře často někdo jeci a lomcuje dverma, takže jsem rada, ze to rychle rozhazu podle barev
EvaevaMáš vychovanější ponožky, naše zůstanou zarolované a rovnám je až při vytahování ze sušičky
Jo! Občas mi nějaký uniknou A protože byly zamuchlaný, tak nejsou suchý a nemůžu je hned uklidit do skříně. Hrozný týrání toto!
viktorka_od splavu termit "svlečka" je naprosto geniální
.
Kan tak já ty zarolovaný fusakle neprala, dokud je majitel nerozmotal.
Karja mne nevadi ta vec jako takova, ale ze se to povaluje kolem vany, u postele, vsude. U ditete ok, ale chlap me tim vytaci. Vsechny ty nakladni kresla s naspinenym oblecenim a bundami. Jednou za cas to posbiram, udelam hromadu, vynesu mu to do pracovny a tam s tim mrsknu. Ale za den dva to je zpatky! Nebo ma pod schody od vchodu z garaze nekecam asi 15paru rozhazenych bot. Botnik v patre okazale roky ignoruje. Takze kdyz jdu dolu k pracce, tak o ne ruune zakopavam. A priznam se, ze uz jsem asi tak vytocena, ze mu naschval delam bordel v aute. Drobim tam a nechavam tam vsechny ty maly odpadky. Predstav te si vsechny, ze mu to strasnw ale strasne vadi ![]()
Jen si odložím trochu z jiného soudku, protože úklid i prádlo máme už tak nějak utřepané. (Ano hodinka u hromádky vypraného prádla, které je obalené zbytky papírového kapesníku naučí každého ty kapsy vykydat.)
Odjíždím na vícedenní konferenci. Muž nikdy neřešil přístup do elektronických žákovských našich dětí. Teď u nejmladší (17 let) bude potřeba, aby, když nebudu doma, v těch bakalářích něco z titulu rodiče potvrdil. Napíšu ráno na lísteček heslo. Vysvětlím, k čemu to je. Oba se mi s dcerou pošklebují, že nejsem schopná vymyslet neprůstřelné heslo. Večer se mě můj předobrý muž ptá, proč je na stole na papírku to divný slovo. Jestli se chlapům bez tý mentální zátěže nežije líp!
Kan mno pokud se snazis naucit pubertaka, ze je potreba se pravidelne myt a brat si ciste obleceni, aby nepachnul a je treba to dukladne upevnovat ten navyk, tak nechavat mu to spinave po ruce aby si to v klidku zas oblikal a dalsi mesic v tom chodil by bylo ponekud kontraproduktivni. mas-li maleho samponka, jsi v klidu
Karja Jezis tak to vůbec, dyt to rozmotavani a převracení zabere spoustu času, tenhle neviditelnej servis fakt odmítám dělat pro ctyri lidi.
To mi připomnělo, jak jsem nedávno s mužem řešila, ze když děti nastoupej do institucí, tak zas tolik práce s úklidem ty mame neubyde, protoze například prani a trideni oblečení, utíráni prachu a prevlikani posteli atd., jsou veci, co se musej dělat furt. Byla u toho jeho kolegyně (jedno dítě), tak mě úplně tak sjela ve stylu prosimte o co jde, postele mas za minutu hotovy
Rikam ctyri postele, jo, tak se u nás někdy stav, kdyz to mas za minutu, zadnej problem pro tebe, ne?
mimochodem sem to na to konto měřila ... 40 minut. Kdyz neperu potahy na matrace apod., což peru bohužel dost často. A to nepočítám ládováni pracky a skládání.
MP Meri mne přijde prevlikani posteli taky docela sichta, máme blbě přístupný postele ze tří stran a jen vyměnit prosteradla je docela narocny, zvlášť když je pod tím třeba ještě chránič
Janulik03 vím, vím, že jsou situace, kdy drobky jsou nepodstatné. Pevné nervy s marodem-hrdinou
.
continuity když nás byl plný dům, tak jsem ten práh citlivosti měla posunutý. Ale když v té kuchyni jsme teď pár minut denně, tak proč by tam měl být půl dne binec.
viktorka_od splavu drobky na podlaze jsem "vyřešila" korkovou podlahou
. Bohužel, desku na linku jsem vybrala černou a to nepomůže ani sundat brýle
.
Makara je otázka, jestli je to v silách tvyho muže, v mých třeba ne, i když se snazim, nikdy to není trvale ani na 90%, tak z myho pohledu je snazší, když se to ty pokusís tolerovat
Makara jj ex chtel do nove kuchyne snehobily drez, " jako tady v te vystavene kuchyni, to vypada krasne"- a v te vystavene kuchyni k mymu velkymu stesti v tom drezu lezela chcipla mucha. takze jsme meli piskovej![]()
MP Meri Jo no, já oblečení neobracim, peru jak to je:-D takže vezmu triko s mikinou a rozdělim to, když to třídim na barvy:-D a je to fakt málokdy. Jako já hodně reguluju už asi automaticky, co komu říkám a proč, protože to sama nesnáším, když mi někdo něco říká. Já dělám spoustu věcí doma taky blbě, taky by ta protistrana mohla mít jinou představu, ale nic mi neříká, já to nesnesu:-D Takže muži je to naštěstí taky všechno jedno, má pár specialit, třeba tak dvě, co mi říká, ale opatrně, velice opatrně, aby mě nenasral:-D A jak je patrno, furt to neumim:-D.
Jos Jo to chápu, my svlečky máme v koši na prádlo, to jako nacházet to po baráku, nic moc:D. U nás teda by žádná odplata nefugovala, sambo nemá pořádek nikde, ani v autě, ani v dílně, ani v počítači....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.