Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 03. května 2017 13:54
Reakce na Karja:

Chápem. Ja by som mohla napísať traktát o tom, ako sme sa snažili nájsť apartmán v Taliansku na letnú dovolenku. Z asi 30 oslovených polovica neodpovedala vôbec, ďalší odpísali, že nemali upravený kalendár a nemajú voľno, ďalší zase, že tá cena vlastne už neplatí, lebo sa ju včera rozhodli zmeniť, ďalší zase, že ono to vlastne nie je dvojspálňový apartmán, ale len jedno s gaučom v kuchyni... A to neboli lacné apartmány.

No, nakoniec ideme do Chorvátska a nie cez Airbnb.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 03. května 2017 14:34
Reakce na carries:

Jé, nestraš, taky jedu do Itálie. Ale teď jsem oslovila jednoho s výbornými recenzemi a docela na to spoléhám. Na druhou stranu mi airbnb poskytlo kredit ve výši 560 Kč navíc za to, že mi hostitel zrušil rezervaci. Ale mám teď takovej marnej pocit, že to ubytování zařizuju dýl než samotnou dovolenou.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 03. května 2017 15:11
Reakce na Karja:

A kam do Talianska?

Strašiť som nechcela, len ma tak strašne vtedy vytáčali, asi som mala proste len smolu. Bola to prvá horšia skúsenosť s Airbnb, dovtedy pohoda.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 03. května 2017 15:47

ja tedy nechci strasit, ale kamarát, ktery zcestoval pul sveta na vlastni pest, lyze v Italii zarizuje zasadne pres cestovku, protoze s majiteli apartmanu pry byla úplne silena domluva.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 03. května 2017 19:16
Reakce na continuity:

Mně trefí šlak, snad. Tak hotel to kdyžtak jistí. 

carries Kampánie, mám takový tušení, že tam budou ještě víc free než ve zbytku Itálie:-D.

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 03. května 2017 19:26

@Continuity

Mám taky TVORA. Dneska už jsem vybouchla. Od té doby, co se u nás ocitnul, klesá morálka, furt má hrozné pindy, protože všechno zná, všemu rozumí, štve dobrou polovinu lidí v práci. Dneska začal šéfovat ostatním, ač sám dělá blbě. Málem jsem ho vyrazila. Možná jsem měla, ale asi jsem na to měkká ( i alkáče nevyhazuju úplně, ale posílám domů vystřízlivět). Bože, to je takový TVOR, grrrr.

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 03. května 2017 19:36

Můj šéf vlastní neschopností vytvořil pracovní kalamitu na pátek. Jeho reakce? Směje se tomu, protože on tam nebude.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 03. května 2017 20:02
Reakce na brrr:

njn, je to s lidme tezke, nakonec je vysledek ten, ze ja odchazim a tvor si tam dal bude trousit sva moudra. moje nejvetsi chyba byla, ze jsem po domluve s sefem tvora prichylila, kdyz ho chteli jinde vyhodit. ono se mi to sice rozlezelo, ale to uz si to tvor popovidal s mym sefem a nemela jsem pak na vybranou. takze jsem se dva roky snazila, aby udelal alespon neco a navic ho ruzne hajila pred vsema, co ho fakt nemusi. tvor se odvdecil tim, ze mi dal krasne hodnoceni, jak nejsem tymovy hrac a neumim se tvora zastat.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. května 2017 20:38

My mame v praci tvora, ktery sice myje okna tak mesic i s cestou, ale presto nas neustale oblazuje moudry, jak by to slo udelat lepe a ze na youtube videl, jak se to dela a jak by to slo i rychleji ( rychleji nez jemu to jde i klukovi co prisel tyden po nem:D). A jelikoz je jediny, kdo ma aplikaci na pocitani hodin v praci, a jediny kurak ve skupine, tak vzdycky sleze ze slezu, zakouri si, nez vyjede tech 19 pater tak je pulhodina v haji ( mozna kdyby chodil pesky byl by tu rychleji ), nahore si zakouri a pak si teprve pipne pauzu. Jako asi se bude chlapec na konci mesice divit, protoze uz mu to paralelne pocitam i ja a fakt ty hodiny sedet nebudou :D

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 03. května 2017 20:49
Reakce na Ounz:

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 03. května 2017 20:58
Reakce na Ounz:

to je taky nadeleni. misto, aby se omluvil, tak se dobre bavi.

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 03. května 2017 21:17
Reakce na Lilly_Ku:

Přesně no..

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 03. května 2017 21:19
Reakce na continuity:

Proč by se omlouval, není to jeho problem, my tam budem. Jinak se nic nestane. Pracuju na trochu obskurním místě. Jinak to není poprvý, tohleto, dělá to často a rád 

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 03. května 2017 21:35
Reakce na continuity:
Můj tvor je naštěstí pouhý brigádník, jehož jediným šéfem jsem já, akorát potřebuju lidi :-( Mám tam některé lidi spíš jednodušší a tvor je popichuje, utváří se povídací kroužky, atd. Nejhorší je ale poslouchat tvorovy řeči, na ty jsem už alergická
Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. května 2017 23:59

Já jsem strašně šťastná, že už dávno žádného tvora nemám a bude li mi osud přát, tak už ani mít nebudu. Víc jak dvacet let zaměstnávám ke své velké spokojenosti sama sebe. Vždy jsem byla sólistka a kolektiv (nově tým) byl pro mě utrpením. Pojem týmový hráč přímo nesnáším. Ještě dnes si dobře pamatuju na toho aktivního vola (mě), co to táhl a tvory, co se vezli. No, byla jsem mladá a blbá. Naštěstí to netrvalo dlouho. 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 04. května 2017 08:33

Ja mám zase v tíme aktívneho tvora.Kedže nie je príliš zaneprázdnený,vyhľadáva si prácu (aby sa viac zviditeľnil,mal šancu postúpiť a mať vyšší plat).Keďže vždy príde s niečím "objavným",zlízneme si jeho prílišnú aktivitu a nadšenie my,ktorí sme radi,že stihneme obed či kávu, lebo nevieme,čo skôr.A tak už k x nepodstatným reportov,ktoré si aj tak isto neštuduje,pribudnú vďaka tvorovi ďalšie reporty,prezentácie,atď.Asi požiadam tvora,keď sa nudí, či túto administratívu nechce robiť za mňa.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 04. května 2017 08:53

Taky mám tvora  Sice nepatří přímo k nám, ale do právního oddělení (který by nám mělo být spíš k ruce než co jinýho), ale tvor - lépe řečeno tvorka - je tu nová, ale drzá jak štěnice, každej tejden mění svoje poměrně chaotický požadavky a ve finále svoji otravnost korunovala mailem, kde mi na férovku určila, jak často a v jakým množství jí smím dodávat třeba smlouvy (ke zveřejnění, což je její jediná pracovní povinnost). Ovšem byla tak nerozvážná, že mail poslala v kopii i bossovi...

Takže boss sedl a promptně vypracoval sdělení, z jehož každičkého písmena kapal jed a jímž dal štěnici na vědomí, že jest s prací paní barbuchy naprosto spokojen, neb pracuje bez jediné chybičky, ačkoliv její povinnosti sestávají z daleko většího objemu práce, než si vážená kolegyně dokáže představit... a celý traktát zakončil důtklivým upozorněním, že jediný, kdo může a napříště bude paní barbuchu nějak úkolovat, je - s veškerou úctou a přátelským pozdravem - níže podepsaný, boss XY.

A to jsem ho ani nenaváděla

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 04. května 2017 09:11

Vy mate vsichni velmi vyzivne tvory!

Ja mam posledni dobou asi stesti na kolegy, nebo jsem za ta leta v korporatu otupela, ale nejhur se mi ted pracuje s jednim zakaznikem, ktery trva na tom, ze se za kazdych okolnosti bude chovat jako arogantni kreten. Na kazde nasi schuzce si urcuji v mistnosti jeden bod, na ktery se musim soustredit, abych mu nerekla neco od plic. Prijede zase ve stredu. Uf!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. května 2017 09:39
Reakce na brrr:

Ty povidaci krouzky  ty me tak serou s prominutim, protoze cisty cas mezi slezy se da pocitat na minuty, ale diky tvorovi se nam to nejak zaclo protahovat. 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 04. května 2017 09:46
Reakce na rasaNori:

jj, von jeden votrava by se dal vydrzet v pohode - ovsem spolehlive rozhodi celej kolektiv, tedy team nove jak nekdo spravne podotknul;-) muze zanechat trvale nasledky...