jj, von jeden votrava by se dal vydrzet v pohode - ovsem spolehlive rozhodi celej kolektiv, tedy team nove jak nekdo spravne podotknul;-) muze zanechat trvale nasledky...
Stěžovací vlákno
vychovatelka v druzine se jala poucit deti o nebezpeci na internetu. jako odstrasujici priklad si vzala slovutnou modrou velrybu. vcera. takze osmilete(!) dite, ktere zatim vi, ze na internetu jsou ke ztazeni videa, prislo ze skoly vybavene detaily, typu, ze si mely neco vyrezat do rukou a pak se zabit. vecer z toho nemohla usnout a rano jsem jeste zjistila, ze jim taky rekla, ze ti lidi jim mozou vyhrozovat, ze je vypatraji a ublizi taky cele rodine.
ja teda hrozne nerada podkopavam autoritu pedagockych pracovniku, ale tady jsem diteti naplacato rekla, ze pani ucitelka o tom vi kulovy, ale at se s ni nehada, ze v tomto opravdu muze verit mamince, ktera se tim v podstate zivi.
hlavne, ze maji spoluzaka nemocneho rakovinou, ale to se detem nesmi rict - oficialne ma zanet, aby z toho nahodou nebyl problem.
dekuji za vyslechnuti.
tak-tak. ono by ani tolik nevadilo, ze ten jeden nepracuje, ale problem je, ze ti ostatni to vidi, ze mu to prochazi.
Tak u nas ma tvor funkci prvniho namestka. To by se jeden teprve picnul ![]()
Jak nas to nastve, zacnem platit od slezu :D zatim maji hodinovku, tvor si teda rekl o nehorazne prachy na to ze umi v podstate se jenom navesit ( a jeste si to pitomec pojistuje tak, ze by mu to stejne prd pomohlo), tolik nemam ani ja :D takze mu to neproslo, ale plati u nas nepsane pravidlo, ze si navzajem nesdelujem vysku platu. No nenacapala jsem ho, jak se vyptava ostatnich? Pry aby si udelal prehled
ja mu to brzo asi taky zprehlednim!
Cimz si teda dost stezuju! Kde jsou sakra lidi schopni a ochotni pracovat, neochcavat to kde jde a jeste aby byli normalni a pouzivali hlavu??? Jako je akutni nedostatek prace schopneho lidu :(
tak zrovna okna se daji ukolovat uplne hladce. vam taky zakaznik plati za praci a ne za hodiny na lane. to jisteni bych teda resila, pokud vam tvor kydne z fasady na chodnik, budete mit maler vsichni.
Mňa momentálne na*iera jeden tvor v našej kancelárii. Jedna z úloh, čo mi prischla po kolegyni je, že rezervujem letenky a hotely pre kolegov. Mali by mi posielať presné detaily letov čo chcú zarezervovať a ja to iba booknem. Tento tvor to tiež tak na začiatku robil, ale postupne sa dopracoval k tomu, že mi napíše dátumy a miesta, že či mu môžem ja pozrieť ceny letov. Moja blbosť, že som to raz alebo dvakrát spravila a ono sa to už akosi stalo pravidlom. Tento týždeň ma ale kolosálne vytáča, pretože ma používa ako svoju sekretárku. Teraz mi poslal mail s linkom hotela, aby som mu zistila ceny. Na čo som mu napísala, že keď si v tom linku zmení dátumy, tak mu to ukáže ceny. Odpísal mi, že či mu tie ceny môžem poslať do mailu. Idem si asi plesknúť hlavu o stenu. Ale radšej by som jemu. Ten čas, čo vynaložil na písanie mailu mne mohol využiť na zistenie tej ceny.
Musím to vyriešiť s mojim šéfom, ale veľmi opatrne, pretože ten kolega je taký tvor, že by som nakoniec mohla byť obvinená z toho, že nie som tímový hráč, lebo nie som ochotná pomôcť kolegom. ![]()
mam kolegyni, ktera je podobne hodna, ochotna... a kdyz ma nemocne dite tak ji zastupuju. pokazde musim x-lidem vysvetlovat, ze byt ta strasne hodna pani za ne vzdycky vsecko udela, tak ja na to nemam ani cas ani nejmensi chut... a stale dokola![]()
jinak pokud dotycneho nelze narovinu poslat do haje, nejlepe se mi osvedcilo nechat to vyhnit. nereagovat a pokud se zepta tak jasne, mrknu na to az budu mit cas... jejda, nemela jsem:-)
No to som spravila v utorok. Pretože mi minulý piatok poslal požiadavku na zistenie letov len s miestami, bez časov. Tak som mu odpísala, že kedy akože chce letieť, odpovedal cez víkend. To som ignorovala a v utorok ma hneď ráno bombardoval, či som mu to pozrela. Povedala, som že pozriem keď budem mať čas. Asi o dve hodiny na mňa zakričal cez celú kanceláriu (malý open space), či som teda už mala čas. Na čo som zakričala, že ešte musím niečo dokončiť a potom. Na konci dňa som mu poslala pár info a samozrejme mi doteraz neodpovedal na to. Také to bolo urgentné.
Ale už som vymyslela čo spravím. Navrhnem, že vytvorím novú procedúru na proces rezervácií a tým budem mať v ruke aspoň nejaký nástroj na to, aby som ho odbila. A naviac si ešte naženiem body na ročné hodnotenie za svoju proaktivitu ![]()
Tvor si je schopny lano na kterem visi kolem te traverzy obmotat treba jeste natritrakt a zauzlovat jak gordicky uzel, ale nejsem mu schopna vysvestlit, ze jak povoli ta traverza, tak tohle mu uz fakt nepomuze. Od toho je tam pojistne lano, zakotvene za neco jineho. Ono to placeni od slezu neni jednoduche, malokdy se dela typizovana budova takze porad odpocitavat patra, pripocitavat, kdo ma vic ramu a sedivaku, jak daleko je to na dalsi slez (coz je vtipne treba na prirodovede v olomouci, ta ma cca 250 m delku, ale tak debilni pristup na ochoz by clovek pohledal), jestli se kotvi tak ze se to jen predela o dva metry dal jak to lezi a bezi a nebo se musi vymyslet harakiri :D hmm jak to tak ctu, asi zacnu to placeni od slezu podporovat :D by se usetrilo tolik oprcavek.
:-)
s tema letenkama se mi pripomenulo- jsme tedka az pri pokusu o check-in zjistili, ze ryanair neprepravuje deti do 16 let bez doprovodu co me teda absolutne nenapadlo neb ditko zname lita stejnou trasu dost casto ale asi jinym prepravcem![]()
To sa stalo kamarátke keď posielala 15ročnú dcéru do Londýna na prázdniny. Myslím, že to riešili nejakým splnomocnením. Ale boli to asi 3 roky dozadu, neviem presne aké podmienky má Ryanair. Oni si žiaľ vybrať nemohli, z Bratislavy lieta do Londýna iba ten Ryanair...
proste to nejde, musi s nekym:-/ checkin osobne na letisti.
"Musím to vyriešiť s mojim šéfom, ale veľmi opatrne, pretože ten kolega je taký tvor, že by som nakoniec mohla byť obvinená z toho, že nie som tímový hráč, lebo nie som ochotná pomôcť kolegom"
Hlavně kolega ještě nažene body, protože se snaží šetřit (tím sháněním nejlepší ceny) firemní peníze ![]()
On šetrí hlavne na svojich podriadených. Keď lieta on, tak sa štíti lietať Ryanairom, zato svojim podriadeným schvaľuje len ten. Naviac máva výhrady k tomu, aby som im zarezervovala miestenku a priority boarding, čo je u neho samozrejmosťou mať.
Tak to je naprd ![]()
Na vedlejsim panelaku delaji udrzbu (tlakove cisteni a valeckovani), casto si na tebe vzpomenu :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.