Lamicka super! Ať vám to vydrží co nejdéle
Stěžovací vlákno
Lamicka ja bych skoro rekla ze u nas syn je zrucnejsi nez dcera:-)
barbucha - Ako ja vám rozumiem !!!!![]()
rasaNori v Praze ve Vojensky muzou zensky 4x a chlapi 5x, ale ted po ty operaci mam smulu a musim cekat 6 mesicu. Navic se asi bude pocitat i to vyndavani dratu jako dalsi zakrok:(
O pár kilometrů dál na Karláku ženský 3x ročně a chlapi 4x. Zvláštní, jak se ta pravidla liší.
Lamicka myslela jsem na tebe, jestli jste to rozchodili, jestli jste o tom mluvili a těší mě číst, že se ti blýská na lepší časy.
barbucha no ono vaření není pečení a komu není rady, tomu není pomoci ![]()
Ale chápu, mně taky občas v nestandardní situaci se někam selský rozum ztratí a zpětně si říkám, že to bylo jasný, a co jsem blbla..
Lamicka Jako něco je ve vzduchu. Protože jak tys tu vybalika ten příspěvek, tak můj muž šel po 7 letech vytírat:D. A furt říká, že toho mám moc, že mi se vším pomůže a skutečně jakoze moc mu to nejde, ale dělá toho spoustu a i na něj dost zvláštních činnosti...Nejde ani na Vánoční večírek, že by to bylo doma organizačně náročné. Ale klasicky to vidím na to, že je to počasím, že není žádná práce venku:D
Karja to tu čte! ![]()
RoSaTak to už bych měla tašky u našich:D:D
Chodila jsem na krevní destičky, odběr sice nepříjemný, protože dlouhý (hodinu i déle), ale vždy jsem si říkala že ti pacienti pro které ty destičky jsou, jsou na tom mnohem hůř než já. Kvůli náročnosti se jeden odběr započítával na plaketu 2x. Nejhorší teda pro mne vždy bylo, že jsem chodívala dostatečně zavodněná, takže jsem se často nemohla dočkat konce, až si odskočím na wc, a ke konci teda už ruka bolela, ale jinak ![]()
Nevite někdo s tím odberem krve, proč se může jen do 65 let? Dyť to není žádnej věk a člověk by mohl, pokud je zdravej, furt chodit. Ale nejde to...
Lamicka to je fajn, ono si občas promluvit je dobrá věc.
Já mám muže fakt skvělého, nákupy, vaření i úklid, cokoliv potřebuju udělá, něco sám od sebe, protože provozní řád této domácnosti zná...ale má rád, když je toho víc, klidně to sepsat na papírek, když má volno a je doma celý den sám.
Ale teď jsem se starostmi o Ebby jeden den fakt psychicky sesypala, protože tyhle věci okolo jsou na mě a něco jsem udělala špatně...no ubrečená hromádka neštěstí na půl dne, tak to mě podržel fakt hodně. A o to jde. Mít se o koho opřít a požádat o pomoc.
rasaNori Soucítím. Tato touhla mě přepadla včera a to máme ještě týden do fejkových Vánoc. Teda týkalo se to spíš dětí, muž se snaží, ale zase pro změnu bude celý týden na služebce. :-/ Nakonec bylo mojí reakcí na "a proč to máme dělat, však to taky nedělej, nám to neva...." (zkrácená verze, podotýkám, že jsem po nic nechtěla nic strašného, převléct vlastní postel a uklidit pokoj) "ok, tak já na to taky kašlu, máte pravdu", naštěstí se vyděsily a začaly trochu kmitat.
Garfie ty jsi fikaná!
Catherinne No jo, tak on by každý bral vánoční atmosféru, jen propracovat se k tomu něco stojí! ![]()
Nevite někdo s tím odberem krve, proč se může jen do 65 let? Dyť to není žádnej věk a člověk by mohl, pokud je zdravej, furt chodit. Ale nejde to...
v Německu byla hranice taky 65 let. Loni se změnil zákon a už žádná hranice není. Posuzuji to lékaři individuálně.
Zřejmě má DE málo krve, když berou víc ml a častěji než v ČR a nově i bez věkového omezení.
Garfie gratuluji k převlečení posteli. Ja jsem děti dokopala po týdnu až včera. A to se aktivně nevzpiraly, prostě neměly čas.
continuity Tak jim už začaly prázdniny, takže jsem usoudila, že neděle bez plánů je ten správný čas...![]()
Tabea tady to platí bohuzel pořád a zrovna včera bylo ve zprávách, jak chybi krev a málo dárců, ale člověk nemůže jít.
Garfie A co plánujete na Vánoce?
Ježiš u nás taky děti uklízely, ale neřekla jsem, OK, tak se na to můžu vykašlat, máte pravdu...Řekla jsem, "už mě to tady všechno sere"!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí