Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 20:43

barbucha No já si hned říkala, jestli si dole někdo neotevřel kadeřnictví. Kamarádce se takto ztrácela studená.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 20:46

Kan 

To je peklo.

S tou teplou bych to viděla na nějakou prádelnu! Přece vodu za padesát litrů doplatku! nemůžeš v normální domácnosti spotřebovat

Offline hukmuk
18 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 22:02

Samantha a co tedy pomůže? jsem trochu zoufalá...

Offline hukmuk
18 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 22:13

viktorka_od splavu continuity olte barbucha Evaeva díky za reakce. Nevím, jak by černý odběr mohl vzniknout, v domě o 17 byt. jednotkách, bez další provozovny typu kadeřnictví. Ani to nezvorali při té rekonstrukci, protože v roce 2023,  kdy už jsme tu žili, byl odběr vody v normě. Je pravda, že koncem října se vodoměry měnily za nové a partner to podepisoval, bohužel si stav vodoměrů nevyfotil. Ted si ho fotíme a odběr vody máme průměrný ve strovnání s ostatními i s námi za předcházející rok.

Offline hukmuk
18 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 22:16

Janulik03 hm, o už by se hádám projevilo u nás, nebo v bytech pod námi.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 09:41

continuity Neboj už máš snad vybráno!

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 09:43

Araneldíky, jedu už domů výsledky budou do pondělí. 

Mě v jakémsi horoskopu vyšel prosinec jako jeden z letošních nejhorších měsíců. Ale první týden byl výborný, tak se to asi musí nějak vyvážit. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 09:52

hukmuk tak to je skoro jisty, ze ten namer vzniknul spatnym opisem pri vymene, tim smerem bych se zamerila

Online RoSa
10195 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 09:56

hukmuk taky tipuju, že renonc bude mít příčinu v tý výměně vodoměru... a hele, nepřebejvaj ty vaše kubíky, když se sečte spotřeba všech bytů v baráku vůči spotřebě naměřený na patním měřidle (hlavní vodoměr pro celý dům)?

edit: jo ty vlastně mluvíš o teplý vodě, tak to nevim, jestli ji odebíráte zvenčí nebo se ohřívá až v domě... každopádně bude nějaký centrální vodoměr a pak bytový vodoměry, tak to porovnat

Online notna
9460 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 10:12

continuity Držím palce na dobré výsledky To negativni mas uz vybráno v práci.

Online RoSa
10195 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 10:20
Reakce na barbucha:

​A co ten soused, zaplatil co spotřeboval z cizího?

Teda taky mě napadlo, jestli se na hukmuk nemoh někdo připojit načerno, s elektrikou to tak některý vykukové dělávali... ale voda, to je přece něco trochu jinýho

​Jo, měl regulérní svůj vodoměr, normálně se vypočítala jeho spotřeba... jen pak v součtu nesedělo to porovnání s hlavním vodoměrem, v baráku se totiž spotřebovalo víc než do něj nateklo (normálně to bejvá obráceně: v baráku se voda ztrácí...)

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 10:21

Já se mám dobře a všichni z mého okolí taky, takže si nemám nač stěžovat. Ale jsem tak unavená, že bych buď jela někam na Maledivy a nebo si aspon lehla do postele na jeden den:-D, což i vypadalo, že varianta dvě se splní, jenže jsem si špatně spočítala dovolenou.....Když jdu ráno domů ze školy, tak jdu směrem ven z vesnice, směrem do kopců, polí a pak zahybám zpátky k domu...jako já mám vždycky každý ráno takovou chuť se na to vys.at a pokračovat dál do těch polí! Já vim, že nejdřív v 10 bych šla zpátky, byla by mi zima a měla bych hlad, ale stejně koukám tak v dáli....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2024 10:33

Karja to je smůla s tou dovolenou! Aspoň máš plán na leden;) Prosinec je náročný.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 10:35

Evaeva od ledna začíná období "nesmíš mít den volna až do června":-D:-D. Ale ono je to asi i tím obdobím, že dochází energie a taky těmi ruznými mini ukoly souvisejících s tímto prosincovým obdobím. To se posbírám snad mezi svátky!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2024 10:37

Karja já bych si třeba 5. tu dovolenou vzala. Nebo možná bys mohla mezi svátky zdrhnout z ho do kancluAle je to tím, v prosinci je toho prostě moc, navíc málo světla, slunce nikde a ty navíc i finišuješ pracovní věci, že?

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 10:44

Evaeva Ne, my máme prosinec docela v pohodě pracovně, jen ten poslední týden před vánoci trávím různě někde ve firmách, tak je s tím potřeba počítat, že tam žádné volno nekápne. ještě v pátek mám dvě firmy:-//// tak snad mi aspon něco daj k Ježíšku!:D Mezi svátky mám normálně volno, s dětma doma, ale zdrhám od nich 2.1. na jeden den pracovně, tak to asi budu brát jako tu dovolenku:D

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 11:10

RoSa jen pak v součtu nesedělo to porovnání s hlavním vodoměrem,

hukmuk tohle by melo taky jit zkontrolovat, protoze ty spotreby mezi byty se musi delit pomerove, tak tam bude mit hlavni vodomer i na teplou nekde. a pri rozpocitavani by na to meli prijit, nekdo to bud odrbal nebo tam ma chybu..

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 16:04

Jsem byla dnes darovat krev, no a v čekárně jsem sebou po vypití čokolády práskla na zem

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 18:00
Reakce na rasaNori:

Jsem byla dnes darovat krev, no a v čekárně jsem sebou po vypití čokolády práskla na zem

​To musela být síla, ta čokoláda

Ne, promiň, mně se stalo to samé (taky až po nápoji). Pak mě vyřadili, že prý mám nízkou váhu. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 18:03
Reakce na hukmuk:

Samantha a co tedy pomůže? jsem trochu zoufalá...

​Co ti psaly ostatní - spotřeba vody (měřeno vodoměrem) a náklady na ohřátí vody (pro nás zde velká neznámá) jsou dvě různá měření a z obou se vypočítává cena. Takže - máte velkou spotřebu TV nebo máte vysoké náklady na ohřev?  A jste SVJ ? Jak se získává TV?