Lenka22 tak přijeď přes hranice podpořit sousedy. ![]()
Stěžovací vlákno
Tabea to by asi sousedi koukali :-)
Karja Neboj, to jsem říkala do teď...ale už to nefunguje! ![]()
Letíme na Filipíny. Trochu mě to štve, protože škola původně dodala špatný kalendář, takže nám tam nevyšlo dost volna na let do Evropy, proto jsme se rozhodli, že poletíme někam v Asii, než jsme se rozhoupali, všechny letenky byly pekelně drahé (vyjma těch, co letí do zimy), takže jsme skončili na Filipínách, kde už jsme byli a pak se škola omluvila, že udělala chybu, ale to už bylo pozdě.
No a protože tady se Vánoce neslaví, muž na Štědrý den pracuje, volno má až v lednu (Japonci slaví Nový rok a mají většinou první týden volno), tak jsme se rozhodli udělat si fejkové Vánoce o víkendu. Na Štědrý den asi půjdeme jen někam na půlnoční...
Lenka22 myslim ze i tady se to posuzuje individualne. Mymu tatovi rekli v 50 v Pardubicich at uz nechodi a jinde ho radi vzali v 60 a chodi i ted, v temer 66. Myslim ze jde hlavne o prvodarce.
prvodárci jsou do 60, opakovaní do 65, ale není to úplně striktní (záleží na doktorovi)
Lenka22 po český krvi se jen oblíznou.
Známý (Ind) se jim nabízel, ale indickou krev nechtějí. On žije už x let v Evropě, ale stejně jako Ind není k darování krve žádoucí.
Tabea ony ty neevropské krve nejsou pro určité znaky úplně kompatibilní, leckde záleží i na jiných kritériích než krevní skupina.
Kokoska jo, nedávno přišla přes aplikaci pediatra prosba německo-indické rodiny. Hledají pro dítě dárce kostní dřeně a potřebují právě tuhle genetickou kombinaci. Znám několik indických rodin, ale rodiče jsou oba Indové. Napadají mě jen dva Indové s manželkou Evropankou. Dost mě ta složitá situace vzala u srdce (nejspíš i pediatra). Do té doby mě nenapadlo, jaký to může být jednou zdravotní problém mít dítě s člověkem z druhé strany světa.
Tabea jo, asi před dvěma lety jsem zaregistrovala u nás hledání dárce myslim pro česko-vietnamskou holčičku
Moje šťastná šňůra pokračuje. Jak jsem koupila ty vstupenky na Rockforpeople, tak jsem dnes zjistila,že se mim z účtu odečetlo nějak moc peněz a zjistila, že místo jednoho upgradu omylem zakoupila znovu plné vstupné (muselo se to kupovat na třikrát, jinak to nešlo).
Vrátit to nejde, jen preprodat přes Ticket Swap. Tak si říkám, no přijdu o pár peněz a prodam. Jenže tam mi tu vstupenku nejde načíst. Podpora prodejce do telefonu říká, že není žádný problém, proč by nešla preprodat, Ticket Swap, ze to nejde a dokud nebudu mít písemné potvrzení od prodejce, nebude se tím zabývat. Prodejce na emaily nereaguje. ![]()
Trochu doufám, že si postezuji a alespoň něco se vyřeší.
Trochu doufám, že si postezuji a alespoň něco se vyřeší.
Většinou to funguje;-). Tak přeji ať i teď;-)
Garfie Ale ono to nakonec bude pěkný i tak, víš jak je to s těma akcema na který se člověk ani moc netěší;-)
Karjadíky,já už se fakt asi dám na modlení.
continuity Ty bláho, jestli nemá tvůj šéf pravdu. Zavřete pro letošek krám a jděte domů.
brrr no má, no. Odpískala jsem všechno zbytné, ale něco přeci jenom musíme.
continuity Mazec
To je slušná nadílka, držím pěsti, ať se to nějak rychle vyřeší! Aspoň něco:-)
continuity neslo by ty vstupenky prodat nekomu primo? Nejake kamaradky holek by se nepridaly? S praci je to sileny, jeste si pamatuju, jak pred koncem roku chteli vsichni vsechno, co odkladali od leta, do toho vetsinou od 1.1. nejake nove predpisy a testovani novych verzi mezi svatky, hnusny, hnusny! Tak drzim palce, at uz ten stres pomine a mas klid. Jak to ctu, skoro to teda vidim na hledani nove prace.
continuity to je mazec. Asi to chce fakt už odpočinek. Ať se všechno v dobré obrátí, ti přeji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí