viktorka_od splavu vodoměr byl na přezkoušení, prý je v pořádku. Nevím, jak jinak dokázat, že ta spotřeba je pro dva lidi absurdní.
Stěžovací vlákno
Evaeva ano, jen my. Ostatní byty jsou víceméně na číslech, jakých dosahovaly předcházející léta. Byt jsme rekonstruovali 2022, stěhovali jsme se poč. roku 2023. Předtím tam tři roky nikdo nebydle. Ten rok 2023 byla spotřeba v normě. Letos šílený nárůst. Marně přemýšlím, kde by mohla být chyba. Vodoměr byl na přezkoušení, prý je vpořádku.
hukmuk to už mi pride na nejaký únik vody. Nemôže vám niekde niečo tiecť? Ono sa to neprejaví hneď, ale to už by malo byť niekde poznať
hukmuk to je vážně divný, musí tam být nějaký problém
hukmuknám se to stalo jednou, při výměně vodoměru, já podeziram ty odecitace, ze to blbě odepsali. Bohužel než jsem k nim přes dvě batolata doběhla, už ho měly hozenej v tašce s padesáti jinejma. Snažili.jsme.se to reklamovat, ale prý jsme neměli podepisovat ten odečet. Akorát teda u nás to nebylo 50 tisíc ale 7. 50 bych možná řešila i s právníkem.
Od ty doby si to vždy předem fotím.
continuity tak v te tasce bys ho podle vyrobniho cisla nasla.hukmuk to bude neco podobnyho, leda by tam pri te reko nekdo napustil ten bazen:-) prosla bych si vsechna predchozi vyuctovani, cisla vodomeru+ty odecty od toho r. 22, nebo to teda nekomu dala na zpracovani, to za ty prachy stoji (ja se ani omylem nehlasim, aby bylo jasno!;-)
hukmuk neprotékal vám delšídobu záchod? A pokud máte boiler, může byt problém tam, jím může taktéž protékat voda.
olte to by nebylo na teple vode
tak já znám případ, kdy se řemeslník při rekonstrukci nenapojil na neutrální stoupačku, ale na odbočku vnitřních rozvodů sousedního bytu, která se už nacházela za bytovým vodoměrem a procházela společnou zdí.... takže majiteli postiženého bytu naskakovala jak jeho spotřeba, tak i ta sousedovic... lahůdka při vyúčtování... (šlo to teda pak odečíst, na základě stavu vodoměru toho špatně napojeného)
viktorka_od splavu no to našla, ale tehdy jsem nečekala žádný podraz.
Aranel no..jako ty davy lidí tam, co se bavej, nemohly bejt potichu..a když je to denně, tak věřim a chápu, že to sere..to že to možna ztichne po 22 hodině je možná dobrý tak pro lidi bez dětí s pravidelnou pracovní dobou..byl to obecnej příklad místa, kam se choděj bavit lidi, který v okolí nebydlí a dělaj kravál, stejně jako třeba centrum prahy
hukmuk my jsme měli vysokou spotřebu teplé vody, protože nám po rekonstrukci připojili myčku na rouru s teplou
ale bydlíme v baráku, takže se to neprojevilo na účtu, ale tak, že večer nezbývala v bojleru voda na umytí. Po vzájemném domácím obviňování "kdo vyplejtval víc" přišel náhodou opravář myčky a málem ho ranila mrtvice.
Týden dírou ve zdi pokračuje. Hned ráno mi volala oblíbená kolegyně, která mě dost podporuje, úplně vyřízena, že se s někým pohádala a je ve stavu dát výpověď.
A vůbec se mi zítra nechce na ten mamograf, ale už to nejde zrušit.
Jediná dobrá zpráva je, že jsme se s mým týmem domluvili na těch posledních pár nutných věcech, co potřebuji do Vánoc a dala jsem všem všechno volno, co jim kde zbylo, protože je očividně úplně jedno, co budeme nebo nebudeme dělat. Tak alespoň oni jsou rádi.
continuity ten zaver je hezky![]()
drz se. ja byla dnes na pohovoru, uz jsem chvili ve stavu staci stouchnout a jdu. a nejsem s tim sama.
hlavne jdi na ten mamograf, to je podstatny
No, třeba mě jen vyhodí, že mám starou zadanku.
Na tu spotřebu vody podejte žádost o přezkoušení vodoměru.
Na teplou to nepomůže. Tady se jedná o úplně jiné počty.
tak já znám případ, kdy se řemeslník při rekonstrukci nenapojil na neutrální stoupačku, ale na odbočku vnitřních rozvodů sousedního bytu, která se už nacházela za bytovým vodoměrem a procházela společnou zdí.... takže majiteli postiženého bytu naskakovala jak jeho spotřeba, tak i ta sousedovic... lahůdka při vyúčtování... (šlo to teda pak odečíst, na základě stavu vodoměru toho špatně napojeného)
A co ten soused, zaplatil co spotřeboval z cizího?
Teda taky mě napadlo, jestli se na hukmuk nemoh někdo připojit načerno, s elektrikou to tak některý vykukové dělávali... ale voda, to je přece něco trochu jinýho ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí