continuity držím palce ať se všechno vyřeší ![]()
Stěžovací vlákno
continuity držím palce ať se všechno vyřeší ![]()
Stěžuju si na celkem neřešitelnou věc, a to že bych chtěla být někdy doma SAMA. Teď by se to hodilo, mohla bych v klidu zabalit dárky, uklidit a roztridit si papíry do šanonů, probrat skříň.
Když jsou děti ve škole, já jsem v práci, o víkendech jsme doma všichni nebo já jedu s dětma k mým rodičům a sambo zůstane doma. On se se svými rodiči nemluví, takže tam ani nejede, děti u nich musím organizovat já. A kdyby o víkendu jel sambo s dětma někam na výlet, i třeba s přespáním, tak bych logicky chtěla jet s nimi, takže zas nic.
To pak poslouchám, že on uklidil, umyl koupelnu, zacvičil si atd. On tyto činnosti dělá rád, takže i kdybych byla sama doma, tak je dělám až po tom, co se v klidu najím, přečtu knihu, nalakuju nehty, taky třeba nikdy
.
Teď přes vánoce zas bude organizace na mě, viz výše, navíc mám mezi svátky dovolenou, sambo jde do práce.
JankaM Nemůžou na nějakou chlapskou zábavu, kam by tě to nelákalo? Třeba hokej nebo tak něco....já s tebou hluboce soucítím, třeba můj chlap je nerad sám doma, ale já to absolutně miluju!!!
JankaM budeš jim muset naplánovat výlet, kam nechceš, poslat je do kina a na nákup... Já jsem taky ráda sama doma, rozumím ti.
SunEclipse ![]()
To mi připomnělo legendární hlášku mého tatínka, večer u televize, dávno před dálkovým ovladačem..."Zdeno, přepni to...Zdenóó...do háje, to už tu nikdo neobsluhuje?" ![]()
Kupodivu ho nikdo nezabil, naopak to vstoupilo do dějin a dodnes to houfně používáme!
SunEclipse můj muž si stěžuje, že nemůže být sám doma.
Já ho občas vykopu i s dětma na víkend, takže jsem nějak saturována, ale on trpí. kdyz už by měl volny víkend bez nás, tak si určitě něco naplánuje s kamarády. ![]()
Kdo zadělal na vanilkové rohlíčky a
a) trochu mu ujela ruka s množstvím
b) poté zjistil, že ořechy jsou poněkud staré? ![]()
Muž tvrdí, že se to pečením ztratí, já silně pochybuju.
Garfiestaré ořechy se neztratí, ale hodně je obal v cukru, ne jen pocukrovat, a to by mohlo pomoc v chuti. Do cukru ještě přidej vanilku.
Garfie ja bych to nejedla. zlukle orechy jsou zdravotne zavadne a pecenim se to urcite nespravi.
Garfie já bych to teda upekla, jestli už máš těsto, aspoň něco na testování, a uvidíš.
viktorka_od splavu tak žluklé tam snad nedala. Ale rok staré dáváme ptákům a dají se normálně jíst. Čerstvé jsou samo lepší a chutnější
viktorka_od splavu Ony nejsou žluklé, jen takové ...prostě staré. Jíst se dají, ale není to ono.
Evaeva Tak jednu várku upeču určitě, to je jasné. Ale teda naštvaná jsem pořádně! Jakou jsem měla radost, že jsem našla ořechy, tady se normálně vůbec neprodávají...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí