Stěžovací vlákno
Hlásím že rohlíčky dopadly překvapivě dobře, jen jsou trochu suché a hodně ořechové. :-)
A bohužel taky skrápěné slzami, protože jsem si k nim tradičně pustila vánoční album Elvise Presleyho a protože jsem daleko od domova, daleko od CD, odkázaná na Spotify, hodilo mi to doprostřed nečekaně písničku, která hrála tátovi na pohřbu....ty Vánoce jsou opravdu emoční nápor.
ty Vánoce jsou emočně náročné a ještě, když je člověk na druhém konci světa.
Takhle jsem jednou odpískala Vánoce na Slovensku, protože se mi nechtelo.cestovat s kojencem. došlo mi co jsem udělala až kolem 20. prosince a ten můj zlatý muž nic neříkal, prostě pomohl zabalit a na svátky jsme tam byli.
Pak jsme tam někdy byli a někdy nebyli, ale ten jeden s miminkem mě nějak rozsekal.
Lamicka já myslím, že i tvoje práce je náročná, byť jen půl úvazek. K tomu ještě studovat, děti...
continuity „ ty Vánoce jsou emočně náročné a ještě, když je člověk na druhém konci světa. “
A čo ešte tento prípad : „ Barry Wilmore uvízl ve vesmíru a trčí tam už půl roku , lidé sa ptají, jak se dostane domů ? “
https://www.expres.cz/zpravy/barry-wilmore-nasa-elon-musk.A241218_124354_dx-zpravy_chlp
Evaeva dekuji ![]()
Garfie u nás bude velmi lehká verze Vánoc....
Já dělala letos rohlíčky s mákem místo ořechů a taky jsou jedly
A děkuju moc všem za podporu
clothilde Dáš mi prosím recept? Nebo jen namísto ořechů je mák?
Kolem mě se teď nějak vyrojilo mnoho alergiků ma obřechy, tak bych zkusila toto, ať je mám čím případně pohostit.
clothilde docitam, posielam objatie ![]()
U nás budou Vánoce asi hodně emočně náročné. ![]()
clothilde Dáš mi prosím recept? Nebo jen namísto ořechů je mák?
Kolem mě se teď nějak vyrojilo mnoho alergiků ma obřechy, tak bych zkusila toto, ať je mám čím případně pohostit.
Rohlíčky babi Marie4
28 dkg mouky
21 dkg másla
11 dkg mletých madlí nebo máku
13 dkg cukr moučka
2 žloutky
Sweet Potato
, držte se
Sweet Potato chjo dopr..![]()
Sweet Potato zrovna dneska jsem si na vás vzpomněla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí