Sweet Potato držte se ![]()
Stěžovací vlákno
continuity To je hezké. Pamatuju si, když se neteř odstěhovala do Prahy a poprvé se rozhodla zůstat na Štědrý den v Praze s přítelem a přijet až 25.12. a ségra to oplakala (ne před ní) a nakonec přijeli na Štědrý den ráno, protože jim to prý nedalo.
Jako první se zastavili u mě, to bylo moc hezké...
Sweet Potato Bude to nápor. ![]()
Díky všem. ![]()
Dnes dorazila dcera, úplně rozsypaná, že nechce Vánoce. Já bych je taky radši zaspala.
Sweet Potato to je mi moc lito
nemuzete se sbalit a odletet nekam?
Hm a komu kleklo těsně před Vánoci auto? Ano, to přítelovo, kombík, kterým se vozí maminky na vánoční koncerty, dělaj větší nákupy a hlavně, bez auta se do práce nedostane. A ještě jsme se kvůli tomu pohádali, neboť tím pádem budu já minimálne zítra bez auta a dost mi to podělá program
O těch dalších dnech ani nechci přemýšlet...
Sweet Potato myslíme na vás ![]()
moje stížnost výše je vlastně prkotina
Sweet Potato Já si říkala, že to svým způsobem může být i horší než loni, kdy byla pořád ještě v nějakém šoku....musí to být pro vás všechny těžké, držte se.
Přiznám se, že si vždycky sobecky říkám, že když už se musí něco strašného stát, ať se to nestane na Vánoce....
Sweet Potato chápu vás a je mi to líto. U nás je situace trochu jiná, z rodiny jsem tomu nejblíž já, mám malé děti, takže i ty Vánoce s tím nemám tak spojené. Ale stejně bych teď nejradši před celým světem někam zalezla, úplně se mi ty loňské hrůzy vrátily
. Nedokážu si představit, že by tím zasaženým bylo moje dítě, myslím na vás
.
andulka01 a pujcit si sdileny auto by neslo?
Sweet Potato
. Tak to je škoda, že nestíhám přispívat častěji ![]()
Sweet Potato Tak to pro tebe něco mám ![]()
Fotil kdysi syn v Londýně (což je místo, kde bys neřekla, že tam lišky dávaj dobrou noc)

SunEclipse nějak to vyřešíme, teď mě spíš mrzí ta hádka.
Kdyby mi dal vědět hned dopoledne (a ne až v deset večer), měla bych řešení už včera a dnešek bych nemusela přeplánovávat na poslední chvíli. Jenomže panáček mi "nechtěl kazit den" no... Nesnáším, když přemýšlíme a konáme úplně jinak.
Samantha Oooo! Děkuju. O drzých londýnských liškách už jsem leccos slyšela.
Ta je tak dokonalá, že je až těžko uvěřit, že je opravdová.
andulka01 Taky znám jednoho, co nechává špatné zprávy až na poslední chvíli. Lopatou!
Sweet Potato Byla kousek od fotografického vercajku, stačilo cvaknout.
Sweet Potato jak jsem na fb ve slepicovejch skupinách, tak o drzých liškách vím svý
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí