Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 20. prosince 2024 19:13

barbucha to je situace na prd. Jako je blbý, když to rzhodne jinej, ale pokud dají odstupné, tak dobře, že tak. Držím palce.

S tou ostruhou.. ten účinek rázové vlny se prý projeví až tak dva měsíce po aplikaci, případně může proběhnout druhý kolo. Jo taky mi to nijak výrazně nepomohlo a hlavně paní doktor na kontrole působila stylem, vždyť jsi sem došla tak co si stěžuješ. To že každý den pajdám a mám bolesti asi nic neznamená.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 19:17

barbucha ouje, no tak nakonec pro tebe vlastne dobre, horsi pro ty co zustali (zatim), ale ze to mrzi je jasny

ac jsem jinak velkej odpurce, tak s tou patou v tomhle stavu bych asi do kortikoidu sla, pokud nejaky slusny doktor nazna ze to je vhodny. drz se

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 19:22

barbucha ten zlatý padák není zas tak k zahození. Hlavně se z odstupného neplatí zdravko ani sociální, takže je to v čistém celkem hezké odškodnění. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 19:34

barbucha Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp a s odstupnym bych se teda smála já, při nákupu nějakých zbytných kravin;-). A evidentně voraz se ti hodí, to je tu pata, tu nějaké silnější virózy, ono fakt ta pracovní únava je znát, já to vidím na rodičich, jak jsou doma, tak jsou najednou takoví zdravější a víc čilí, jak nevstaváj a mají takový větší klídek, méně se jich něco chytne;-)

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 20:11

barbucha to je nejrozumnejsi

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 20:19

Sweet Potato Ach jo, myslím na vás.

Já šla včera se studenty na Koudelku do Uměleckoprůmyslového muzea, a pak jsme měli program v Rudolfinu. Jenže jsme se trefili do doby, kdy tam ty desítky policistů hledali toho chlapa se zbraní ( falešnej poplach). Bylo to hrozný.

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 20:24

barbucha Aspoň se tý blbky zbavíš.

Online Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 20:25

barbucha Ale nee. Pitomý, pitomý, pitomý.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 20:26

barbucha prosím tě- nikdy jsem se neptala- a to je jaký zařízení? Jestli to není tajný. I když... jestli já to vlastně "potřebuju" vědět, když už je takhle dodělaný. Je to teda strašný vůči lidem, kteří v tom systému ještě jsou a snaží se. A je jedno na jakém postu. Soucítím s tebou u s tou ostruhou, doufám, že natrefíš na nějakou účinnou léčbu.

clothilde

Sweet Potato

já jsem jen nemocná, zase, mám blbý služby a naprosto nanicovatý vztahy s rodiči, který se věkem jen horšej a neumím s tím nic udělat. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 20:35
Reakce na continuity:

barbucha

Někomu pomůže radioterapie, ale musíš přes ortopeda. Ještě se to nechá opíchat kortikoidy, ale to je teda takové problematické. 

​Radioterapie mě asi nemine, do těch injekcí nejdu v žádným případě.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 20:40

marieu 

Není to tajný a nikdy nebylo, je to Homolka Škoda jí, bejval to slušnej podnik - ani ten přiblblej Dbalý s tím svým sněžením ji moc nepoškodil, ale poslední dobou už to fakt nejde.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 20:41

A všem děkuju za projevy účasti a duševní podporu

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 20:44

barbucha já tady nikdy nemám souvislou nit, připojila jsem se dlouho poté, co jste se přemístily z MP a nepročítám denně moc vláken, takže mi toho spousta unikla/uniká. Homolky je samozřejmě škoda, velká. Nicméně do kopru jde více či méně, pomalu či rychle spousta pracovišť.

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. prosince 2024 20:49

barbucha o Homolce driv i kolovalo, ze to je celkem fajn spital. Tata delal dekady na Bulovce, ta je rozlozena taky uplne. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 21:00

marieu Jos 

Je to hrozná škoda. Pro všechny. Já tam nastupovala za atmosféry, kdy se razil - a dodržoval - názor, že hlavní je ten spokojenej zaměstnanec, a z toho teprve a logicky plynou spokojený pacienti, a fungovalo to tak. Soudě i podle davů, neustále se domáhajících příjmu u samejch špičkovejch odborníků, a veselejch zaměstnanců. Už to tak nebude (vlastně už teď není), v žádným ohledu.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 21:12

barbucha ono se asi ne nadarmo rika "ryba smrdi od hlavy". Skoda, lidi si vas spital dost chvalili. Tak si aspon odpocin, venuj se sobe a tomu, co te bavi (a nezabij  milostpana, jestli je taky doma nastalo). A tem patam snad taky trocha klidu prospeje.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 21:17

Kokoska 

Pata je teď aktuální resp. akutní, vono jak je vidět všechno má svůj čas. To dřívější pobíhání teď tak nějak nehrozí.

Hele milostpán je doma už dávno a to mě trochu děsí Ale tak já si dám kapku voraz, vyřeším tu patu a uvidím. 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 21:24

barbuchafakt o tebe nemám strach, že by ses nezabavila. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. prosince 2024 21:48

Ty trhy . Dalsi takova hruza pred svatky. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 21:59