Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 12:12

mitford sister jé, jak se vlastně mají tvoje slepice?

Online Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 12:19

mitford sister Ta je! Nejsem na fb skupinách, ale žiju v liščím teritoriu (aneb Planeta Praha), liška na zahradě už ani moc nepřekvapí. 

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 12:20

Pinot Noir díky za optání, už jedu druhou partu (tamty už dosloužily a závěrečně posloužily na polívku)

Online Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 12:37

mitford sister ty jo, ty jsi hospodář!

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 13:58

andulka01 a mne dneska taky! Zacala svitit kontrolka motoru, servis rekl, ze s tim radsi nemam jezdit, prvni termin na opravu 8.1. Muzu si pujcit manzelovo, pokud bude doma, ale ja s nim strasne nerada jezdim, hlavne teda nerada parkuju, jak je to o vic nez pul metru delsi.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 17:37

Taky si zaskuhrám. K vánocům dostalo snad deset lidí výpověď, já mezi nima samozřejmě.

Začalo to už v létě, kdy se vedení nepěkným způsobem zbavilo mýho skvělýho bosse - pod slibem že mu potvrděj kýženýho nástupce, kterýho si už delší dobu vychovával... tak tu funkci položil, aby vzápětí přisvištěl management s tetinou, jejíž jediná kvalifikace je kamaráčoft s náměstkem. Velmi ráda se od počátku nechala titulovat paní primářkou, aby se nakonec ukázalo že je Mgr. A pověst, která ji předcházela, byla víc než strašná (z mnoha štací, ze kterejch ji vždycky s úlevou vyrazili). Od tý doby bylo jasný, že cesta vede od desíti k pěti.

Ani si tak nestěžuju za sebe, v životě jsem do práce nechodila s takovým odporem jako poslední půlrok... navíc jsem už důchodce ale výpověď vyfásla i kolegyně necelý dva roky před důchodem (ta maže na pracák), další zas vážně nemocná (RS)... všichni kdo měli nějakou dílčí vedoucí funkci... a poletěj i doktůrci resp. budou převelený pod polikliniku páč jim soudružka Mgr. těžko může velet. Což povede k dalším výpovědím anžto primář na poliklinice je, eufemisticky řečeno, oblíbenej jen málo.

A jiný oddělení jsou na tom podobně. Ředitel, takto babišovec, totiž aspiruje na ministra (až to tady zas Bureš vyhraje), a něčím se odvděčit musí, no ni? Koupit ten rozloženej špitál za hubičku pak bude dílem okamžiku... a udělat z něj další množárničku pro Andyho bude taky jednoduchý. No, tož tak.

Mě jen (rovněž eufemisticky řečeno ) mrzí, že jsem to nerozhodla sama, byla bych z toho měla lepší pocit. Ale co už.

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 17:43

barbucha tak to je situace k posr...tak hodně štěstí v nové etapě

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 17:51

stes 

Díky. Začnu odpočinkem

Offline Janulik03
20317 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 17:53

barbucha na tej chaticke predpokladám 

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 17:59
Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 18:00

Janulik03 

To taky

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 18:18

barbucha no tvl letošek je teda pekelný. Právě jsem si na tebe vzpomněla, jak se ti asi daří bez bosse. 

Drž se, je to vždy hrůza, když to za člověka někdo rozhodne.

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 18:20

barbucha Ať je ti líp bez práce, která netěšila

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 18:22

Sweet Potato Myslim na vas.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 18:49

continuity 

Jo, letos se fakt daří A to rozhodování o nás bez nás fakt nasere! Ale můžu si za to sama, měla jsem bejt rychlejší. Ovšem zas by nebylo odstupný, že jo

notna 

Díky!

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 18:54

Abych si teda ulevila úplně, tak vás ještě oblažím zprávou, že ta moje patní ostruha se vůbec nelepší, po drahý terapii rázovou vlnou se to snad ještě zhoršilo, pročež mám setrvalý bolesti jak sviň, patu celou rudou, jak v jednom ohni... sotva lezu a přemejšlím, kam se případně narychlo vrtnout, až mi hnáta začne uhnívat. "U nás" totiž, po těch všelikejch manažerskejch opatřeních, nezbylo nic už ani z ortopedie!

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 18:59

barbucha No, tak to skoro dobře, žes nebyla rychlejší. Alespoň to odstupné si užiješ. A bez práce, kam jsi už chodila s odporem, ti určitě bude líp

Offline Janulik03
20317 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 19:02

barbucha to s tou ostruhou je blbý, mam bývalého kolegu, ktorý to tiež riešil, niečo nakoniec zabralo pokiaľ viem, len neviem čo. Ked s nim budem skúsim sa spýtať. 

A ten tvoj odchod zamrzí, ale ak tam uz nebol dobrý vzduch, lepšie byť preč 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 19:05

barbucha vieš čo, presne, pozri sa na to tak, že aspoň máš odstupné. A chodiť do práce s odporom je zlé. A tá päta ma mrzí. 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 20. prosince 2024 19:08

barbucha

Někomu pomůže radioterapie, ale musíš přes ortopeda. Ještě se to nechá opíchat kortikoidy, ale to je teda takové problematické.