barbucha Dočítám, chtěla jsem tlapkat, ale zdá se, že to máš v hlavě vyřešené. Vyznívá to jako ve smyslu všechno zlé je pro něco dobré. Ale chápu, o nás, bez nás, ale když jsi tam stejně už nebyla ráda, tak alespoň je to odchod s odstupným. Odpočiň si a hlavně, ať se ti brzo zlepší ta pata :-).
Stěžovací vlákno
marieu :-( taky na nic, hlavně ty vztahy s rodiči asi mrzí hodně. Tak se brzo uzdrav a třeba přijde vánoční zázrak a i ty vztahy se vylepší? ![]()
Sweet Potato
ach jo. Držte se a souhlasím s tím, že první Vánoce po odchodu někoho blízkého jsou asi nejhorší. I když, neposoudím, jaké budou ty další. Ale ty letošní bych nejraději prospala, přeskočila. Hodně sil.
Neni to nejhorší věc na světě, ale ... jsme nemocny. Od 12. prosince. Celou tu dobu jsme prakticky nebyli venku, přelévá se to celou rodinou, žádný posmrkavani, ale zimnice, čtyřicítky, zvracení, bolesti kloubů, těla ... jsme fakt úplně zbídačený. Vzdycky když mam pocit, ze už to mame snad za sebou, prijde nejakej regres. Jeste predevcirem deti teploty, vcera ja brutální migréna, dneska syn od rána place, ze ho bolí ucho
Muž s mladší (tem je uz dobře) odjel dneska na vánoční oslavu k tchyni, jeste jsme se pohádali, protoze mel pocit, ze to chrchlajici dite s bolavým uchem, co v šesti letech dneska uz podruhý spí, proste sbalíme do auta a "nejak to vydrzi". Zitra k nam ma dorazit sedm lidi na oslavu, za me je to uplne no go, ve chvili, kdy je nemocnej byť jen jeden člen domácnosti je to podle me totální nesmysl. Ale je mi jasný, ze vecer bude další hádka. Ja to i chapu, je to ne-ko-neč-ný, nervy nám tečou střídavě oběma ... ale hergot ty chlapi fakt někdy nemají soudnost.
Tak tu teď sedím vedle spícího dítěte, sami doma, čumím do stromečku a je mi fakt do breku. Premyslim, jak ty Vánoce ještě zachránit, aspoň pro ty děti, ale mam pocit, že už je to ztraceny ... ![]()
Diky za odložení ![]()
whiskas Aspoň na dálku posílám objetí. Já jsem si taky říkala, že bych tento rok Vánoce nejradši přeskočila, ale nakonec sem pekla tlapky v babiččiných starých formičkách, hodně si u toho poplakala, ale už je naštěstí líp, vrátilo se ve vzpomínkách i hodně veselého.
MP Meri
ztracený to určitě není. A navíc, fakt si nebudou pamatovat, že v šesti a dvou letech byly Vánoce takové osekané, ten dojem a vzpomínky vznikají ze všech Vánoc dohromady. A třeba naopak ocení, že jste doma, máte na sebe čas, koukáte na pohádky. Však co jiného děti chtějí?
Ale teda to zítřejší setkání
to bych teda bez milosti zrušila, už jen proto, že nadělit ostatním ten váš moribundus nechcete. Tak přeju pevné nervy! A ať už vás to pustí, samozřejmě.
MP Meri Oslava nechť se koná v nejbližším restauračním zařízení.
Zdraví je nejdůležitější ! Neblbni a jdi si odpočinout.
A s čajem na gauči se sepiš, co nejhoršího by se mohlo stát, pokud bys oslavu zrušila (=a ono vlastně nic
)
Černá kočkačlověk si to musí odžít ![]()
Evaeva Ono to ani na ty pohádky moc není, furt tu někdo spí, naříká, blouzní v horečkách ... jako fakt v tom sama za sebe těžko vyškrabávám cokoli pozitivního
Ale jasný, musim se sebrat, no, není jiná možnost.
Oslavu ja zruším bez mrknutí oka a myslim, ze ani účastníkům nebude lito, ze si nebudou moct přijít pro usmrkaný dáreček. Jen ten muž, kterej ma pocit, že to uz moc hrotím je problem. Ale máte pravdu, kdyztak proste reknu, at jdou někam do hospody.
Černá kočka letos taky nejak vic vzpominam, na vanoce u nas doma, kdyz jsem byla dite, a na vsechny a vsechno, co bylo a uz nikdy nebude. A rano jsem slzela u Tucneho Vanocni, nevim, ze me to letos tak dostava. Asi ze nemam takovy kolotoc jako v minulych letech, je vic casu na rozjimani. Ale ty vzpominky jsou moc hezke, dokonce i vonave. No a uz tu zase bulim...
MP Meri tak budete mít vánoce později, však se nic nestane. Ale je to těžký, když nám kazí plány nemoci, to každopádně.
MP Meri pamatuju si taky z detstvi Vanoce, kdy jsem ke stromecku vylezla z postele, na tom kouzlu to nic neubralo. Tak snad vam do uterka bude trosku lip, darky potesi i marody a vecer v perinach s cajem a pohadkou taky neni nic spatneho.
MP Meri věřím, že do úterý vám bude líp. Stromek máte, dárky určitě taky, pohádky budou. Tak budete mít Vánoce v peřinách pod stromkem. Pěkný to bude.
MP Meri To už máte dlouhý ty nemoce a moc přeju , ať je u vás líp
Na všechno se vykašli a odpočívejte. Já si přivezla dite domů z nemocnice, ležíme u tv a mame maraton Sběratelů kostí. Kašlu na všechno, taky jsme dnes měli mít rodinnou oslavu.
Černá kočka Tlapkám
. Také jsem se letos nakonec dokopala k pečení, ale nic radostného. Nikdy jsem nebyla extra pekařka cukroví :-D, kdysi pekla babička (už není mezi námi), pak tak nějak z nouze cnost máma (moc jí to nebavilo) a pak jsem začala já, kvůli tátovi. Jen pár jeho nejoblíbenějších druhů. No a minulý rok jsem mu nosila své výtvory už jen do nemocnice a letos ...
.
Bylo mi při pečení strašně smutno.
Jako bonus jsem si nadělila vánoční dárek v podobě knihy na aktuální téma. Takže taky nic moc.
Asi se mrknu na výprodej v Arketu, abych si zvedla náladu, jen takový pokus.
Díky barbucha jsem zjistila, že by se něco hodilo, ale vlastně nic akutně nepotřebuji.
notna To je nejlepší řešení, no stres, hlavně pohodu a klid. ![]()
Kokoska
úplně mě mrazí. Přesně, Vánoce už nikdy nebudou takové, jako bývaly dříve. Stačila mi vánoční hudba v nákupním centru, na tržišti ... málem jsem se z té atmosféry rozbrečela. A navíc, moje máma už taky není ta samá osoba, tedy doufám, že někde uvnitř stále ano.
MP Meri Lituju tě. My vánoce s čtyřicítkama měli před dvěma lety. Dárky pod stromečkem jsme měli v časovém okně, kdy oběma dětem najednou zabral nurofen. Slavnostní večeři jsme neměli vůbec. A oslavy s rodinou jsme přesunuli na leden. A celkem myslím, že dětem to je nakonec fuk. Tak ať už je vám líp ![]()
Přesně, hlavně se nestresovat. Hospody fungují, tak co. Přeci se z toho nezblázníš, aby za každou cenu bylo vše předpisové. Drž se
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí