Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. května 2017 16:14
Reakce na dzizisketa:

tlakové čištění jo, z válečkování mám osypky :D

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:50
Reakce na :

Dík. No ja myslím (teda dúfam), že sa mi ho podarí zbaviť keď ho párkrát slušne odmietnem. Už včera sa mi neozval na ten môj mail keď som mu odpísala, že v maili má link na pozretie cien. Ak to nepomôže, tak tu bude tá procedúra, na ktorej už pracujem, a za ktorú ma môj šéf pochválil lol . Včera som mu povedala, že tú smernicu robím čiastočne preto, aby si zo mňa niektorí kolegovia nerobili sekretárku, na čo sa tak zúčastnene zasmial, myslím, že obaja vieme, o koho konkrétne ide. Ak nepomôže ani to, tak s tým pôjdem vyššie, hoci by som to nerada moc rozmazávala. Môj šéf je žiaľ taký strašný dobráčisko, čo tiež robí prácu za druhých a potom nestíha svoju... Ale keď sa naštve, tak lietajú triesky

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:19

Stěžuji si na to, že jsme dnes měli jet celá rodina na svbatbu kamaráda, ale mladší dítě mělo včera horečku, takže jsem s ním doma a jel jen muž se starším. Teď vidím, že by to mladší asi zvládlo taky, stejně by bylo v náručí nebo v kočárku. Mrzí mě to hlavně proto, že jsem si pořídila šaty a prostě jsem se těšila, že bude příležitost být taky pěkná, upravená, nastrojená, jiné příležitosti moc nemáme.    

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 05. května 2017 13:01
Reakce na :

Ja strašne nerada vstupujem do akéhokoľvek konfliktu. Tak tá procedúra je nástroj ako ten konflikt prípadne obísť . Uvidím, ako to pôjde. On je strašný idiot ten kolega, keď to nebudem pre neho robiť ja, tak bude otravovať ďalšieho kolegu, čo je pod ním... 

Mám v rukáve ešte jeden argument, a to je produktivita práce. Čas, ktorý on vynaloží na písanie 10tich mailov kým sa niekam dostaneme, môže stráviť hľadaním tej správnej letenky!

Ty si ako dopadla v práci s tou kolegyňou, čo ťa mala zaškoliť a nevedla si sa s ňou dohodnúť na termíne?

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 05. května 2017 18:02

Pridam se k pracovnim stiznostem: Uaaa, vedouci sousedniho oddeleni, se kterym bohuzel casto spolupracujeme (oni delaji praci dle naseho zadani) se stala ta nejvic neochotna a lina osoba z celeho jejich tymu! Uz se moc tesim, jak si budem vysvetlovat, co pro nas maji udelat a v jake kvalite to ma byt 

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 06. května 2017 18:01

Hm, tak internet mi sice technik teď odpoledne zprovoznil, ale místo toho mi odešel USB přijímač k bezdrátové klávesnici s myší. Ať se jde slavnej Microsoft vycpat! A to jsem ten set kupovala teprve před rokem. Na druhou stranu aspoň ho můžu jít v úterý reklamovat, ale nemám z toho radost ani náhodou.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 06. května 2017 19:06
Reakce na wendulka:

Stěžuju si na osobu se kterou sdílím život! Má asi tak dvatisíce pozitiv, ale proč je ten člověk stále duchem mimo, nevnímá a neustále někde nechává nějakej bordel a ještě se tváří, jakože nic???(nebavíme se o válejících se ponožkách). Přesně tohle samé dělá můj otec, ale ten má na to už trochu věk a taky má nepoměrně více práce a starostí, tak ho člověk trochu omluví. Jsem trochu nahlodaná žalovat jeho mamince, ale vim, že se to nedělá!:-D

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 06. května 2017 20:31
Reakce na Karja:

jelikož je mu ten bordel prostě úplně volnej. já jsem dost líná ale maminka a babička kolem pořádku vždycky strašně nadělaly, tak mám tendenci sice moc neuklízet, ale mít z toho špatnej pocit a to je teda naprd. takže se to snažím cíleně od toho mýho člověka naučit  

opravdu mi vadí jen dvě věci - když někdo postrádá základní hygienické návyky třeba na wc a potom když tím laxním přístupem ničí věci, to teda u nás před nějakou dobou byla ostuda, páč přelitý kytky přece stačí jentak otřít hadrou... a tak to teklo dál po dřevěným nábytku a

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 06. května 2017 20:58

Tak jasně, že je mu volnej, protože on to ze svýho šťastnýho světa ani nevidí. Ale mě to jednak vadí, někoho pořád upomínat, připomínat a druhak dost času trávíme s mými příbuznými, a ti to málokdy řeknou přímo viníkovi, ale já jsem ten překladatel a to mě štve vlastně nejvíc. Dneska mě na něco upomínala sestra, ale že prej to mám říct nějak citlivě. Jak jako mám citlivě říct, že nechal někde bordel jako prase a nebyla přesně tahle ta samá situace i stav a lokace bordelu poprvé??? Dostane podmínku, fakt, a ještě se teď schválně po odhalení situace někde zašívá. 

Zas chápu, že to, že mám ráda pořádek a naklizeno, je prostě můj job a spousta i ženských natož chlapů by mě poslala, ať se jdu bodnout, takže s běžnýma věcma neprudim. U těch má fakt každý jinou citlivost.

Offline Eclat D´Arpege
13 příspěvků moje polička 06. května 2017 21:01
Reakce na Karja:

A ak nebude vyhovovať v posteli,pôjdete za jeho otcom?ON je nesvojprávny?

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 06. května 2017 21:07

Jo, přesně za nim nebo za dědou:-D :-D. Ne vůbec, tý mámě to mám jen chuť říct, abych jí to trochu natřela, taky mě docela štve!:-D

Offline Eclat D´Arpege
13 příspěvků moje polička 06. května 2017 21:50
Reakce na Karja:

Už veľmi dávno,mi poradila jedna stará žienka.Nikdy neohováraj svokru pred manželom,manžela pred svokrou.Oni budú vždy rodina a ty ta hlupáña,čo nič nevie.

Offline Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 06. května 2017 22:33
Reakce na Karja:

Jo, přesně za nim nebo za dědou:-D :-D. Ne vůbec, tý mámě to mám jen chuť říct, abych jí to trochu natřela, taky mě docela štve!:-D

Online Sweet Potato
40425 příspěvků moje polička 06. května 2017 22:38

"tak mám tendenci sice moc neuklízet, ale mít z toho špatnej pocit a to je teda naprd."  To jsem já, sestro

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 06. května 2017 22:48
Reakce na Potrefenáhusa:

No co, mám děsnou pifku! Už jsem se trochu uklidnila. Prostě mě trochu štve, její děti jsou nejlepší, nemaj žádný chyby, jen ony s ní už dlouho nežijí, nenavštěvují se moc často, takže si nejsem jistá, zda její přehled o nich je uplně kompletní. Třeba se podivovala nad tim, proč nám moji rodiče nedají druhé patro ke kompletnímu užívání (wtf wtf už samo o sobě), tak jsem jí řekla, že bohužel její syn nasbíral pár černých puntíků, za které mu nikdo půl svýho baráku nepřenechá a tvářila se, jako by přistálo UFO.

Offline Silvie
98 příspěvků moje polička 06. května 2017 23:07
Reakce na Karja:

To mi připomnělo mou drahou tchýni. Kdysi v pravěku kdy jsme byli chudí přišla ( tlačila)  s návrhem Co kdyby Vaši prodali barák, šli do paneláku a vy si za to postavili? Ty víš jak on ( můj muž) po domečku touží...( Moc netoužil, i když dům máme, já  mám seznam řemeslníků, je-li třeba zatlouct hřebík nebo vymalovat )

Na mou námitku ,že mamince je pouhých 45 a zahrada je jí vším,  tchýně odvětila  : ale tak kdybys jí to pěěěěkně řekla, víš pěěěěkně vysvětlila, jak moc to chceš, musíš na maminku pěkně "

Maminka byla má nevlastní, ale ještě dnes mám takovou směsici pocitů ( zvracení, slzy, vztek) když na rady tchýně pomyslím.Jasně že jsem tak nepostupovala, ale že se baba nestyděla !

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 06. května 2017 23:15
Reakce na Silvie:

Jo, děsběs. Ale tady nejde ani o peníze, ale spíš o přístup, že oni nemají problém dát nám všechno. Jenže, jezdíme tam pomálu, tak jim prostě nevadí se o nás "starat", nabalit nám x věcí, zeptat se, zda nám nemají něco sehnat, víme, že nám dost šetří a tak. Tak to berou tak, že i ta druhá strana by přece neměla mít problém dát nám všechno, ale jaksi to má trochu jinej rozměr, že jo, nastěhovat si někoho do baráku:-D.