tlakové čištění jo, z válečkování mám osypky :D
Stěžovací vlákno
Dík. No ja myslím (teda dúfam), že sa mi ho podarí zbaviť keď ho párkrát slušne odmietnem. Už včera sa mi neozval na ten môj mail keď som mu odpísala, že v maili má link na pozretie cien. Ak to nepomôže, tak tu bude tá procedúra, na ktorej už pracujem, a za ktorú ma môj šéf pochválil lol
. Včera som mu povedala, že tú smernicu robím čiastočne preto, aby si zo mňa niektorí kolegovia nerobili sekretárku, na čo sa tak zúčastnene zasmial, myslím, že obaja vieme, o koho konkrétne ide. Ak nepomôže ani to, tak s tým pôjdem vyššie, hoci by som to nerada moc rozmazávala. Môj šéf je žiaľ taký strašný dobráčisko, čo tiež robí prácu za druhých a potom nestíha svoju... Ale keď sa naštve, tak lietajú triesky ![]()
Stěžuji si na to, že jsme dnes měli jet celá rodina na svbatbu kamaráda, ale mladší dítě mělo včera horečku, takže jsem s ním doma a jel jen muž se starším. Teď vidím, že by to mladší asi zvládlo taky, stejně by bylo v náručí nebo v kočárku. Mrzí mě to hlavně proto, že jsem si pořídila šaty a prostě jsem se těšila, že bude příležitost být taky pěkná, upravená, nastrojená, jiné příležitosti moc nemáme.
Ja strašne nerada vstupujem do akéhokoľvek konfliktu. Tak tá procedúra je nástroj ako ten konflikt prípadne obísť
. Uvidím, ako to pôjde. On je strašný idiot ten kolega, keď to nebudem pre neho robiť ja, tak bude otravovať ďalšieho kolegu, čo je pod ním...
Mám v rukáve ešte jeden argument, a to je produktivita práce. Čas, ktorý on vynaloží na písanie 10tich mailov kým sa niekam dostaneme, môže stráviť hľadaním tej správnej letenky!
Ty si ako dopadla v práci s tou kolegyňou, čo ťa mala zaškoliť a nevedla si sa s ňou dohodnúť na termíne?
Pridam se k pracovnim stiznostem: Uaaa, vedouci sousedniho oddeleni, se kterym bohuzel casto spolupracujeme (oni delaji praci dle naseho zadani) se stala ta nejvic neochotna a lina osoba z celeho jejich tymu! Uz se moc tesim, jak si budem vysvetlovat, co pro nas maji udelat a v jake kvalite to ma byt ![]()
Hm, tak internet mi sice technik teď odpoledne zprovoznil, ale místo toho mi odešel USB přijímač k bezdrátové klávesnici s myší. Ať se jde slavnej Microsoft vycpat
! A to jsem ten set kupovala teprve před rokem. Na druhou stranu aspoň ho můžu jít v úterý reklamovat, ale nemám z toho radost ani náhodou.
Stěžuju si na osobu se kterou sdílím život! Má asi tak dvatisíce pozitiv, ale proč je ten člověk stále duchem mimo, nevnímá a neustále někde nechává nějakej bordel a ještě se tváří, jakože nic???(nebavíme se o válejících se ponožkách). Přesně tohle samé dělá můj otec, ale ten má na to už trochu věk a taky má nepoměrně více práce a starostí, tak ho člověk trochu omluví. Jsem trochu nahlodaná žalovat jeho mamince, ale vim, že se to nedělá!:-D
jelikož je mu ten bordel prostě úplně volnej. já jsem dost líná ale maminka a babička kolem pořádku vždycky strašně nadělaly, tak mám tendenci sice moc neuklízet, ale mít z toho špatnej pocit a to je teda naprd. takže se to snažím cíleně od toho mýho člověka naučit
opravdu mi vadí jen dvě věci - když někdo postrádá základní hygienické návyky třeba na wc a potom když tím laxním přístupem ničí věci, to teda u nás před nějakou dobou byla ostuda, páč přelitý kytky přece stačí jentak otřít hadrou... a tak to teklo dál po dřevěným nábytku a![]()
Tak jasně, že je mu volnej, protože on to ze svýho šťastnýho světa ani nevidí. Ale mě to jednak vadí, někoho pořád upomínat, připomínat a druhak dost času trávíme s mými příbuznými, a ti to málokdy řeknou přímo viníkovi, ale já jsem ten překladatel a to mě štve vlastně nejvíc. Dneska mě na něco upomínala sestra, ale že prej to mám říct nějak citlivě. Jak jako mám citlivě říct, že nechal někde bordel jako prase a nebyla přesně tahle ta samá situace i stav a lokace bordelu poprvé??? Dostane podmínku, fakt, a ještě se teď schválně po odhalení situace někde zašívá.
Zas chápu, že to, že mám ráda pořádek a naklizeno, je prostě můj job a spousta i ženských natož chlapů by mě poslala, ať se jdu bodnout, takže s běžnýma věcma neprudim. U těch má fakt každý jinou citlivost.
A ak nebude vyhovovať v posteli,pôjdete za jeho otcom?ON je nesvojprávny?
Jo, přesně za nim nebo za dědou:-D :-D. Ne vůbec, tý mámě to mám jen chuť říct, abych jí to trochu natřela, taky mě docela štve!:-D
Už veľmi dávno,mi poradila jedna stará žienka.Nikdy neohováraj svokru pred manželom,manžela pred svokrou.Oni budú vždy rodina a ty ta hlupáña,čo nič nevie.
Jo, přesně za nim nebo za dědou:-D :-D. Ne vůbec, tý mámě to mám jen chuť říct, abych jí to trochu natřela, taky mě docela štve!:-D
![]()
![]()
![]()
"tak mám tendenci sice moc neuklízet, ale mít z toho špatnej pocit a to je teda naprd." To jsem já, sestro![]()
No co, mám děsnou pifku! Už jsem se trochu uklidnila. Prostě mě trochu štve, její děti jsou nejlepší, nemaj žádný chyby, jen ony s ní už dlouho nežijí, nenavštěvují se moc často, takže si nejsem jistá, zda její přehled o nich je uplně kompletní. Třeba se podivovala nad tim, proč nám moji rodiče nedají druhé patro ke kompletnímu užívání (wtf wtf už samo o sobě), tak jsem jí řekla, že bohužel její syn nasbíral pár černých puntíků, za které mu nikdo půl svýho baráku nepřenechá a tvářila se, jako by přistálo UFO.
To mi připomnělo mou drahou tchýni. Kdysi v pravěku kdy jsme byli chudí přišla ( tlačila) s návrhem Co kdyby Vaši prodali barák, šli do paneláku a vy si za to postavili? Ty víš jak on ( můj muž) po domečku touží...( Moc netoužil, i když dům máme, já mám seznam řemeslníků, je-li třeba zatlouct hřebík nebo vymalovat )
Na mou námitku ,že mamince je pouhých 45 a zahrada je jí vším, tchýně odvětila : ale tak kdybys jí to pěěěěkně řekla, víš pěěěěkně vysvětlila, jak moc to chceš, musíš na maminku pěkně "
Maminka byla má nevlastní, ale ještě dnes mám takovou směsici pocitů ( zvracení, slzy, vztek) když na rady tchýně pomyslím.Jasně že jsem tak nepostupovala, ale že se baba nestyděla !
Jo, děsběs. Ale tady nejde ani o peníze, ale spíš o přístup, že oni nemají problém dát nám všechno. Jenže, jezdíme tam pomálu, tak jim prostě nevadí se o nás "starat", nabalit nám x věcí, zeptat se, zda nám nemají něco sehnat, víme, že nám dost šetří a tak. Tak to berou tak, že i ta druhá strana by přece neměla mít problém dát nám všechno, ale jaksi to má trochu jinej rozměr, že jo, nastěhovat si někoho do baráku:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.