Sweet Potato Děkuji. ![]()
Stěžovací vlákno
Pro všechny, kdo nám chybí.
whiskas je to tezky, kdyz se duse milovaneho cloveka ztraci, a ty Vanoce to jeste vypichnou. Hodne sil ![]()
barbucha to je mi pěkný dárek k Vánocům teda. No aspoň to odstupné trochu potěší. A pokud to tam bylo tak naprd, jak píšeš, tak ti bude líp někde jinde, až se rozhodneš, co dál. Co se týče patní ostruhy, já byla několikrát na sérii rázových vln - poprvé pomohlo, na rok, pak už ne. Ani další léčba. Jedné co pomohlo byla injekce, sice mě strašili, že je to tak na půl roku, ale už několik let mám klid (klep klep klep). Nenabádám tě, jen píšu vlastní zkušenost.
whiskas pomoci nějak napřímo nemůžu, tak aspoň na dálku objímám
MP Meri držím palce, at je do úterý lépe. Na návštěvy se vybodni, vše odvolej a odpočívejte. Ony ty Vánoce proběhnou i bez nich. A přeju vám, aby byly i tak hezké a aspoň trochu na pohodu.
MP MeriJežíšmarjá, hlavně se drz ať, ho něčím nemajznes. Bolavý ucho je blbý, to je teda nápad že to s tím má děcko přežít. Já mam doma opačnej extrém, tady se jednou kejchne a už to jede, vývar na plotnu, výluh z cibule, a to hlavně u toho nejstaršího...:D ale je to asi lepší.
Ale myslím, že děti si ty Vánoce užijí i když jsou mírně nemocné, řešila bych stromeček a zabalení dárků, oslavu zrušit sropro;-).
jedny jsme meli s covidem, no nic moc. Načasovala jsem si všechny dryaky tak, abych byla čilejší tu hodinku pod stromečkem. No ale 25. slunce nakonec vyšlo..
Bude líp. ![]()
continuity u nás se každý rok vypráví o vánocích, kdy v horečkách posadili k večeři dvouletou ségru. Usnula ještě v průběhu, pak se vzbudila, rozbalila jeden dárek a šla spát
Ale nemocná byla jen ona, to je jiné
MP Meri lituju moc, snad se do štědrého dne trochu zmátoříte ![]()
My jsme tu měli Vánoce v horečkách dva roky po sobě, syn i muž padli asi s chřipkou, týden měli čtyřicítky, strašný to bylo. Moc doufám, že se jim to letos vyhne a nadávám si, že jsme nestihli syna naočkovat.
MP Meri tlapkam
at si jdou do hospody, to zvladnou, a vy to do utery vylezte.
Ja lezim od minule soboty, 5 dni jsem mela 38. Vykaslala jsem se na vsechno, ono to nejak dopadne. Vubec nechapu, co za hnus jsem to chytila.
Všechny vás tlapkam a přeju, ať je v rámci možností aspoň trochu lépe.![]()
Já mám teď dlouhodobě problémy v práci s jednou kolegyní, už to nedávám, jsem úplně rozložená. Ten poslední týden byl fakt výživný, brečela jsem hodně. Navíc mi 25. zase odjedou děti a já tady budu sama. Asi zůstanu zalezla v posteli.
tv A není to kolegyně se kterou přímo pracuješ ve třídě ? Takhle to měla kamarádka a jde prostě do jiné, nešlo to. Vedení ji vyšlo vstříc.
My jsme měli dneska oslavu a teď tu kašle velkamala jak das, ona nemocná moc nebývá naštěstí, fakt jakoby s ní nejsou žádné velké problémy díky bohu. Ale vždycky mě přepadne nějaka starost, jak to jako udělám v práci. My od ledna prostě pracujeme jak das, nebereme si žádné volno do června, pracujeme cca 9 hodin denně v průměru...Já se to snažím brát tak jakože volně, že jako uvidíme, ze buď to půjde skloubit ta rodinná péče s prací nebo nepůjde, že se prostě uvidí dle situace (finančně taky nemusím mít žádné stresy, chod rodiny stačí zajistit mužovym přičiněním). No ale já si to řeknu, ale stejně to ve mně je, takový ten stres, co a jak a jak kdyby...musím se naučit to nějak fakt odlifrovat ven mimo mě, nejen si říct, že uvidíme, ale skutečně to tak citit, prostě vůbec nijak neresit tyhlety věci co jsou vepředu a co neovlivním, jak se stanou či nestanou. Nějaký tipy jak na to?
tv Jasny, prostě ji to baví. Ach jo. a vy jste i přitom měly nějaký otevřený dost spolu řešení vid? Že jste si jako dost řekly svoje nějaký postoje?
tv Jako vrací se ještě k tomu starému jo? Ja myselak, že tě třeba nějak pomlouvá nebo z něčeho osočuje..ale pokud ještě řeší věc před letnimi prázdninami, tak si myslím, že ostatní jen kyvou a neposlouchají, že prostě si říkají, vykecej se a pak bude snad konečně klid.
žluťásek my to očkování letos nějak nezvládli ani jeden
navíc bez nějaké objektivní příčiny, prostě najednou byla půlka listopadu
Lamicka Ja jsem přesvědčena, ze to je covid, i syn si stěžoval na divne chutě a vubec to ma takove znaky, ktere mi připomínají C+ dva roky zpět. Antigen jsme měli teda negativní, ale to beru, že není úplně směroplatný.
Diky všem, už je mi lehčeji, oslava je zrušena, muž tu chodí jak kakabus, ale sám přiznal, ze je proste jenom zklamanej a potřebuje to zpracovat, což chapu. Darky pro deti jsem dobalila s vypětím sil odpoledne, jeste prijde do Alzaboxu posledni pro syna a snad dobry. Věřím tomu, ze v úterý budeme aspon plus minus použitelny.
Ackoli ja jsem teda vyřízena maximálně, zadejcham se i cestou do koupelny a mladší, která na mě normálně u všeho vříská "neci ruku, sama, sama!", ted vyžaduje asistenci i u slezeni dvou schůdků
Očividně jsme dostali pořádnou nálož.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí