continuity jezismarja, to co popisujes jako vyhled, jsem delala roky (reseni vymysleli programatori), jeste cekat, az bude reseni problemu na svete, testovat, protoze chyby, nechat si od uzivatelu za cizi chyby nadavat a na skoleni poslouchat, jak to stary bylo daleko lepsi nez to novy... rychle pryc!
Stěžovací vlákno
continuity ale ne, věřila jsem, že se to u vás ještě nějak utřepe, ale tohle vypadá fakt na prd. ![]()
continuity oujee budu držet palce.
continuity Píšeš "vypadá to", což chápu tak, že ještě nepadlo definitivní rozhodnutí? Třeba se to kompetentním osobám ještě rozleží v hlavě a zváží všechna pro a proti a nakonec to dopadne tak, že tvá role se měnit nebude?
Držím palce
.
No asi tak. Já to vidím zcela jasně.
ti programátoři budou bokem, tak jako tak, s tím jsem smířená, ale bavilo mě vymýšlet to technické řešení. Jsem dobrý analytik a hledat způsob jak vyřešit komplikované požadavky a ladit to do hromady mě bavilo.
whiskasdíky, víš eskaluji to jak můžu. Ale už nějak ztrácím sílu. Že by kompetentní dostali rozum sami od sebe vůbec nedoufam. až je dožene "dickpick of consequences" tak jim to dojde (nebo nedojde a budou šťastně provozovat úplnou slataninu), ale rok života a ještě s nejistým vysledkem tomu obětovat nehodlám.
continuity Ach jo. Držím.
Pinot Noir bublifuk Sweet Potatodíky,no ještě mám k tomu samozrejme příšernou migrénu.
Jednak mám hodně práce a druhak ten stres.
continuity vis jak to byva... a pozice mezi klientem a programatotem, to je za vsechny penize.

Kokoska takový vtip existuje i o našem oboru. Bude to všude stejný, koukám ![]()
Kokoska No počkej, to není vtip. Tohle byl v mé bývalé práci pracovní manuál.
Evaeva me ty analyzy docela bavily, vymyslet reseni problemu. Jenze pak to clovek predhodi programatorovi a slysi, ze prece nemusime delat kazdou blbost, co si kdo vymysli. A kdyz to z nej vydupu a od klienta slysim, ze teda vlastne chteli neco trochu jinyho, ze si uvedomili, ze jinak by to asi bylo lepsi... Boze, jak ja jsem rada, ze uz to nemusim snaset!
Samantha no prave, to je popis tvrde reality!
A ještě jsou u nás chudáci uživatelé klienti jen na papíře (platí to jejich zaměstnavatelé, ale jinak musí držet hubu a krok).
No sjela jsem Jobs, nechce se mi ještě aktualizovat cv, ale už jsem ho na disku hledala. nějak bude.
continuity treba se to jeste nejak vyvrbi.
Kokoska u nás tam byly ještě položky jak to chce hygiena, stavební úřad... No veselé je to všude ![]()
Mam novou bankovní kartu a nejde mi s ní platit na e shopu , ačkoliv jsem pro to udělala první , poslední . Sakra , asi budu muset do banky .
Nebo jsem trdlo .
Tak Betty zkontrolovala sis, ze mas povolene internetove platby? A nektere karty se musi i nejdrive aktivovat v internet. bankovnictvi...
Tak Betty A platila jsi s ní už někde? Já mám nějakej mlhavém pocit, že s tou kartou se musí něco udělat aby se aktivovala.
continuity Ach jo.
To je naprd. Musím říct, že jak mi ta opravdová práce někdy chybí, tak tohle si teda ráda odpustím. Držím pěsti na změnu dobrým směrem!
Tak Betty zkus kartu dat do bankomatu a jenom si nechat zobrazit zustatek na uctu. Ja to vzdycky s novou musim udelat (FIO). A zkontroluj si v internetovem bankovnictvi nastavene limity plateb.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí