Držte mi příští týden palce, protože když to všechno nedopadne, hledám si, ač nerada, zas novou práci.
Vypadá to, že můj nový šéf ve Vídni (jo ten co jsem si tady na něj stěžovala), prostě převezme moji roli. Myslela jsem, že se mi to povede nějak vyjednat, že bude odpovědný za business požadavky a my za implementaci, ale tak jak je to nastavené teď, bude rozhodovat vše, my mu k tomu můžeme zkoušet akorát tak neco říct (to nikdo neposlouchá, to už máme vyzkoušené). budeme odpovídat za školení, uživatelskou dokumentaci a řešení stížnosti uživatelů na řešení, které on vymyslí.
No tak jsem ty paní, co mi to ukazovala rovnou řekla, že pokud to zůstane jak to je, tak já odcházím. Ona teda z toho taky není nadšená, ale prý s tím neumí nic udělat. Abych dělala někomu podrz tašku a půjč mi drát, to si asi najdu zajímavější práci, s větší odpovědnosti a paradoxně s menším stresem (protože nebudu řešit důsledky rozhodnutí někoho jiného).
Důvod toho je akorát ten, že když to platí centrála, tak to celé bude rozhodovat centrála. Do pytle už a tak dobře to ze začátku vypadalo. 
Prostě ať děláte co děláte nejde dělat evropské projekty z české urovne. Díky za odložení.