Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 23:15
Reakce na 33lejaby:

Ale překonala jsem to všechno. Fakt hodně zlých věcí se stalo, ale srovnala jsem se se vším

​A to je vítězství

Že se z člověka s mizernejma rodičema a blbým dětstvím nestane asociál nebo rovnou zločinec, ale normální bytost s normálním životem, to je ta výhra, a výhradně osobní zásluha... 

Jen ti závidím to odpuštění, to jsem nikdy nedokázala. 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 04:02

33lejaby tv marieu Maureen Virtualne tlapkam

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:26

33lejaby achne

Jinak znám také od otce: na nic se nehodíš, nic neumíš, k ničemu nejseš... Holčička, co se chtěla zavděčit a místo toho byla pro všechny trapná. Netuším proč, ale týrala mě tím i teta (na ostatní sestry byla milá). Pak znovu podobně exmanžel, když se mi za krize nedařilo v práci.
Peru se s tím celý život, se střídavými úspěchy i propady.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:38

Je mi smutno za vas, jak to tady ctu. Vsem preju, at jste stastne a milovane od deti i partneru, kdyz uz to rodice nezvladli.

Offline Myrtila
5362 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:45

Ženy, posílám aspoň virtuální podporu a soucit

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 09:30

To je nelehké čtení. . Je mi líto, co jste některé musely snášet. 

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 11:48

Všem

Renusatko To je hrozný snad se najde dárce a půjde to vyřešit!!

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 11:59

Opravdu smutné. Je skoro neuvěřitelné, jak se nejhůř dovedou chovat ti nejbližší. :-(

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 12:06

Ty příběhy tady a jste silné a obdivuhodné ženy, dokáže o tom napsat, bojovat s tím a odpustit.

Online Blanka
příspěvků moje polička 06. ledna 2025 12:50

Ja som až zhrozená, čo je možné v rodinnom prostredí, z tých najbližších zažiť! Ja som teda v detstve občas schytala nejakú tu facku, ale vždy som dobre vedela, za čo , aj keď som sa možno niekedy aj trochu ublížene ofukla. Podotýkam, že je rozdiel medzi jedným pohlavkom v pravej chvíli, a bezdôvodnému  otĺkaniu a podobnému približovaniu . Ďakujem, mami  a otec , určili ste mi hranice a zároveň v rodine bolo porozumenie a láska .

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 11:10

Včera, tj. první praocvní den roku 2025, jsem jako první úkon vyháněla ptáčka, co tu byl přes víkend asi zavřený. To na mé bingo kartičce pro letošek věru nebylo.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 12:56

Prší

Offline 33lejaby
709 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 12:57

Holky všem děkuji za podporu.

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 13:45
Reakce na letfenixa:

Prší

​tady padaj kroupy!

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 15:23

Catherinne tady byla regulérní zimní bouře - déšť, sníh, kroupy! Tak jsem zvědavá jak se počasí vyvine dál.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 15:45

Catherinne jo, a pěkně to bolelo! U nás kroupy v kombinaci s vichřicí. 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 21:08

Preboha, tak to máme ešte krásne 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2025 21:13

letfenixa byla to jen chvilka, pak odpoledne bylo i slunce a úplně vymeteno. Ale všude je hrozná břečka a bláto. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 00:46

Dočítám a všem statečným

Musí být hodně těžké se srovnat s tím, když člověk nemá ve svých nejližších oporu a nejen to, když je ještě postaven do role trpěného :-(. Já toto osobně nikdy nezažila, ale když se pokusím vžít do takového postavení, je mi z toho úzko. Kde jinde by se člověk měl cítit v bezpečí, když ne u rodičů/prarodičů. Ach jo, jste silné, statečné a po určitých zkušenostech asi i řádně zocelené. Ovšem věřím, že takovou zkušenost byste si klidně odpustily. Doufám, že teď už kolem sebe máte jen plné náruče lásky. Nechci znít jako sluníčkářka, nebo příliš pateticky, ale po té, co jsem před rokem ztratila tatínka, cítím v srdci/duši obrovskkou díru a ještě více se uvědomuji, jak moc je v životě důležité mít někoho, komu můžeme bezmezně věřit a cítit vzájemnou nepodmíněnou lásku.

Všem jen .

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 15:47

Držte mi příští týden palce, protože když to všechno nedopadne, hledám si, ač nerada, zas novou práci.

Vypadá to, že můj nový šéf ve Vídni (jo ten co jsem si tady na něj stěžovala), prostě převezme moji roli. Myslela jsem, že se mi to povede nějak vyjednat, že bude odpovědný za business požadavky a my za implementaci, ale tak jak je to nastavené teď, bude rozhodovat vše, my mu k tomu můžeme zkoušet akorát tak neco říct (to nikdo neposlouchá, to už máme vyzkoušené). budeme odpovídat za školení, uživatelskou dokumentaci a řešení stížnosti uživatelů na řešení, které on vymyslí. 

No tak jsem ty paní, co mi to ukazovala rovnou řekla, že pokud to zůstane jak to je, tak já odcházím. Ona teda z toho taky není nadšená, ale prý s tím neumí nic udělat. Abych dělala někomu podrz tašku a půjč mi drát, to si asi najdu zajímavější práci, s větší odpovědnosti a paradoxně s menším stresem (protože nebudu řešit důsledky rozhodnutí někoho jiného).

Důvod toho je akorát ten, že když to platí centrála, tak to celé bude rozhodovat centrála. Do pytle už a tak dobře to ze začátku vypadalo.

Prostě ať děláte co děláte nejde dělat evropské projekty z české urovne. Díky za odložení.