marieu tlapkam moc![]()
Stěžovací vlákno
marieu tak to je ještě smutnějši,než moje stížnost...a ta událost s nevhodným dárkem je tedy fakt bonus...vím,že už jsi psala,že jsi také musela být tou hodnou holčičkou...a s následky se pereme do dnes,viď?
Tlapkám![]()
Děkuju za reakce, nechci se litovat, nechci být ublížená- a už vůbec ne tak, že si toho bude všímat mé okolí a nedejbože děti. Jen se- jak říkám- nemůžu vzpamatovat z toho všeho ztraceného času.
marieu ja myslim ze je vyborny, kdyz clovek konecne dokaze z toho detskeho nastaveni vystoupit a dospet. a pro deti je to ten nejlepsi priklad.
...nic neumíš, na nic se nehodíš....tohle jsem slýchala jako holka pořád. A celý zivot jsem otci dokazovala, že umím zabrat jako chlap, a postarat se. Výchovná metoda výprask vodítkem, důvod se vždycky našel, jakkoliv absudní byl, i za prohřešky bratrů. Bála jsem se chodit domů, vždy jsem si preventivně odskočila do křoví.
Odpustila jsem mu, postarala se když onemocněl, a vydechl mi přímo v náručí.
Odpustila jsem i dědovi. Otec se nikdy nedozvěděl co děda se mnou dělá, obrátilo by se to proti mámě, která to s ním neměla taky jednoduché.
Pořád se v lidech snažím najít to dobré ![]()
33lejaby ![]()
![]()
dostala jsi hrozně moc naloženo.
U mě teda jen psychicke dlouholeté ponižování ze strany otce. Jsi k ničemu, nic nedokážeš atd. Po letech člověk zjistí, že měl taky svoje důvody, jeho otec se k němu choval stejně. Odpustit nevím, jestli jsem dokázala, spíš jsem si to zavřela v sobě. Každopádně to ovlivnilo celý můj život. Svěřovat se s tím někomu nemá smysl, kdo nezažil, nepochopí.
33lejaby uf ![]()
Já si vždycky říkala, že otec se mě snažil vychovat jak nejlíp uměl, jenom nevěděl jak. Často jsem jako malá seděla u psa, a stěžovala si mu, proč se otec tak ke mne hnusně chová, vždyť jsem taky jeho dítě jako bratři. Dostali jsme naloženo všichni, já s mamkou víc.
Ale překonala jsem to všechno. Fakt hodně zlých věcí se stalo, ale srovnala jsem se se vším ![]()
33lejabymůj otec byl alkoholik, vím, že z něj mluvil alkohol. Necítím vztek nebo tak něco. On je po mrtvici upoután osm let na lůžko. Jen lítost k němu teď citim, že takhle skončil. Mé sebevědomí je tak -100.
33lejaby Ach děvče.
Tatínci by měli svoje dcery milovat a né tohle, to je špatně.
Ženy... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí