Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 19:06

Samanthajá ho mám takový mírný, nijak mi to nevadí, normálně bych to určitě neřešila.

Jenže ta migrenova profylaxe se dává vždy z léků co jsou na "něco jiného", tak se hledá takový, který pacientovi jiné potíže nezhorší a zároveň případně pomůže s tím co už má. A ja mám zároveň kinetozu + občas ten tinnitus.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 19:17

Muž měl být do středy pryč a vrací se už teď! Krucinal ani chvíle klidu

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 19:44

rasaNori to je fakt k zblazneni.

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 20:42

rasaNori soucitim. Ten muj deklaroval minuly tyden odjezd v patek rano a navrat v nedeli vecer. Odjel v patek ve 12 a vratil se v nedeli v pul jedny. Jako nic strasnyho, ale tentokrat jsem se fakt tesila na 3 dny klidu.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 20:44

continuity jj pomohla fakt skvele, mam ji ted uz trictvrte roku a byly mesice, kdy jsem nemela ani jeden zachvat. Ale mam k tomu porad tu profylaxi. Topamax, Venlafaxin a ta biologicka. 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 20:52

711990

A neuvazujes, že bys něco vysadila? Nebo nemáš žádné nežádoucí účinky? Já jsem takto musela jednu věc po půl roce vysadit, protože se mi začali objevovat bolesti břicha, co jsem kdysi měla a skončila s nima na chirurgii. A když jsem si na zkoušku párkrát prášek nevzala, ustalo to. 

já ji rikala, že už jsem už normálně zvažovala, že si to zaplatím sama. Akorát teď platím dětem psychoterapii a rovnátka, tak to musím když tak posunout. Ona byla celkem optimistická, že pokud nebude fungovat ta profylaxe, že se k tomu dá u nich dobrat celkem rychle.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 21:10

rasaNori Jsou lidi, co mají spolecne i homeoffice:D. Dva dny v týdnu....naštěstí barák je velkej, a v práci kuchyňka taky nic moc čistotou neoplývá, doma máme i dvě WC, v práci je společné i s pány kolegy....tak to si musím často připomínat!:D

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 21:15

Karjaměli jsme za covidu, prakticky nepretržite (kromě výletu do ciny zarouskmi a tak) a říkám ti, že to bylo těžké. Hlavně v 3+kk a dvěma detma na distanční vyuce. Fakt, že jsme se navzájem nepozabijeli, nás myslím docela stmelil. (akorát půlka rodiny potrebuje psychologa). 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 21:17

continuity :D Jo tak to jsem milostivě vytěsnila toto:D. A doufám, že pořádně, že to někde vzadu v hlavě nevyskočí aspoň dokud jsou děti malý!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2025 21:19

continuity já nevím, jak u vás, ale u nás by ten rušivý element byly děti, ne muž (Já tohle moc nemám, jeden večer/den si ráda užiju sama, ale pak už se na něj vždycky těším)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2025 21:21

Karja jo, to bylo blbý období, jak byly děti malý a muž půl roku na ho. Ale možná to bylo i tím, že byli všichni nervóznější. Teď teda doma moc nepracuje, ale když jo, má to tak o 300% víc na háku A nebo si zvyknul.

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 21:43

Evaeva

rušivý element je hodně lidí v malém bytě. I tři kamarádky by byly moc. Já si víkend sama doma hrozne užiju. Kolikrát třeba jen uklidím a pak si čtu nebo si něco pustím. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 21:50

continuity jako ten soucasny lekar co vede tu biologockou by byl samozrejme rad, kdybych byla minimalne bez toho Topamaxu, ale uprimne mi to takhle vyhovuje, nechci narusovat rovnovahu. S tim Venlafaxinem jsem mnohem klidnejsi, jsou to antidepresiva, Topamax zase tlumi ty reakce na blikajici svetla...ted jsem ho teda aspon snizila na polovicni davku a uvidime co dal. Ale vedlejsi ucinky nemam.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2025 21:57

continuity no hele, já a dítě mi přijde o dost náročnější kombinace než já a partner v tom samém bytě (Za kovidu teda nebylo ani kam jít, nechodili jsme ani na hřiště, vždycky akorát na chvíli na procházku, to byla ještě jiná situace.)

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 22:11

711990 pokud ti to vyhovuje, o tom žádná. Pak asi není co řešit. No držím taky moc palce ať to vydrží pokud možno navěky..

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 23:30

continuity Zlatej covid, fakt. Já na to vězení vzpomínám se slzou v oku. I ta karanténa byla super. Nikde žádní lidí, parkoviště prázdný, člověk měl celý den pohodičku, žadnej spěch, nic. Někde tady jsme s manželem zpapučovatěli a našli v tom zalíbení, vystačíme si sami dva.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 00:19

My máme společně home office dvakrát týdně a já se na ty dny těším, stejně tak se každý den těším, až muž přijde z práce. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 02:50
Reakce na Karja:

rasaNori Jsou lidi, co mají spolecne i homeoffice:D. Dva dny v týdnu....naštěstí barák je velkej, a v práci kuchyňka taky nic moc čistotou neoplývá, doma máme i dvě WC, v práci je společné i s pány kolegy....tak to si musím často připomínat!:D

​Jsou lidi, co mají i společnou kancelář...každý den v týdnu

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:14

U nás je problém že muž prudí. Ale neskutečně. Nějak se v něm vzalo přesvědčení, že domácnost a děti jsou čisté moje doména, takže se různě ptá kde co najde, místo aby zvedl zadek a šel se podívat na místo pravděpodobneho výskytu. Ale to je taková marginálie v celkové atmosféře doma, asi to neumím popsat ale jdeme si na nervy neskutečně oba navzájem. Takže teď už místo abych s ním byla doma, radši sedím v autě před servisem...

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:34

rasaNoriJá si myslim, že některé typy lidí nejsou stavěný na to bejt často spolu a když se sejdou ještě takhle oba, je to uplně na pytel. Že jako kdybyste fungovali v normálním běžném režimu, každej práce plnej uvazek, a to svoje práce na plnej uvazek, ne že ještě řešíte spolu pracovní věci, doma byste se sotva potkali, ono by to generovalo mnohem méně nedorozumění a nepohody. U nás teda určitě:-D:-D