continuity ehm, to dělá manžel jedné mojí kamarádky, my z toho máme takovou srandu, říkáme tomu, že si vede ty svoje monology:-D Ale zas se hodně dozvíš, k tématu, co potřebuješ vědět, on ti řekne všechny relevantní informace, ale jsou jako k věci. Ale někdy tam jsem a normálně slyšim, jak si vede ten monolog sám a hrozně se směju.
Stěžovací vlákno
Karja tohle dělá jeden kolega v práci, takový řetězeni vsech možných asociaci, odchází pres hodinu s jednou nohou ze dveří....doma to musí být strašný a na castej útěk do poli
Evaeva tak ale volbu, aby někam zmizel na pár hodín nemám. Nejdelší je když jde do hospody na pracovní večeři a to fakt nepotrebujes, aby se dělo obden, ale jít si zabehat zas tolik hodin, aby mi to k něčemu bylo, nezabere. (Navíc se to často deje, když ještě nejsem doma z práce). Nejvíc to teď z domova tahá tchýně, to je i taková fajn doba, od pěti do osmi, ale to se zas vrací domů v náladě, že to už vůbec nestojí za to.
Můj muž je na HO od covidu a jediný, co mi na tom vadí, je neustálý telefonování. Máme počítačovou část spojenou s obývákem, takže od toho moc nejde odejít. Když má sem tam telefon a mezitím do toho datlí v počítači, tak je to v pohodě, ale někdy jde z callu do callu od rána do večera a pak je to pro mě dost úmorný.
continuity když jsem sama, taky mluvím nahlas ![]()
Potrefenáhusa To si myslím, že je trochu něco jinýho:D. On moc jako neřetězí, ani tě nezatěžuje nějakejma řečma na které nejsi zvědavá. Ale podle mě řekne nahlas asi tak 90% věcí, co mu letí v hlavě, ale nemám pocit, že by jako mluvil z cesty nebo mě jako spřízněnou osobu přátelstvím nějak obtěžoval. Ale třeba řeknu "nemeje mi myčka, dáváte do myčky nějaké čistění"? A on mi řekne, co s tou myčkou dělá, přesně, jaké přípravky použivá, co s tim asi tak může být, jaké mají myčky nejčastější problémy a ty máš normálně jakože výtah relevantních informací za 2 minuty:D. Sambo by řekl...."jo to musíš něčim vyčistit vobčas"
continuity můj muž nechodí nikam, večer něco má tak 1x za 3 měsíce, na víkendy nejezdí, na služebky velmi výjimečně. Ale mně to nevadí, pár hodin je ideál, to mám občas o víkendu, ale radši ať je pořád doma než týden pryč. Nepracujeme spolu, to už by bylo moc, takže si od sebe odpočineme během té doby.
"Netuším, jak bych to bez tebe zvládla, miluju tě"
"To jsi opravdu ty? Nebo z tebe mluví to víno?"
To jsem opravdu já a mluvím k tomu vínu."
continuity jezis lituju hrozne moc, kdyz jsem jeste takovyho mluvku mela doma bylo to peklo pekel, nedokazal drzet kusnu ani kdyz jsem ho prosila ze je mi strasne zle a kazdy zvuk me boda v hlave
viktorka_od splavukdyž mi je zle tak odejdu do ložnice a to už je v pohodě. Protože v tom obýváku stejně pořád někdo coura, muž je jeden rušivý element ze tří.
Ale všichni u nás jsou vycvičení, že kdyz je nekdo je zalezlej, tak je zalezlej a neotravuje se. A když ten zalezlej něco potřebuje, má vylézt nebo zavolat, na nemocného jdu občas kouknout, ale jinak je to takto.
Zina před chvílí muž začal telefonovat u sebe v pracovně, pak s tím telefonem sešel dolů do obýváku, pak se vrátil stále v debatě s kolegou nahoru, pochodoval po horní předsíni a teď konečně zapadl k sobě a mumlá tam. Já musím dneska pracovat, tak sedím u sebe, měla jsem otevřené dveře... zabouchla jsem je s hlasitým neslušným slovem, ani si toho nevšiml. Takže přesně vím, o čem píšeš. Naštěstí už zase začal občas chodit na jednání do kanclu a ke klientům, ale to je tak jednou týdně, slabota! Před covidem byl jednou týdně doma ![]()
rasaNori Ja lituju, ze jsem nikdy neposlouchala svuj "vnitrni hlas"![]()
Vzdycky kdyz jsem byla v nejakym vztahu, tak mi nebylo dobre. A ja debil jsem zas naletěla a ze jako k sobe nekoho potrebuju, bla blaa.., no vzdycky po nejakym rozchodu jsem uplne ozila! Tvůrčí flow, cviceni, radost...No a ted uz teda neni cesty zpět ![]()
Ale me teda vic vadi chodit denne do prace, ktera me zdrzuje od tvoreni. ![]()
Evaevatak sto lidí, a sto chuti, my to máme takto nastaveno v podstatě od začátku z různých důvodu a vyhovuje nám to.
Jako je mi jasné, že je to lehce nestandardní uspořádání, ale vždy znova mě zaskočí divení nad tím, že to tak někteří lidé mají. ![]()
continuity ne, to já se nedivím. Tak nějak chápu, že každému vyhovuje něco jiného. A taky máme doma každá jiný model.
Pokiaľ boli doma deti, nijako som ten domáci ruch neriešila, brala som to tak, že to tak asi musí byť ./ Ale je fakt, že keď išiel muž občas na kratšiu služobku, uvítala som to
/ .Keď deti odišli z domu a hlavne keď sme sa my prepracovali k dôchodkom, uvedomila som si, ako je dobre, že mám azyl v mojej dielni . A nie je to o tom, že by človek toho druhého nemal rád , máme spoločné záujmy a aktivity, ale ako to už dávno napísala Virginia Woolfová - žena proste potrebuje mať svoje peniaze a svoj priestor .
Svätá slova !
A dobrý model partnerského súžitia mala roky naša svatka . Niekoľko rokov po smrti manžela si našla kamaráta . Fungovali tak, že niekedy boli spolu / každý si držal svoj byt / , a niekdy každý sám . Ale jasne, pokiaľ ide o rodinu s deťmi, je to niečo iné .
Blanka no on ten prostor a peníze potřebuje stejnou měrou i muž, akorát v době, kdy to Virginia psala, ho měl častěji než žena.
Dnes si na nedostek osobního prostoru stěžují obě pohlaví. ![]()
continuity . áno, máte pravdu, ale v diskuzii tu sa sťažovali ženy a mala som dojem. že práve na to, že majú pocit, že doma toho osobného priestoru majú málo na úkor svojich, inak iste úžasných mužov . Mne bolo vždy ľúto babičky a dedy, ktorí sa museli presťahovať do jednoizbového bytu, a nemali od seba úniku . To ten vzťah poznačí , trpia ,samozrejme obaja .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí