berush Tak na to jsem ani nepomyslela, že by mně to nechtěla dát. Tankování za své bylo domluvené předem a doložit jen paragonem.
Stěžovací vlákno
berush no u nás se to prostě dělá kurzem stred, takže na těch delších sluzebkach, kdy jsme docela biti. Výpis z účtu doložit nejde, nikoho to nezajímá.
Další možnost je dělat to přes agenturu, ale tam očividne dělají vzdálené sestřenice těch neschopných asistentek. S každou jednou rezervaci byl nějaký problém: zla adresa hotelu, zablokovaný úplně jiný hotel, nepropsana platba na recepci, takže kolegyne byla kdesi na Balkáně dva dny bez pasu.
Makara Ne to nemůžu takhle, to by byl průšvih kdyby to někdo poznal:D
continuityto jsem byla ráda, že se mi podařilo u vedení prosadit, že jsme propláceli skutečné náklady, byť s tím opruzem, že nám zaměstnanec doložil, kolik mu strhli z účtu. Ad agentury - manžel takto zůstal trčet na letišti, protože mu agentura zmastila vízum do Vietnamu (pracovní cesta)
berush no tak zůstat viset na letišti je už ultra blbé.
berush Chudák muž, ale jsem ráda, že se to stává i profesionálním agenturám, hned si připadám líp (taky se mi to stalo).
Jinak k těm nárokům na prostor, chce se mi vyfotit vám naše japonské dětské pokojíčky
, ale jsem ráda, že mají každý svůj, minule měli společný a tam se nevlezl ani psací stůl, musel být v obyváku. Ale teď přemýšlím o tom prostoru a uvědomila jsem si, že muž má hrozně prostorově výrazné nebo hlučné záliby! Já čtu, dělám něco na pc nebo telefonu, chodím na procházky, ok mám o skříň víc a většina knížek v knihovně je moje...ale on? Jedna skříň jen s objektivy, několik hudebních nástrojů, na které hlasitě hraje. Kolo, rozložené v obýváku. Několik repráků různé kvality. Teď se vrhnul na opravy klarinetů, takže kupuje staré plesnivé levné nástroje a vdechuje jim nový život. Krásná záliba, pokud nemáte pod postelí 30 starých zaprášených a plísní prolezlých klarinetů
).
Ale přihlásila jsem se na lekce ukulele a pomstím se! ![]()
Garfie Pomsta bude sladká ![]()
Garfie Tak až založíte rodinnou kapelu a vyrazíte na světové turné, tak dej vědět ![]()
Garfie Garfie family :))
Ty jo, díky vám jsem si uvědomila, že on bude mít radost!!!
Musím vymyslet něco jiného (ale v ukulele budu pokračovat, je to sranda).
Takže jsem zjistila, že co se týče používání bankovní identity jsem pořád občan druhé kategorie a zůstane to tak asi navěky. Co mě sere, že moje banka mi doteď tvrdila, že chyba je jen v tom,že jsem nedododala správne doklady. 2x jsem kvůli tomu byla na pobočce! Přitom to podle bankID prostě neumí! Ve sporce mi alespon paní na infolince rovnou řekla, že to u nich fakt nejde.
Takže podtrženo sečteno na výber mám presne tri banky které to umí, raifu, monetu a Fio. Fio a Moneta maji otřesné služby a ještě otřesnejsi sít poboček (musím se tam vypravit s těmi doklady, co mi český stat vydává, osobně) na Raifu, která má ty služby ještě nejlepší a jediná by mi dávala jaky taky smysl, ale mám osobní ban kvůli Rusku. Asi mě fakt jebne
continuity v čom má fio otrasné služby?
slniecko tak třeba úrok na sporicim uctu o procento horší než má moje banka. Všechny pobočky v Praze otevřené max do pěti.
O nějakém nadstandardu nemluvě.
continuity ucet ve fio mam. na pobocce jsem byla pred mnoha mnoha lety, asi pri zakladani, to ted uz asi nebude nutne. sporici ucet mam jinde. mam tam jeste jine sluzby. nikdy zadny problem.
viktorka_od splavujá tam budu fyzicky muset, protože mi nefunguje to bank ID, takže ani ověření. A aby mi udělali to bank ID, musím fyzicky přinést doklad, protože nemá strojově čitelnou zónu. (To je taky dobrý,cizinci z mimo EU, dostanou normální plastovou kartičku, jen EU má knížku jak za krále jlacka)
Běžný účet mám a jiný další nepotřebuji, dávalo by mi smyl mít nějaké jiné služby, ale ani jedna z těch bank, kromě raify nemá žádnou, co by se mi alespoň trochu dávala smysl.
continuity U Fio je aspoň všechno bez poplatků, takže když tam ten účet budeš mít jenom kvůli bankovní identitě, bude to aspoň zadarmo. (jinde nevím, mám Fio a jsem spokojená, nic od nich nepotřebuju a oni mě s ničím neotravují)
continuity to je naprd:-/ tjo a nepsalas tu o nejakych testech ohledne obcanstvi?
viktorka_od splavu jo ty mám, právě jsem si včera chtěla udělat datovku, abych s tím hnula a zjistila jsem, že se tam nemůžu ověřit.
Na infolince banky jsem jim řekla svoje (hlavně kvůli tomu, že mi už rok tvrdí, že je to jen tím, ze jsem nedodala potřebné doklady), ale platné mi to je jak mrtvému zimník.
continuityja si predevcirem aktivovala identitu u Monety a byla jsem za minutu hotova, bez objednani...
continuity Neposoudím víc než jejich základní produkt běžný účet, ale uživatelsky přjemnější se mi jeví Fio. RB má manýry obdobné KB. Tahají tě na pobočku kvůli každé kravině, technické problemy na dlouho. Možná se teda zlepšili, ale z mých klientů u nich nezůstal nikdo. Bych si ho udělala kvůli té identitě, jak píše Myrtila
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí