whiskas Dcera měla chřipku v prosinci a nejhůř jí bylo cca 4.den, horečky skoro 40 měla 5 dní, už jsem z toho byla trochu nervozní. Pak trochu rýma, kašel a už to bylo jen lepší. Předpokládám, že to byla chřipka, prý je teď hodně typu B. Ať je ti už brzy líp!
Stěžovací vlákno
Tabea Jo, to je pěkně na pytel, že v posteli se člověk už cejtí, že by mohl skály lámat, a jak vyleze ven, je z něj třtina ve větru se klátící.
whiskas Hlavně se pořádně vylež. Já moc nemocná nebývám, teda v porovnání s tím, co čtu obvykle tady....ale letos o Vánocích mě skolila nějaká viróza, ani to nebyla žádná hrůza, ale kašlala jsem příšerně a ještě tři týdny poté mě tak strašně bolela žebra, že jsem ani nemohla zvednout ruku, to jsem v životě nezažila.
Jeden chlápek, co viděl Bena naposledy na podzim čerstvě ostříhaného, mi řekl, že "ten pes je nějakej tlustej".
No pes má teď zimní kožich, ale ...
A já teď nevím, jestli mám být naštvaná na něj nebo na sebe nebo na psa (kterej sežere venku všechno, co najde).
Samantha jedina spravna odpoved zni:
nojo, ty taky nevypadas nejlepe!![]()
whiskas Děkuju za optání, no málem jsem tam chcípla, koupila jsem si antigenní test, včera mi ještě vyšel hodně světlý a dnes ráno absolutně tučná pozitivita na chřipku B, tak jsem to vzdala a zavolala si o neschopenku. Tak ten test taky zkus, jestli máš možnost ho někde koupit, já jsem typický přecházeč, ale říkám si, že chřipka už není úplně p.del
Tabea Zcela živě si to předtsavuju. Člověk má pocit, že celkem dobrý a najednou je slabej jako moucha. Ať je ti brzo lépe a už žádné statečné pokusy. ![]()
Mermaid Pěkný .... Hlavně, že jsi ten jeden den přežila a teď ležet, ležet. On existuje test na chřipku? To je něco jako na Covid? A ne, nic takového doma nemám.
whiskas jsou kombinovaný testy na chřipku A, B a covid.
whiskas jo, dělá se i kombinovaný, že jedním testem otestujes chřipku A/B a covid najednou. Můj doktor to má v ordinaci, dá se to běžně koupit nejen v lékárně, ale třeba i na Alze.
Mě už taky sejmula teplota a kašel, ale proti chřipce jsem očkovaná, tak snad to bude jen pár denní mírná záležitost.
whiskas taky jsem o něm donedávna nevěděla, je to kombinovaný na covid a chřipku A a B, stál ani ne padesát korun. Podle těch příznaků máme to samé, mně se dnes spustila rýma a kašel mám štěkavý...tak léčení zdar ![]()
whiskas to máš celkem jedno, prostě jen nějaký základní lék na teplotu. (Jinak léky vozí i rohlík, kdybys měla nějakou krizi)
A radši opouštím toto vlákno, neboť jarňáky se blíží.
Jen malá poznámka k chození do práce/školy, když se člověku uleví. Doma všem říkám (a vlastně i sobě) vyběhni si aspoň 2x doma schody (23 schodů) a pokud to dáš, tak si běž kam chceš![]()
Zrovna dneska jsem byla svědkem, jak zákazník nadával v cukrárně/pekárně prodavačce, proč nesedí doma na prdeli a smrká za pultem... ![]()
Já jsem nenadávala, ale nevzala jsem si naváženou šunku v obchodě, protože paní si během práce utirala nos rukou.
Nevím, jestli nepatřím do opovržení hodné kategorie, ale z toho nosu ji pořád teklo:( ať popotahovala sebevíc.
Mha no já jen, že se řeší, kdy už do práce a kdy ne, ale fakt je lepší sedět doma na tý prdeli - vůči zákazníkům i kolegům... taky bych si u toho pultu nic nekoupila
Jsme tam, kde jsme byli před kovidem, mají nemocní lidé chodit do práce?
Sama teda do práce s rýmou jdu. Ale já jsem kancelářský plankton a datovkou prý se nakazit nejde. Doufám...
Ja teda nepochopím v potravinach kde niečo servírujú že nepouzivaju jednorazové rukavice. ![]()
A keď sme pri tom, ja som odišla od hecnej mladej pedikerky ked si pocas brúsenia monich nôh, stále upravovala vlasy, sem tam sa poskriabala na nose. Vyslovene som to nedala to vidieť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí