Evaeva Už mám seznam, co teď nakoupit za doplňkovou léčbu. Věřím, že Modafen prostě jen utlumí příznaky.
Stěžovací vlákno
continuity Jasně, přiští týden to tedy na fitko nevidím
.
continuityJá nevím, mně vždycky v lékárně říkali, že se nesmí míchat ty vykaslavaci a tlumící kapky.
EvaevaMně teda tyhlety paralenu a modafeny lecbu zkrátí, jednak mě nebolí tak celý tělo, a nejsem pak tak přejetá, a druhak se vypotím,když si to dam a prostě se mi ulevi, jinak jsem úplně ztahana, hotová. Teď jsem si dala na noc modafen a paralen (to se myslím nema, to bylo omylem) a jsem se v noci vzbudila a cejtila jsem se tak dobre, jak to tím pocením jde pryč.
Karja no zkrátí léčbu nebo přechodně utlumí příznaky? Ale jako fakt nevím.
mě to takhle poradila kdysi lékařka. Nesmíš to dát najednou, ale když měli erdomed naposled ve dvě a teď přes zachvaty suchého kašle nemůžou spát, klidně jim ten stoptussin dám. On zas tak dobře kašel netlumí, že by se nejak do rána zahlenily.
Evaevaléčbu zkrátí už to, že se pořádně vyspíš a vypotis. Já se potim dobře po tom paralenu (což je zajímavé, protože na bolest mi nefunguje).
continuity možný je všechno. Já v těch lécích nikdy moc nejela, když si vezmu za nemoc tři paraleny, je to hodně ![]()
continuity Evaeva Jojo, přesně já se jinak nevypotim, neberu si to teda jako kontinuálně celou nemoc, ale spíš podle potřeby, když se fakt necejtim.
continuity Prima, začínám mít kašel ...doma mám aktuálně jen Bromhexin. Tak nevím, jestli do sebe na noc narvat ještě další Modafen.
whiskas pokud nic nevykaslavas, tak spíš ten modafen.
continuity Provedu
. Je to jen takový ten škrábavý, dusivý kašel.
whiskas Modafen je pro mne malý zázrak, ale na noc blbý, nespala bych.
Já spím asi po všem, takže s tím problém nemám.
Mermaid Jak jsi přežila pracovní den? Já jsem si včera naivně říkala, že už to bude dobré a ne. Dnes ráno opět 38,8, bolest celého těla, prostě prima.
continuity A ano, další stádium, rýma a suchý, dráždivý kašel.
Dnes ráno jsem si už nevzala Modafen, mám pocit, že po něm "vyschnou" všechny sliznice a horečku mám i po něm. Kromě postele a klidového režimu si mohu naordinovat Brufen, Erdomed, Stoptussin, včera jsem si koupila kombinaci C+Zinek+Echinace (že já lezla ven
), čaj a citron.
Všem marodům přeji brzké uzdravení. ![]()
whiskas To ležení mi přijde nejlepší. Trochu srazit horečku, jestli je ti špatně (paralen nemáš?) a ležet.
whiskas to máš chřipku jak vyšitou, to chce prostě týden v posteli:-/
whiskas mas prostě chřipku. Taky jsem si myslela, jak budu 4 dny v posteli a v pondělí odskotačím do práce. Včera jsem si šla pro neschopenku a když jsem vylezla, tak jsem se rozbrečela, jak mi bylo zle. Tak jsem myslela, že dneska. Že dojedu synovi pro úkoly do školy a půjdu na půl dne do kanclu. Jenže dceři někdo schoval bačkoru a když jsem ji zkoušela hledat, tak mi bylo zas tak zle, že jsem to otočila domu.
Tak buď chytřejší než já!
whiskas ty vitamíny, paralen a postel budou dobrá volba. Pokud máš rýmu, tak bych byla opatrná s čímkoli, co tlumí kašel. Ten dráždivý kašel je nejspíš jen předzvěst produktivního, tak ať v sobě ty hleny spíš nedržíš. A ať je brzy líp!
whiskas Hele já jsem chytla virozu a nevím ani kde, protože jsem téměř nikde nebyla, měla jsem zanedbatelnou interakci asi s 5 lidma s rozestupem:-D. Takže nevím, zda i otužování pomůže, když jinak nemocná nebýváš, Prostě když je v okolí nějakej pořádnej bacil, asi si cestu najde...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí