Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online barbucha blogger
35944 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 11:29
Reakce na Garfie:

Ty jo, díky vám jsem si uvědomila, že on bude mít radost!!! 

Musím vymyslet něco jiného (ale v ukulele budu pokračovat, je to sranda). 

​Zkus dudy.

Online Garfie
28593 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 12:00
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 12:47

Garfie No ale to zvaž! Já vloni ve Strážnici jednoho dudáka viděla a byl to ohromný folklorní zážitek a hlavnš ti strakoničtí přehráli v hlasitosti i více hlavý soubor s cimbálem, houslema a kontrabasem, který se rozehrával vedle za stodolou. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 17:17

Včera jsem nastoupila do práce do neděle ráno. Kolem 10. dopoledne nás s mužem sháněli ze školy, že se malá pozvracela, muž v práci v Praze. Velká má od noci horečky a já nachcípaná sloužím ještě do rána. Čert aby to spral.

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 17:26

marieu je to peklo. Držím palce,ať to nějak preklepes a alespoň je služba klidná. 

Starší dítě se vrátilo z lyzaku, prý už je jí dobře, takze 37.6 a kašel jak blázen. Mladší je dnes první den lepší, ale odhadem má jiný virus, takže doufám, že si to teď nevyměni. Muž je tady s nima od úterý sám, pokud to nedostihne i me. 

V pátek měli za mnou letět do Budapešti. Měli jsme se všichni vracet příští v pondělí a já se nemám dřív jak rozumně vrátit, protože jsem si tam šikulka nadomlouvala na pátek schůzky, když už tam na ně budu čekat. Takže leda v noci nebo zůstat do soboty a ještě si to musím celé zaplatit. No fakt nevím co s tim. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 18:06

continuity peklo toto! Já včera pro tu zvracející taky nemohla odejít z práce hned. Improvizace to byla veliká a když jsem si odpoledne pomyslela, že máme vyhráno, protože to nakonec byla jednorázová záležitost, psal muž, že velká začla topit. Tak ať jsou brzy všechny zdravé...!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. ledna 2025 19:13

continuity ježiš, to je teda pitomý!

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 15:01

Zítra jsem měla jet na den lyžovat. A co myslíte? Včera ráno jsem se z večerního plného zdraví vzbudila do zcela jiné reality. Zimnice, horečka 38,7, bolest celého těla. Nasadila jsem čaj a Modafen a spánek. Večer teplota klesla, ale dnes je to opět stejné. Tedy pokračuji v léčbě, ale hory musím samozřejmě odpískat. Kdo na mě kde co prsknul?

Vidím, že nachlazení/chřipka tady jedou. 

Ať je všem brzo dobře .

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 17:26

whiskas Prosím tě a kam jsi měla jet na den lyžovat? Vždyť všude v Česku je jen umělina, to snad ani nestojí za to. To se radši hezky vyspi, dej si nějaké silné antivirotikum a odpočívej. 

Mně se nedávno osvědčilo užívat česnek naložený v medu. Tfuj, jenom to čtu , ale pomohlo to.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 17:32

Samantha Na Javor, ale to není podstatné kam. Podstatné je, že je mi blbě. Samozřejmě, že se vyspím :-D. Na nic dalšího nemám energii. Já sázím v tomto případě na Modafen .

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 17:35

whiskas ať je hlavně brzo lip.

Ten modafen pocitově pomáhá, ale není dobré, když pak člověk začne blbnout a vylézat z postele. Ta reklama kdysi byla úplně šílená - vzít si to, abych byla schopna skotacit s dětma. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 26. ledna 2025 20:16

whiskas tak to mě potkal stejný vir jako tebe, v noci na dnešek z plnýho zdraví na 38.5, bolest celého těla a pálení na plicích. Nasadila jsem ibalgin a musím na něm přežít zítřejších 14 hod v práci, odpadnout můžu až v úterý :-( 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 20:41

continuity Díky. Vím, že je to dryák a nebýt té horečky, tak bych po něm nesáhla. Úleva je fakt rychlá, ale je mi jasné, že za 2 dny člověk v pohodě není. Jen nevím, jestli je dobré ho třeba už zítra vysadit a naordinovat si jen klidový režim a klasiku, čaj atd.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 20:42

Mermaid Auu, tak to ti nezávidím. Já naštěstí zítra do práce nemusím (měla jsem být na horách ). Ať je ti brzo lépe a máš čas si odpočinout. 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 20:43

whiskas je to úplně jedno. On neléčí, je ti akorát líp. Klidně dej Dcko, céčko, zinek, nějakou echinaceu. To ti imunitu trochu nakopne. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 20:48

continuity díky. Takže není nutné po úlevě pokračovat v tom chemickém koktejlu .
Ptám se tupě,ale já už dlouho nic takového nepotřebovala.

Na mírný "kašlík a rýmičku" jsem si vystačila jen s trpělivostí a kapesníkem. Maximálne Stopangin na bolest v krku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2025 20:52

whiskas fakt je to jen úleva. Dokonce jsem jednou někde četla, že to léčbu naopak prodlužuje. Ale co je na tom pravdy, nevím. Může to možná souviset i s tím (ne)odpočinkem, jak píše continuity Hor je škoda!

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 20:54

whiskas

Jak to tady doma sleduji (no spíš nedobrovolně poslouchám), může se ti rozjet kašel, to pak má cenu něco na vykašlávání. Aktuální hit je erdomed, nebo ACC. ale dávej si to spíš ráno nebo brzy odpoledne, protože tě rozkasle.  a na noc pak můžeš nějaký stoptussin, pokud bys kvůli kašli nemohla spát. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 20:56

continuity Děkuju .

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 20:57

whiskas

není zač, hlavně ať je brzo lip, ale obrň se trpělivostí.