Mha Hele, to se mi teď stalo taky. Slečna prodavačka měla sice rukavici, ale i tak si s ní utřela si nos a přidala na váhu sýr. Akorát ja nebyla asertivní, sýr si vzala a teď ho dostáva za odměnu pes.
Stěžovací vlákno
V pondelok ráno ma začala bolieť hlava a prestala v utorok, keď spŕchlo. Takže už mám späť bolesti hlavy zo zmeny počasia, čo sa mi celkom úspešne od tehotenstva vyhýbali ![]()
A keďže je striedavo oblačno, tak aj moja hlava je taká.
Tabea žluťásek Mermaid Tak už také vím, co je to ten kombinovaný test. Dnes nad ránem jsem se vzbudila s horečkou 39,2, bylo mi velmi divně. Udělala jsem si čaj, hodila do sebe brufen a ráno jsem se cítila lépe. Nicméně, objednala jsem se pro jistotu k praktické lékařce. Jako první věc se mě zeptala, jestli mám proveden zde zmiňovaný test a jestli ne, tak ať si jej před nvštěvou ordinace udělám. Zakoupila jsem test a aplikovala mi ho naštěstí sestra. Každopádně Covid i chřipka negativní, nechápala jsem. Pak ovšem CRP test a bylo jasno. Dostala jsem antibiotika a Erdomed, plus mám brát Paralen a probiotika. Údajně mám bronchitidu.
whiskas Páni. Já měla za to, že bronchitida je chronická záležitost, nikoli akutní.![]()
Tak hodně sil k uzdravování.![]()
Samantha je aj akutna, aj chronicka.
whiskas ajé! Ať ti brzy zaberou.
whiskas ale je to také zvláštne, že sa má pacient sám testovať pred návštevou lekára.
whiskas Ty jo, ještěze si šla, to by sis v posteli nevykuryrovala .
letfenixa ja volala k pediatrovi s tím, že syn měl pozitivní test na chřipku a začal po pěti dnech kašlat. Požádali nás, ať přijdeme v maskách a počkáme na chodbě. Mají dvě čekárny a asi 6 ordinací, z chodby jsme šli rovnou do jedné ordinace.
Přijde mi to jako dobrý dobrý nápad, nechat lidi otestovat předem. Pak na sebe v jedné čekárně nekašle covid s chřipkou na někoho s podebraným palcem.
Tabea ako, ja to chápem, ale taká chorá pôjdem do lekárne, možno sa mi ten test nepodarí, naviac u nás sa k lekárovi nedovoláš. Ja mám predstavu, že lekár má nielen sestričku, ale aj administratívnu silu. A chorí chodia v rúškach. A mohlo by to lepšie fungovať.
letfenixa aha, já ten test měla doma pro případ potřeby. Nepovést na něm neni co. Předpokládám že každý už někdy dělal test na covid. Nebo jsou lidi, co se tomu zvládli vyhnout?
Ale když jsou všichni nemocní s rouškou, tak to je dobře. ![]()
letfenixa naša dr tiež pozaduje pri teplotách test pred návštevou. Funguje teda na telefóne, ked sa nedovolam, volá ona späť. Pride mi to fajn, do lekarne niekoho vyšleme, ale mame aj doma . Zrovna dnes som posielala test dcére pre malú. Vysoké teploty, unava,....a má chripku B. Takže dr oo telefone napisala recept odporucila postup a je to. Kontrola neskôr
Tabea s ruskami som myslela tú moju predstavu, že kiežby.
Test na Covid máme doma, iný nie.
Napr na alergologiu sa nedá dovolať vôbec. Môj obvodný po telefóne neordinuje. L má novú pediatričku, zatiaľ neviem ako funguje, keď bol chorý pred Vianocami, nerobila, a mailovala som zastupujucej, keďže sa jej nedalo dovolať ani na jedno z 2 čísel, na mail reagovala.
whiskas Dobře, že jsi k doktorce šla, po těch atb se ti už brzy uleví
letfenixa u nas spoustu doktoru od covidu tadyty respiracni infekce ordinuje jenom po telefonu
whiskas Nemohla bys sem dát foto nebo odkaz na ten kombinovaný test? Rohlík má asi jen na covid. A přeji brzké uzdravení.
whiskas nejseš divná, to je u atb úplně normální. Aspoň mně je taky vždycky blbě. Trochu pomůžou probiotika a taky mi přijde, že si tělo zvykne, že třeba po pěti dnech je to lepší. A já teda i bohužel po nich trpím na vaginální diskomfort, tak můžeš nasadit něco preventivně. Ale přes to všechno si myslím, že se ti za jeden dva dny výrazně uleví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí