Pinot Noir Komár by mě ani nepřekvapil. U nás už lítají vosy a masařky.
Stěžovací vlákno
MalvinJj tady holčina z ulice je na intru. Na gymnáziu, kde jsou zrovna tři v okoli, ale chtěla prostě na ten jeden konkrétní. Pak znám další dva, co chtěli dělat nějaký konkrétní sport, a šli kvůli tomu na školu do města, kde je ten jejich klub a jsou tam na intru. Což znamená, že skoro nejsou doma.
bublifuk vbehla som do lekárne, kúpila Cicaplast a okamžitá úľava. Tak hádam to uz bude ok
V kterém vlákně se ted aktuálně marodí? Nevíte, co bych si mohla dát na kašel? Měla jsem klasický dráždivý takový ten nonstop neproduktivní kašel, ten se mi postupem nemoce přeměnil na vykašlávací, už jsem se cítila dobře a ted mám zase ten kašel co na začátku??? Co to je za bordel, snad to není známka toho, že zas lehnu, jen se mi zacyklil ten kašel.
Karja na slovensku se na toto dava kalciovy sirup.
Karja Stodal, med s cibuľou, jazvečia masť.
letfenixa continuity Díky, no jako ono se nic jiného nevymyslí než to co už jsem brala, ale znova. Doufám ale jen, že to bude jen samotný kašel. Ale v pátek jsem fakt přijela na schuzku a druhá věta byla, kolik lidí v té místnosti má 38 teplotu:-/, měla jsem se venku přelejt savem asi...
Karjajá někdy mám chuť vstát a z ty schůzky odejít.
Karja omg to se fakt lidí v tom covidu nenaučili, že s teplotou maj zůstat doma a připojit se kdyžtak online??
Karja Prosímtě já kašlu už od vánoc. U doktorky jsem se dozvěděla akorát, že kašel po prodělané viróze může trvat klidně až dva měsíce a ať se dopuju vitamínama :o)
žluťásek nenaučili. A v školách je to úplne otrasné ![]()
žluťásek Víš co, to je prostě jednou za rok pevně daná inventura, to se hrozně blbě odkládá. Je zavřenej provoz, výroba, příjem, výdej, někde i na tři dny, datumově stanoveno na konci jejich hospodářskýho roku. To se velice blbě odkládá, to si můžeš dovolit jen v malé firmě, jinak fakt kdo je za to provedení zodpovědnej a neleze po čtyřech, tak prostě přijde:-/, to je prostě debilní, to se blbě dělá jinak.
U nás je hodně lidí nemocných, denně mi chybí 4 lidi, ale u nás je to nějakej strašnej mor, vysoký horečky, celková malátnost, máme i hospitalizované, co mi tak píší. Ale byli jsme v kině a tam nějaký dítě tak strašně kašlalo, se divím, že ho rodiče nesbalili a nevzali domů, strašně ten kašel rušil film.
Kan asi dokašlávalo.
Dnes 1 siedmak mal taký ten suchý dráždivý kašel, že celú hodinu ho dusilo, triedna mu povedala, nech taký chorý nechodí do školy, tak povedal, že mama mu nedovolí ostať doma ![]()
Kan jj nám to hlásí odevšud, že řádí ve firmách chřipka, ono se to v těch pracovních kolektivech strašně rychle roznese no:-/.
Segra říkala, že někde na idnesu psali, že kdo ještě nebyl nemocný, tak prostě bude. A máme to;-)
letfenixa Jako říkala mi kamarádka, že její kolegyni volali ze školy, že si jim kluk stěžuje, že ho bolí břicho a hlava, že je mu špatně a ona odpověděla učitelce, at mu dají napít, že byl ráno dobrej, že to bude chvilkový. Je to kluk v šesté třídě, umíš si to představit, že voláš nějakému rodiči a on ti tohle odpoví?. Normálně pracuje v tom samém městě, její manžel taky a mohli pro něj dojet, nešlo o čas, než tam dorazí. Takže ty jako dospělá osoba, pedagog se zkušenostma s dětma, vyhodnotíš stav s téměř jako už s velkým rozumným dítětem a rodič ti odpoví dejte mu napít:D
V kterém vlákně se ted aktuálně marodí? Nevíte, co bych si mohla dát na kašel? Měla jsem klasický dráždivý takový ten nonstop neproduktivní kašel, ten se mi postupem nemoce přeměnil na vykašlávací, už jsem se cítila dobře a ted mám zase ten kašel co na začátku??? Co to je za bordel, snad to není známka toho, že zas lehnu, jen se mi zacyklil ten kašel.
Na tenhle kašel mi zabírá stoptusin.
Karja tak maj mít aspoň roušky na tý inventuře. Mně tohle taky tak štve.
Karja no, predstaviť si to viem. A jeden z mojich obľúbených je, keď žiak skolaboval ráno na telesnej a mama nám do telefónu povedala, že no áno, veď v noci vracal, tak ani nič nejedol.
Evaeva Jo, tak mohla jsem si jí dát i já, respirátor nebo tak. Nevim no, nakolik by to zabralo, přece jen jseš v tom jejich prostředí, papíry po nich máš,...jako to savo mohlo být asi tak odpovídající.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí