continuity aha. Já o tom takhle neuvažovala. Děkuji za upozornění ![]()
Stěžovací vlákno
Garfie obávám se , že ta základka je ještě horší, než to vypadá. Dcera je inteligentní tak to nějak dává. V matice je úplně mimo ostatní děti už dlouho. Některé děti v první třídě čtou, některé už násobí ![]()
Janulik03 hele a nemůže to bejt ta rosacea? mně to poprvý taky připadalo jak solární ekzém, ale dva kožní doktoři se shodli... teď už dobrý
Venku mě kousnulo cosi, asi komár? do ksichtu. ![]()
Jediné pozitivum, které jsem zimě ochotná uznat, jde tímto do kopru!
rysamona 45 bodu bez přípravy, to je teda hrozně dobee!
Přesně, my máme víceletý gympl v úvahu jeden a na dojíždění od deváté tridy 3, střední školy jiné taky tak 3.,dalši by šly dojíždět s hodně velkým nasazením a zapojením nás rodicu.
Karja my tedy mame ratolest jen jednu, ale ten servis taxíku se mi právě už moc praktikovat nechce. Já navíc do toho města jezdím do práce tak bych ji vzala ráno sebou.
rysamonaJj je to na nic, ale hodně záleží na těch ostatních okolnostech, jak často, kam,já jsem třeba fakt na 95procentnim HO, mě by asi nezabilo ji každej den 4km popovest na vlak. Ale když už pak musíš chodit do práce.....;-/. No já doufám, že půjdou tady na ten jeden gympl a nebudou nic extra vymyslet navíc...
Pinot Noir To bude nějaká extra svině, když lítá i v mrazu. Soucítím.
Malvin Já nepamatuju, že by někdo za mého mládí byl na gymplu na intru, internáty měly takové ty "speciální" školy, co byly třeba jen v jednom městě v okrese. Kamarádka ale má dceru na gymplu na intru. Je z Hradce, ale nedostala se na žádnou blízkou školu. Moje ségra učí na učňáku na malém městě a mají intr plný, dokonce ti kluci často bydlí blízko, ale jak jsou z těch okolních vesnic, nejezdí tam pořádné spoje.
Garfie byla jsem v Olomouci na intru, OA intr neměla, takže jsem se upíchla na intru zdravotní školy. A bylo tam i pár lidí z gymplu, Slovanského, byli taky z Jeseníků, ale až někde od hranic s Polskem. Takže ano, ty školy sice intry nemají, ale to neznamená, že nemají studenty, kteří na intrech bydlí. ![]()
RoSa a vieš, že môže byť? Vyzerá to presne podľa oopisu. Zajtra sa objednám na kožné . Diiik za radu ![]()
Pinot Noir Jojo, já vím, jen za mého studia jsem nikoho takového neznala, myslela jsem dlouho, že intr+škola=spojené nádoby, že prostě nemůžeš být na "cizím". Až daleko později jsem zjistila, že to jde.
Janulik03 že já sem lezu! Včera jsem přišla z venku s červenými tvářemi a dnes to svědí!
Garfie Pinot Noir tak náš gymplacký intr byl celý pod strojarnou. Gymnázium svůj intr nemělo. o
V mém dotazů mi šlo o dnešek. Nevím právě o žádných potomcích kamarádů a znamych, kteří by dnes byli na intrech. Kromě jednoho, který z Hané je na rybářské škole, ale to už je velká specializace. Ale i známí z jesenických vsí už děti do škol rozváží nebo jezdí busy. Na internetu nebydlí.
.
Malvin Intry fungujou. Známá mi říkala, že její dcera byla na online výuce po tom, co to v září v Krnově vyplavilo intr.
bublifuk pene teda. Ale to asi bude tým chladom, verim že sa to ukľudní v teple
Janulik03 ještě počkám, ale člověk si to vygoogli a samozřejmě to vypadá stejně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí