Archivářka děkuju, žes to napsala
Já jsem moc moc vděčná, co dnešní medicína nabízí a s angínou nebo jiným zánětem vděčně antibiotika přijmu, i když mi to rozhasí mikrobiom a kdo ví co. Si pak dám ten kefír a zelí a raduju se, že žiju bez bolesti.
Archivářka děkuju, žes to napsala
Já jsem moc moc vděčná, co dnešní medicína nabízí a s angínou nebo jiným zánětem vděčně antibiotika přijmu, i když mi to rozhasí mikrobiom a kdo ví co. Si pak dám ten kefír a zelí a raduju se, že žiju bez bolesti.
Archivářka No na to mě ještě napadá takovej ten koloběh ;o)
Před objevením antibiotik - Je ti špatně? Sněz kořínek.
Po objevení antibiotik - Je ti špatně? Dej si prášek.
Až bakterie získají rezistenci - Je ti špatně? Sněz kořínek.
žluťásek ano, když jsou správně indikovaná, je to zázrak. Já to beru spíš tak, že s tím rozházeným mikrobiomem a imunitou je potřeba po dobrání počítat a podle toho se zařídit.
Tak u baliku se svetrem se ocividne neco deje. Dnes se na sledovani zasilky na finske poste objevilo, ze ve zpracovani v zemi odeslani doslo k neobvyklosti. A ceska posta ma ve sledovani: "Nepropuštění zásilky na vývozu do země určení - nevyhovuje poštovním podmínkám."
Snad teda balik maji, jen ho nikam neposlali.
edit: ted jsem koukala na potrvzenku, kterou mi mama vyfotila a minimalne na ni chybi posledni cislo z psc, tak jestli chybi i na baliku, tak chapu, ze je problem ho dorucit.
DruI všechno se má užívat rozumně. Ale lidstvo rozumné není!
Evaeva jj. Ale všichni moji lékaři i lékárníci vždy s receptem na ATB současně doporučují i ta probiotika, myslím to je už obecně známé a není to nějak těžké se zařídit.
A přesně, prostě s tím počítám jako s vedlejším účinkem velmi nápomocného léku, i když je to nepříjemný.
Friga tak snáď sa vráti mame. Držím palce!
letfenixa diky, ja taky doufam! Mama si s tim svetrem dala praci, ma vypletany norsky vzor, byla by velka skoda, kdyby se ztratil.
Evaeva A jo sůl, tak to u nás se ale kloktala tak plná lžíce. Hele on chtěl něco na osvěžení,ústní vodu nemáme a to by si určitě ani nedal:D. Nabídka jsem mu teatree, rymovnik, savo došlo a olivac teda koupím:DZinaJežíš to je prča,to jsem neslyšela:D. Jeden náš kámoš užívá takové různé doplňky a něco jsou už i docela kraviny, a nejlepší je, třeba jinej kamarád řekne, ty jo, měl jsem teď antibiotika, já jsem přechodnil nemoc a měl jsem z toho xy (nějakej humus proste) a on mu odpoví, no tak na to si dávám vždycky odvar z....:D
Friga Tak snad dorazí, když už máš stopu! Držím pěsti.
Já mám stížnost z podobného ranku. Syn si napsal Ježíškovi o knížku, v Japonsku pochopitelně není k sehnání, v ČR taky ne. Objednala jsem ji na Amazonu z Ameriky, ale nedorazila. Když jsem se to v lednu pokoušela řešit, napsali mi, že se zřejmě ztratila a poslali mi peníze, protože knihu už nemají. Mezitím zmizela z prodeje všude, nakonec se mi ji podařilo někde objevit (opět v USA) a koupila ji znovu, jakože k narozeninám. A co myslíte? Měla dorazit minulý týden a je k nenalezení. ![]()
Vtipné je, že se ta knížka jmenuje Kouzelnická parta
.
Garfie to je teda mrzeni! Drzim palce, at se kniha jeste nekde objevi a pak i skutecne dorazi!
Garfie
!
A ja mam od vcera na niečo alergickú reakciu na tvári.
Vyzeram ako spálená horským slnkom. Nemôžem dať ani make-up, aspoň že to svrbenie už nie je také.
Len zistiť z čoho ![]()
Garfie jednu takovou jsem našla na Martinus, ale v cj
Dceři je 11. Chtěla by na gympl, tak jsem vytiskla testy a ona neví co je podmět a co prisudek. ![]()
Ale měla na poprve 35 bodů tak to snad zvládne s mírnou dopomoci.
rysamona látka, která je v přijímačkách, je rozplanovana až do konce školního roku.
Zkontrolujte si hlavně, co umí z matiky, to bývá větší problém.
continuity matika naštěstí v jejím případě problém nebude. Tam to dala na 45 bodů.
A ještě že nedělají i z angličtiny. To by teprve byl problém. Když tady dávala Pinot to knížku tak jsem propadla zoufalství. Fakt je nutné ji dostat pryč z nasi vesnicke základky. Jen mě bavilo jak jste řešily ty gymnazia, my máme na výběr z celého jednoho, u kterého je dobré dojíždění ![]()
Tak to je šikovná, to dáte určitě. Asi to víš, ale pro jistotu: dejte si určitě přihlášky dvě, i kdyby jste to druhé vůbec nezvažovali, protože pak bude ten test psát 2x a započte se lepší výsledek z každého předmětu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.