Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 16:16

whiskas Ta diskuse se vede o nadužívání ATB tam, kde vlastně nemají místo, ale to rozhodně není tvůj případ!! Buď za ně vděčná

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2025 17:00

whiskas chvíli to trvá než zaberou, takže ze začátku holt potřebuješ ten paralen, ale vůbec bych se nedivila, kdyby ti už zítra bylo znatelně líp. Paralen "léčí" horečku, atb tu nemoc.

Offline Karja
44762 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 20:24

whiskasJá si teda myslím, že by ti bez nich bylo ouvej, buď ráda, že se na to hned takhle přišlo a že je máš. 

Offline leona mp
příspěvků moje polička 30. ledna 2025 22:39

Osobně si myslím, že největší průser u atb je veterinární praxe, kde opravdu kolikrát bez rozborů a pořádného vyšetření se dají preventivně a potom v jižních státech, kde dřív byla volně prodejná a lidi si je dávali na kde co. Nevím tedy, jak je to dnes.  

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 23:04

viktorka_od splavu Tak, když to říkáš. Prostě moc čtu :-D. Zničený mikrobiom, oslabená imunita ... . Je mi jasné, že se vždy najde X pro a proti napříč všemi tématy. 

Ale vážně, důvěřuji lékařce a nebudu polemizovat. Kdybych ATB nepotřebovala, jistě by mi je nenapsala.  Jsem hrozná, jak vše řeším. Jako bych neměla jiné starosti. Každopádně, tu žaludeční nevolnost prostě beru jako fakt, přežiju to a ve výsledku budu snad konečně zdravá a mohu vesele zpět do práce a do fitka .

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 23:05

Aranel to je fakt.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 23:07

Evaeva Karja Určitě, už dnes je mi mnohem lépe než včera a konečně jsem se normálně vyspala, což se počítá. 

Offline Karja
44762 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 23:16

whiskas Jj, ale já myslím, že to se týká více ATB za sebou. Ononěkteré děti fakt mají třeba ATB pětkrát za zimní sezónu jak nic. Jako můj muž tohle taky vždycky řeší, on si nevezme ani vitamin, pořád jede nějaký přírodní léčby, jednou budeme mít doma i šamana. Minule se mě ptal na kloktadlo nebo co, tak jsem mu dala vykloktat do vody aloe Vera a on co to je, že je to snad Savo...a tak (tento vtip se mi povedl, jsem odpověděla) ,no jasně,to vy antivaxeři máte přece rádi,,:D. Protože já si myslím, že kdyby měl teď v dospělosti mít nějaké povinné očkování, tak že si ho nedá a prožene si žílu kopřivou nebo nevím. Takže jako nějaké předsudky vůči ATB to mě už vůbec nezaskočí že někdo má:D 

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 23:43
Reakce na whiskas:

viktorka_od splavu Tak, když to říkáš. Prostě moc čtu :-D. Zničený mikrobiom, oslabená imunita ... .

​Udělej si salát z kysanýho zelí, pij kefír, jez jogurt... a budeš mít mikrobiom jak novej

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2025 07:48

Karja co mu to dáváš? Od vždycky se kloktala sůl na špičku nože do sklenky vody

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 08:30

Moja mama vždy klokta slivovicou.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 09:28

letfenixa jj, na to mi doktor rekl ze to je blbe, protoze alkohol akorat vysusi sliznice a objektivne to vubec nepomaha...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 09:39

Evaeva moje máma mi vždycky dávala šalvěj tak dlouho, dokud se to nezhoršilo na antibiotika

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2025 09:42

Mohučanka jojo, šalvěj u nás taky jede Ale musím říct, že na afty je fajn. Asi neléčí, ale uleví.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 10:09

rasaNori Na slivovici smíchanou s propolisem nedám dopustit. To je tak hnusné, že tě i v tom krku přestane bolet.

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 10:19

rasaNori tak jej to potom pomáha subjektívne. 

Mohučanka našťastie som na salviu alergicka!

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 12:12

Alkohol vstřebává sliznicemi už v ústech, takže kloktání a vyplivovani rozhodně není bez efektu

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 12:57
Reakce na barbucha:

​Udělej si salát z kysanýho zelí, pij kefír, jez jogurt... a budeš mít mikrobiom jak novej

​Jen bych mezi konzumací dala nějaké prodlevy

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 13:01

Karja Ještě si může 10 minut cumlat nějaký jedlý olej a pak si oškrábat jazyk obrácenou lžící :-D. 

Online Archivářka
příspěvků moje polička 31. ledna 2025 13:08

Přestaňte blbnout a přečtěte si matriky zemřelých z předantibiotikového období! NADSÁZKA