whiskas Ta diskuse se vede o nadužívání ATB tam, kde vlastně nemají místo, ale to rozhodně není tvůj případ!! Buď za ně vděčná ![]()
Stěžovací vlákno
whiskas chvíli to trvá než zaberou, takže ze začátku holt potřebuješ ten paralen, ale vůbec bych se nedivila, kdyby ti už zítra bylo znatelně líp. Paralen "léčí" horečku, atb tu nemoc.
whiskasJá si teda myslím, že by ti bez nich bylo ouvej, buď ráda, že se na to hned takhle přišlo a že je máš.
Osobně si myslím, že největší průser u atb je veterinární praxe, kde opravdu kolikrát bez rozborů a pořádného vyšetření se dají preventivně a potom v jižních státech, kde dřív byla volně prodejná a lidi si je dávali na kde co. Nevím tedy, jak je to dnes.
viktorka_od splavu Tak, když to říkáš. Prostě moc čtu :-D. Zničený mikrobiom, oslabená imunita ...
. Je mi jasné, že se vždy najde X pro a proti napříč všemi tématy.
Ale vážně, důvěřuji lékařce a nebudu polemizovat. Kdybych ATB nepotřebovala, jistě by mi je nenapsala. Jsem hrozná, jak vše řeším. Jako bych neměla jiné starosti. Každopádně, tu žaludeční nevolnost prostě beru jako fakt, přežiju to a ve výsledku budu snad konečně zdravá a mohu vesele zpět do práce a do fitka
.
Aranel
to je fakt.
whiskas Jj, ale já myslím, že to se týká více ATB za sebou. Ononěkteré děti fakt mají třeba ATB pětkrát za zimní sezónu jak nic. Jako můj muž tohle taky vždycky řeší, on si nevezme ani vitamin, pořád jede nějaký přírodní léčby, jednou budeme mít doma i šamana. Minule se mě ptal na kloktadlo nebo co, tak jsem mu dala vykloktat do vody aloe Vera a on co to je, že je to snad Savo...a tak (tento vtip se mi povedl, jsem odpověděla) ,no jasně,to vy antivaxeři máte přece rádi,,:D. Protože já si myslím, že kdyby měl teď v dospělosti mít nějaké povinné očkování, tak že si ho nedá a prožene si žílu kopřivou nebo nevím. Takže jako nějaké předsudky vůči ATB to mě už vůbec nezaskočí že někdo má:D
viktorka_od splavu Tak, když to říkáš. Prostě moc čtu :-D. Zničený mikrobiom, oslabená imunita ... .
Udělej si salát z kysanýho zelí, pij kefír, jez jogurt... a budeš mít mikrobiom jak novej ![]()
Karja co mu to dáváš? Od vždycky se kloktala sůl na špičku nože do sklenky vody ![]()
Moja mama vždy klokta slivovicou.
letfenixa jj, na to mi doktor rekl ze to je blbe, protoze alkohol akorat vysusi sliznice a objektivne to vubec nepomaha...
Evaeva moje máma mi vždycky dávala šalvěj tak dlouho, dokud se to nezhoršilo na antibiotika ![]()
Mohučanka jojo, šalvěj u nás taky jede
Ale musím říct, že na afty je fajn. Asi neléčí, ale uleví.
rasaNori Na slivovici smíchanou s propolisem nedám dopustit. To je tak hnusné, že tě i v tom krku přestane bolet.
Alkohol vstřebává sliznicemi už v ústech, takže kloktání a vyplivovani rozhodně není bez efektu
.
Udělej si salát z kysanýho zelí, pij kefír, jez jogurt... a budeš mít mikrobiom jak novej
Jen bych mezi konzumací dala nějaké prodlevy ![]()
Karja Ještě si může 10 minut cumlat nějaký jedlý olej a pak si oškrábat jazyk obrácenou lžící :-D.
Přestaňte blbnout a přečtěte si matriky zemřelých z předantibiotikového období! NADSÁZKA
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí