Karja na suchy dusivy Levopront a kdyz nezabere tak ten vyse proklinany Kodein. Minuly rok jsem ho brala asi dva tydny v kuse, stery vse negativni, ale nedalo se fungovat. A pritom jen kasel. Clovek nemuze byt 5 tydnu doma. Ale asi si dojdi k PL na odbery, zadanku na rtg kdyz se to tak tahne
Stěžovací vlákno
letfenixa ať mu dají napít!! Jako je to možný vůbec ![]()
A teda mne už asi začala alergia ![]()
Včera som bola v plnej sile, debordelizovala som obývačku a dobre som sa cítila a ráno som sa zobudila s opuchom sliznice v hrdle aj úplne zaľahnutym pravým uchom
a je mi na ...
Karja mne pres den pomahal uz zminovany Levopront a na noc jsem mela od doktorky Prothazin misto kodeinu. Ja po tech mykoplazmatech kaslala jeste mesic a pul a vsem kolem sebe jsem vysvetlovala ze mam dobrana atb a uz nejsem infekcni, protoze mi to bylo dost blby...
monis a ten Prothazin si mala kedy? Chcela som ho vlani na jar a že sa už nevyraba.
letfenixa dva mesice zpatky mi ho na malomeste normalne prodali![]()
Ja kaslem už roky. Dr mi vždy niečo dá, výsledky su ok, nejaka alergia a astma tam je, ale kašeľ mam furt. To tak ideš do kina zacne ťa dusiť, chvíľu to dáš a odídeš, lebo sa bojíš ze ta niekto zmláti. Nedá sa dookola vravieť že si relatívne zdravá, ľudia ti neveria. Casom prestanem chodit do divadla, do kina, v obchode sa zdržis chvíľu a utekas. Nemôžem brať lieky v kuse zachcat príde nečakane. Dr. vravela že je náš viac a je ťažké prísť na to ako z roho vobt.
Tak len toľko, že každý kašeľ nie je hneď nákazlivý
letfenixa Tak ono je to s tím dokašláváním těžký. Třeba moje dcera fakt má, že po nemoci kašle strašně dlouho a když jí k tomu nic jinýho není, tak se mi zdá hloupé nechávat ji kvůli tomu doma dva měsíce v kuse.
Když byla ve školce, tak jsem ji teda doma i nechávala, ale na ten kašel to stejně nějakej velkej vliv nemělo.
Ale zase, když se mi ze školy ozvou, že je potřeba ji vyzvednout, tak jsem tam většinou do dvaceti minut ;o)
Janulik03 reflux ti testovali?
DruI už se ti stalo, že by volali ze školy kvůli kašli? Syna už tohle naštěstí přešlo, ale taky to míval
Evaeva Kvůli kašli ne, ale už jsem si byla vyzvedávat kopřivku a bolavé ucho. Na kašel se mě paní učitelka zatím jenom tak ptala bokem, jestli to jako vím, že Julie furt kašle ;o)
moora ano ![]()
V kterém vlákně se ted aktuálně marodí? Nevíte, co bych si mohla dát na kašel? Měla jsem klasický dráždivý takový ten nonstop neproduktivní kašel, ten se mi postupem nemoce přeměnil na vykašlávací, už jsem se cítila dobře a ted mám zase ten kašel co na začátku??? Co to je za bordel, snad to není známka toho, že zas lehnu, jen se mi zacyklil ten kašel.
Naposled se mi velmi osvědčil Hedelix sirup. Jela jsem za zřítelnicí a nechtěla až tam shánět narychlo něco... a na letišti v Benu neměli můj oblíbenej jitrocelovej. Tak jsem si nechala poradit a vzala ten Hedelix - má fungovat jak na tlumení kašle a tvorbu hlenu (když se vezme před spaním) případně usnadnit vykašlávání t.j. mokrej kašel (naopak přes den)... já tomu vysvětlení moc nerozuměla a ani nechtěla věřit ale nic jinýho mi v zoufalství nezbylo - ale přesně tak mi fungoval.
Na pilulky nebo kapky v těchhle případech moc nedám, ale je to samozřejmě individuální.
Karja moje kamarádka je oční lékařka a nedávno mi říkala, že občas zavolá škola nebo družina, že holku (8 let) bolí břicho. Takže pošle všechny pacienty domů, vyzvedne holku, ta si doma dojde na záchod a je dobrá. Že až jí příště s tím samým zavolají, že ji odmítne vyzvednout.
DruI kopřivku (rudy fleky v obličeji) jsem jednou jela vyzvednout do školky. Než jsem tam za půlhodinu dojela, tak fleky nebyly, dítě úplně v cajku. Tak prý to možná bylo tím, že skákala na takovým skákacím gumovým koni a spařila se. ![]()
Karja Hned jsem tě přeskočila, ani jsem to nedočetla ![]()
Edit: Aha... tak nestačí přeskočit tebe ![]()
tak všem postiženým nemocemi přeju brzké uzdravení a pápá , mizím
Tabea No, mně jednou ze školky volali, že si dcera rozrazila bradu, ať si pro ni přijdu, ale já jsem zrovna nebrala telefon a když jsem o půl hodiny později volala nazpátek, tak už jsem se dozvěděla, že krev už neteče a dítě si klidně hraje, tak ať si ji přijdu vyzvednout jako normálně ;o)
Dceri ve skolce zacala tect z nosu krev (obcas se ji to stava). Nikdo mi nevolal a pani uklizecka ji jeste sama od sebe preprala bundu. U nas jsou zlaty.
Tabea a prečo na ten záchod nejde v škole?
letfenixa ne každé dítě je ochotné nebo schopné jít na velkou ve škole...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí