continuity jojo, příště už budu vědět :)
Stěžovací vlákno
Za poslední dva dny: ztratila jsem platební kartu, mimino má horečku, spálila jsem si dlaň a mladší zlomil lyži ![]()
Evaeva aj, to je docela dost kalamit naráz.
Evaeva uff, no to se nevyvíjí úplně dobře. Tlapkam, ať už se vám nehody vyhnou. ![]()
Karta je doufám zablokována.
continuity jojo, karta byla to nejmenší![]()
U mimina nevím, jestli je to reakce na očkování (na mmr může být i po 14 dnech) nebo se mu komplikuje ten kašel, nebo nějaká nová nemoc. Starší má od pondělí lyžák tak, aby odjel.
Makara ano, takové drobnosti, ale takhle naráz to stojí za to
Evaeva no na mmr je téměř přesně na ten 11,12 den. Jak člověk už zapomněl, že děti na nějakém očkování byly, vždy mě to překvapilo
.
continuity to je prý průměr, ale může začít i po 7. To má teď, ale taky se spíš přikláním k nějaké nemoci.
Jsem od včerejška nachlazená. Týden s tím imunita bojovala, a včera to vzdala
. Míváme na prodejně chladno a fakt průvan a 5 delších směn už bylo moc. V pátek u nás byla i kontrola z krajské hyg. stanice měřit teplotu. Bylo o 1° víc než povoluje norma, průvan ten tepelný "nekomfort" dost snižuje. Takže jsem od poloviny směny prskala, smrkala, kýchala, dezinfikovala ruce. Zákazníci museli být nadšení, nikdo mne nemohl vystřídat, tolik nás zase není. Naštěstí máme ještě pořád po covidu u pokladny velké plexi, ale i tak jsem se cítila tentokrát hodně trapně.
Takže dnes jenom na hřbitov, mamka měla výročí úmrtí, tak to jsem teda fakt musela.
Evaeva foukám a přeju rychlé uzdravení a vyřešení ostatních kalamit.
U nás dnes: syn byl po chřipce 7 dní ve škole, na dnešek přes 39. Musela jsem ho nechat dima samotného, v práci jsem měla několik schůzek s externími. Litala jsem jak hadr na holi, všechno mělo háček. Během teams meetingu volá dítě, že si dělalo hranolky v troubě a že jsou na uhel a bojí se, že to pustí požární sirénu. Pak zapomněl zavřít okna, takže všude otevřeno 3/4 h, než jsem zas zavolala. Když jsem šla odpoledne domu, tak jsem tam nechala na chodbě ležet lyžáky, protože jsem ještě musela něco řešit. Dceři vzala kamarádka v družině omylem bundu. Doma trouba otevřena, smrad příšernej, další 3/4h intenzivního větrání, výsledek nic moc. Ve schránce pokuta za rychlou jízdu (moje první) a dopis o zvýšení nájmu.
Naštěstí žádná velká pohroma. 
No tak to té lituju moc, to je strašnej den!úplně to vidim, jak člověk stejně v práci jen čeká, kdy bude moct zavolat domu...
Tabea taky vydařený den, koukám ![]()
Evaeva jo, ted jsme mu naměřila 40,1. By mě zajimalo, co to má zas za svinstvo. Ja naivka myslela, že po chřipce budeme ted dlouho fit.
Dnes máš naloženo vrchovatě ![]()
Tabea teda, chůdě malý ![]()
33lejaby při otvírání dopisů už jsem se dost smála. Hlavně teda mojí fotce (výraz sveřepý šakal) v dopise od policajtů. ![]()
Všem marodům uzdravení a ostatním aspoň trochu štěstí. Je fajn, že tady existuje místo, kde je tolik pochopení ![]()
Tabea teda to je nálož na jeden den. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí