Právě jsi mi nasadila brouka do hlavy a jdu vyhledat kurz...![]()
Stěžovací vlákno
clothilde Upřímnou soustrast. Ty pocity bývají všelijaký, a komplikovaný , v těhle situacích, a nikdo z venku to nemá co komentovat.
Zítra letíme a kdo má dnes teplotu? Jenom 37.2, tak doufám, ze to bude jen moje dvoudenní virozka a půjde to.
Co se to bere na ty chřipky, modafen?
A ještě nám do toho od poledního neteče voda, naštěstí to začlo nízkým tlakem, tak jsem stihla sprchu a mám vodu alespoň na to, abych zítra před odjezdem zalila záchod.
A stali při mě všichni svatí a zvládla jsem ráno vyprat dvě pračky a pustila myčku, i kdyz nebyla úplně plná.
clothilde Ty vole (s prominutím). Mě se kamarádka, když mi zemřel táta, zeptala, jetli se mi nějak ozval, nebo poslal znamení. Což tedy shodou okolností ano, něco zvláštního se mi stalo, ale ona se zeptala takovým způsobem, že mi to přišlo strašně necitelné, jako bych se měla cítít špatně, kdyby se nic zvláštního nestalo. Dodnes mě to nasírá, když si na to vzpomenu.
A upřímnou soustrast. ![]()
Mám antibiotika, ale z toho mám snad radost, že mi konečně bude dobře. Měla jsem přes tři týdny takovou nemoc nenemoc. Nicméně můj kolega neví, co je CRP a když jsem napsala kolegyni, že mám ATB, tak si myslela, že je to zkratka nemoci. Panebože, já jim tak závidim!
Karja ať se ti brzy uleví! Tři týdny je pěkně na hlavu.
Karja No, dlouhou nemoc nenemoc mám taky (s antibiotiky jsem zatím v půlce a úplně lepší to furt není :( Mně to teda štve hlavně proto, že potřebuju k zubaři, ale nechce se mi tam chodit když kašlu a smrkám:(
DruI Mně to štve hrozně, tohle bude vlastně už čtvrtý "odpočinkový léčicí" víkend doma, ale doufám, že poslední či předposlední. Už se chci trochu věnovat dětem, jakože funguju, ale člověk nemůže s nimi nic podniknout, návštěva supermarketu je jediná činnost mimo dům:-/. A zubaře jsme měli taky odloženého, dětského, naštěstí to není akutní, jen kaz, uf.
A mám codein, jooo:-D. Jako já ho ani nepotřebuju, ale řekla jsem že jo. Jsem feťák. Bylo to asi tahle. "Potřebujete něco na noc na kašel?" "Ne nepotřebuju." "Nějakej codein nebo tak něco?" "Jojo, teda vlastně potřebuju, některé noci hodně kašlu". Já to teda nijak nenadužívám, za poslední 4 roky jsem ho brala dvakrát, a ještě mi asi tři prášky prošly teď. Ale to je tak skvělý lék, tak skvělý lék, po těch letech těhotenství a kojení, prostě máte kašel, ale nevykašlete si v noci plíce z těla, normálně usnete a odpočinete si......já dělat v lékárně, sjetá jsem od rána do večera něčim.
Karjaže ja sa mu stále tak vyhýbam
a ono by stačilo to zobat . Že by som začala, mbe vzdy sa zdá ze keď si uz dam dva, som feťák ![]()
Janulik03 pokud mas chronicky kasel tak bych se trochu bala preci jen. na ten akutni je to urcite v pohode:-)
viktorka_od splavu ja ho mam predpísaný, ale mám rešpekt, tak pred kinom, vecerou vonku,.....
Janulik03 Ty jsi psala, že máš ten kašel pořád, to je asi blbý. Já bych si na to s chronickým kašlem určitě zvykla, že si dám jednou dvakrát, cítila bych tu ulevu, takže bych to určitě chtěla JÁ furt. Takhle vím, že to je na tři dny a pak se to zlepší, takže to nevadí.
Karja viktorka_od splavu no ale ten dryak čo mi dali pri operácii by som brala. Dva celé dni ani ťuk, úplne úžasný pocit. A potom som myslela že si potrham stehy ![]()
Zmerala som si pás a poprsie ![]()
Zlatá váha
clothilde Upřímnou soustrast a mamince lehké spočinutí.
Karja Ajaj, to je teda hodně dlouhý! Ale vidím, že už taháš opravdu silný zbraně, tak snad to ten poslední víkend bude. ![]()
Aranel No je to opruz největší, hlavně jsem fakt přišla na poslední chvíli. Od pondělka má doktorka 14 dní dovolenou a já jsem taková, že bych s tímhle k zástupu nesla, takže by se mi to buď táhlo nebo bych už se úplně dodělala. Ještě jsem se ráno vzbudila a říkám si, vždyť je mi dobře, zas to prehrocuju akorát tam něco chytnu jiného...no ne no:DJsem fakt pakoň.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí