33lejaby ja som takto pred týždňom prišla domov a začala ma zimnica drviť. Hrozné kychanie, smrkanie.
Nech je ti čoskoro lepšie.
33lejaby ja som takto pred týždňom prišla domov a začala ma zimnica drviť. Hrozné kychanie, smrkanie.
Nech je ti čoskoro lepšie.
Tabea no asi jenom... Tlapkam ![]()
Evaeva Tlapkám, když se daří ... , ale už máš určitě vybráno a bude klid
.
whiskas a co ty, už jsi zdravá?
33lejaby Ať jsi brzo fit, odpočívej. Ze zkušenosti vím, že takový stav se "neokecá" a nepřechodí. ![]()
Tabea Tomu říkám den ... strašný. Ať už je klid
.
Samantha Díky, u mě dobrý (tedy zdravotně). Jen mám ještě kašel, ale jinak pohoda. Díky :-).
Evaeva Tyjo zlomená lyže. To se moc nevidí
tak ať se rychle zlepší aspoň ta nemoc!
Aranel no prý narazil do nějaké větší hroudy. Taky mně to překvapilo. Je z půjčovny, tak jestli byla nějak načatá? Jsem ráda, že dnes s nimi byl muž, já bych ho asi nedokázala dopravit zpět. Lyže trochu držela, tak ho vzal mezi nohy a prý si docela mákl. Samozřejmě byli zrovna nejdál, co šlo ![]()
Tabea tak to se teda sešlo... ![]()
33lejaby Lituju. V tom dlouhodobě vydržet musí být hrozné.
Aranel -Tyjo zlomená lyže. To se moc nevidí
tak ať se rychle zlepší aspoň ta nemoc!
ja som si dokázala lyžu zlomiť hneď druhý deň na lyžiarskom výcviku . Sneh bol zľadovatelý, a kopec / v mojich začiatočníckych očiach / prudký, ale dole bol dlhý dojazd, takže som sa spustila síce so strachom, ale aj s nadšením, Nezvládla som to, pri páde sa lyža preborila do snehu a zlomila sa tesne pri viazaní . Takže vtedy som sa síce moc lyžoavť nenaučila, ale mne sa nič nestalo , a okrem toho z príjemnej starostlivosti a pomoci vtedy neznámeho mladíka sa vyklula moja prvá láska .
Blanka Ale jo, dřív jo, ale dneska třeba zlomená běžka je fakt událost, jak se jezdí z 90 % po upravenejch stopách. ![]()
Bohužel jsme umístění u vchodu, a hned za prodejnou jsou eskalátory do garáží, takže průvan. Tenhle rok naštěstí tolik nemrzlo, minulý rok měnili v lednu 2 nepojízdné eskalátory, takze vybourali i zdi. Na teploměru bylo 14°, v průvanu se ten teploměr třepotal jak vlajka. A mít třeba 2 × 13 hodinové smeny za sebou bylo už hodně o zdraví ![]()
33lejaby to zní příšerně! Jsi hardcore, žes to vůbec tak dlouho vydržela zdravá.
33lejaby - som prekvapená, že ešte dnes je - bolo . niečo také možné. Nechcem strašiť odbormi, ale čo by na tú situáciu vtedy hovorili úrad na ochranu práce, či ako sa to hovorí , keby to niekto nahlásil „ vyššie “ ? Viem, teraz už jhe to iba hypotetická otázka .
Tak minulý rok to byl fakt extrém, oba eskalátory se musely vyměnit, byl v provozu jeden výtah, a jeden sjezd do garáže, tak nebylo možno čekat do jara. Nakonec zjistili že se to nedá opravit, a oba eskalátory rovnou vybourali a vyměnili. A zavřít obchoďák nepřipadalo v úvahu ![]()
33lejaby teda nejsme v blbych dotazech a zeptám se extrémně blbě. Proč v ty práci proboha ještě jseš?
Vy.ebali s tebou (sorry my french, ale jinak se to říct ani nedá), pracovní podmínky otřesné, nemůžeš z toho spát, klouby v háji (ten průvan tomu nepřidá).
S tím životopisem, že si vedla prodejnu se určitě chytneš. Sorry, ale fakt to moc nechápu.
33lejaby Mám stejný názor jako continuity
Tvýmu zaměstnavateli je tvůj zdravotní stav fuk -prostě zaměstná někoho jinýho, až se nepostavíš, protože tě k tomu ještě "chytnou" záda. Takže se za sebe můžeš postavit jen ty sama.
edit: a tátovi fakt nemusíš nic dokazovat. Sama vis, ze jsi schopná
Obávám se že v 53 ty pracovní možnosti jsou už omezené. Je fakt, že docela dlouho jsem byla v šoku z těch razantních změn, které se firma rozhodla provést. Navíc si opravdu nemyslím že zrovna v mém případě to sesazení bylo oprávněné.
Na dodatečném "vánočním" večírku v lednu se jedna vedoucí ptala jestli jsem uvažovala že podám výpověď, druhá se mne ptala jestli se mi ulevilo (že už nemusím nést zodpovědnost za výsledky a provoz) a další se pozastavovala, že mne považovala za kandidátku, které svěří víc prodejen, protože měla za to, že ve firmě patřím k těm schopnějším.
Abych dokreslila situaci, tak když firma na konci podzimu na poradě avizovala změny které chystá podniknout, důrazně upozorňovala že máme na to rok, prokázat své schopnosti. Za měsíc vše bylo jinak, padly první 3 vedoucí, a na konci čtvrtletí zaříznou zbytek. Pár výpovědí už firma obdržela. Navíc ta změna není kladně přijímána ani z nižších pozic, holky mají pocit chaosu a nedostatečného vedení. Navíc teď nově budou pendlovat mezi prodejnami, což taky není příjemné, už jenom kvůli rozdilnym oteviracim dobam prodejen, ktere treba zrovna nekorespondují se smenami partera a dozorem nad detmi, a hmotna zodpovednost za zbozi na cizi prodejne je dalsi nepříjemná stránka
Jsem si tady dnes teda odložila, doma tohle nemám probrat s kým, protože se vracim mezi prázdné 4 zdi
Díky všem za podporu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.