Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 33lejaby
709 příspěvků moje polička 14. února 2025 22:09

Takže mám za sebou celodenní směnu na nohou, ve které jsem  509 x řekla dobrý den, nashledanou, máte kartičku, nemáte kartičku, chcete kartičku,atd atd atd no kafemlejnek. Zitra volno, v neděli opět celodenka, a týden dovolené. 

Během dovolené mrknu na možnosti práce jinde, a nebudu se branit i rekvalifikacim. Přestože mám svoji práci moc ráda, a myslím že jsem v prodeji dost dobrá, tak u pultoveho prodeje s aktivni nabidkou těžko vydržím do důchodu.

Hodně mi vadí nekompetentnost nadřízeného (24 let), a co je problém můj, že neumím pracovat "jenom do výše svého platu" takže pořád mám tendenci suplovat jeho práci ( protože zboží = hmotná zodpovědnost, protože prodejní plány = prémie)

Jsem si odložila, tak teď bude ode mne na chvilku klid

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2025 23:32

33lejaby budu držet palce 

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 15. února 2025 07:59

clothilde úprimnú sústrasť

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 15. února 2025 08:01

Karja my máme tretí nevikend po sebe začal to malý, to komentoval, že si vôbec víkend neužil. Minulý ja, a teraz som ho zobudila striekanim spreju do nosa, lebo dýchal ústami a bolo počuť, že má upchaty nos

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 15. února 2025 08:30

33lejaby prijde mi, ze te tam je skoda. Mas i moc hezky pisemny projev, porozhledla bych se jinde. Tak tam misto tebe budou tocit nejake brigadniky, kteri co mesic pujdou za lepsim, a tebe uz to nebude trapit. Mam v okoli cloveka, co vystudoval prava na Karlovce normalne v prezencnim studiu pri praci az kolem padesatky. Ted dela na odborne pozici a je v tom tak dobry, ze bys myslela, ze to dela odjakziva;)

Offline Karja
44763 příspěvků moje polička 15. února 2025 08:48

33lejaby Víš co, ty jsi šikovná, myslím, že bys měla jít někam, kde je to vedení a podpora zaměstnanců trochu na úrovni. 

letfenixa No vím o čem mluvis;-). My jsme byli přes Vánoce celé doma s dcerou, a pak dva normalni víkendy a od té doby nahromade. Jsem ráda, že mají aspoň nějaký program ve škole, že chodí ven, jezdí bruslit a tak.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. února 2025 10:09

33lejaby ty jsi hrozně sympatická a rozumná podle projevu tady, sleduju tvé pracovní aktivity už delší dobu a opravdu myslím, že je načase zvednout kotvy, vaše vedení očividně nestojí za nic a zdraví máš jen jedno. Věřím, že na schopnou, pracovitou a loajální ženu čekají na mnoha místech a že nějaké, kde by se ti líbilo, najdeš. Moc držím pěsti, užij si dovolenou a odpočinek.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. února 2025 10:28

Karja upřímně, jsem nějak doufala, že se to po covidu uklidní a bude zase líp, ale je to tragické, tragické a už jsem z těch všech chorob totálně psychicky vyčerpaná. Nikdy jsme nebyli takhle strašně nemocní (ty věčné rýmy a kašle a teplůtky nepočítám), tuto sezonu kluci měli otřesnou střevní chřipku, to syn ležel 4 dny jak placka a nezvládl vůbec nic (dítě, která skáče na gauči i při 39,5), pak celý listopad doma s mykoplazmaty a zápalem plic, přes Vánoce něco na způsob anginy s atb, no a teď jarní prázdniny, které proběhly takto - týden předem syn lehl s chřipkou B, přijali jsme veškerá opatření od dr. a doufali v zázrak, ten vlastně nastal, neb v sobotu jsme do Alp odjeli, dítě se oklepalo a na sněhu a horském vzduchu bylo rázem fit, já šťastná jako blecha přesně do neděle, kdy jsem se probudila s horečkou, zimnicí a všemi dalšími lahůdkami, i zavřela jsem se v ložnici, kam byl zákaz vstupu a doufala dál, ve středu lehl mladší syn, včera lehl muž, všem je nám úplně pekelně a jsem navíc totálně vytočená, takového těšení (lyže všichni milujeme), těch peněz, z okna vyhozených 5 dní dovolené a hlavně ten pobyt v Alpách mě vždycky úplně nakopne, vyčistí dutiny a nabije fyzicky i psychicky na to vydržet do jara. Teď jen očekávám svrab a neštovice. Do svých 40 jsem neměla chřipku, když jsem ji lapla loni, říkala jsem si, že jednou to přijít muselo. Fakt jsem hrozně semletá, na podzim to očkování musím mezi všechny ty choroby někam narvat, tohle se prostě nedá. Pardon za elaborát, muselo to ven.

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 15. února 2025 10:43

MalengeJežíši tlapkam.

To je noční můra.

To očkování na chřipku fakt doporučuji, já tam byla lehce nakrapla. Doktorka říkala, že to nevadí, že kdyby na podzim ockovala jen zcela zdravé lidi, tak nenaockuje nikoho. Reakci jsem nemela téměř žádnou. Příští rok valím znova a zkusím to domluvit i detem. 

Offline tv
4254 příspěvků moje polička 15. února 2025 10:43

Malenge tlapkam moc a přeju, ať jste zase zdraví

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2025 10:48

Malenge to je teda děs! Snad se zbercháš aspoň na cestu, to bude asi taky stát za to A ať tímto zakončíte všechny letošní choroby.

Offline Kokoska
35037 příspěvků moje polička 15. února 2025 11:00

Malenge za sebe mam pocit, ze ten covid mi strasne rozhodil imunitu, taky chytnu kde co. Mozna je to i vekem, ze uz nejsem tak odolna, ale fakt to pozoruju prave od toho prodelaneho, i kdyz skoro bezpriznakoveho covidu. Tak at uz je vam lip a na dlouho dobre!

Jen teda mam dojem, ze izolovat se, kdyz to propukne, je pozde, myslim, ze uz chvili predtim muze byt clovek nakazlivy. Ale samozrejme taky bych to udelala a neprskala na vsechny kolem sebe.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 15. února 2025 11:08

33lejabyJdi do toho. Držím palce.

Offline Myrtila
5363 příspěvků moje polička 15. února 2025 11:18

Malenge Je to strašný, když jdou ty nemoci takhle hned za sebou. 
Letos jsem nechala na chřipku očkovat staršího, pro děti je vakcína ve formě kapek do nosu, příští rok nechám asi i mladšího. A sama půjdu taky, i letos bych bývala šla, kdybych na podzim nebyla nemocná, nerodila, a pak v šestinedělí nebyla zase nemocná. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 15. února 2025 11:19

Malenge šmarjá lituju moc moc moc. Pamatuju se dobře, že jste nějakou hroznou nemoc měli už před lety na horách, před vypuknutím covidu v ČR?

Máte teda pekelnou smůlu :(

Já jsem taky nemocná, jen co jsem dokašlala minulý týden, chytila jsem od syna další virózu a jedu druhý kolo. Už teda aspoň můžu fungovat, ale i ta pitomá rýma a kašel umí vyčerpat. Venku nádherně a já na to koukám z okna, grrr.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. února 2025 11:33

Moc vám všem děkuju za podporu, holky! Aspoň trochu se mi ulevilo, že jsem to sem vysypala.

continuity tvoje dr. na to kápla, pohlídám si to a při první příležitosti tam naběhneme.

Evaeva už jsme naštěstí doma, nebylo na co čekat, zdrogovali jsme se hromadně, věci naházeli do auta a utekli. Pak nám za Klagenfurtem přímo před nosem zavřeli na hodinu dálnici, tak to bylo taky moc fajn

Kokoska určitě máš pravdu, člověk je infekční už předem, ale tak stejně jsem se zkusila zabarikádovat a výsledek se překvapivě nedostavil

Myrtila o té vakcíně do nosu jsem slyšela, to je fajn, domluvím se s dr. - vzájemně si to tu můžeme připomenout, že už je ten správný čas.

žluťásek ty máš teda paměť, je to tak, 2020 jsme byli na hranicích Itálie a Rakouska, taky u únoru - zpětně jsem přesvědčená, že to musel být ten první covid v plné síle, protože i rakouská pediatra na ty výsledky u kluků koukala dost překvapeně tenkrát. Jenže to Evropa ještě covid oficiálně neměla, až za pár dnů/týdnů. Ať jsi brzo zdravá!

Offline Karja
44763 příspěvků moje polička 15. února 2025 11:34

Malenge Moc tě lituju. U nás to tak strašné není, děti nejsou moc marodne (musím to fakt zaklepat).I my se sambem nemivame žádné choroby, ale vždycky máme ,,něco,, co je tak na tři týdny, každej, děti, my a to se pak vleče no. Ale myslím, že až vám děti povyrostou, že to bude lepší.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. února 2025 13:01

Karja staršímu bude za měsíc 9, tam už jsem nějaký vývoj očekávala a přitom ve školce to bylo o dost lepší, pravda za covidu, kdy jich stabilně chodilo 6, ale byl zdravý. Stejne nam nezbývá než vydržet, jako vsem.

Co ty imunoglukany, jaké jsou s nimi zde zkušenosti?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2025 13:09

Malenge mně přijde, že stačí jedna těžší nemoc a zbytek sezóny je na pytel 

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 15. února 2025 13:15

Evaeva No přesně. Já už jenom počítám dny do jara, kdy doufám, že nás všechny ten kašel a rýma přejde. Jsme teď o prázdninách zkoušeli protáhnout dutiny čerstvým horským vzduchem, ale efekt to nemělo :o)