Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 12. března 2025 13:15

dzizisketa ja chodim k doktorce kousek od sisters v dlouhy, to byla pokazdy odměna po tehotensky kontrole 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 12. března 2025 13:16

Pro místní statistiky: vajíčka jedině samotná beze všeho na másle, chlebíčky jsem měla nejraději v Jindřichově Hradci s místním podmazem, jinak tedy můžu chlebíčky všech druhů, velikostí a vůní, miluju ty z brněnské Emy, mekáč vůbec a z KFC jen křidýlka...

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 12. března 2025 13:24

Vaječina na špeku sypaná šnitlochem.

Z KFC/Mekáče jen hranolky a kafe.

Chlebíčky vždy a v jakékoliv množství. Kolega mi občas vozí z Hranic úplně oldschoolové, ale pekelně dobré

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. března 2025 13:25

Potrefenáhusa V Sisters mi nějak nikdy moc extra nechutnalo, ale zase tam ten Skála vedle mi to většinou vynahradil.

A do statistiky, v KFC jsem byla poprvé asi před rokem a půl a důvod seděl v dětské sedačce, byl tak nadšený, že od té doby ho tam čas od času na hranolky vezmeme.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 12. března 2025 13:25

Babička mi vyprávěla, že největší pochoutkou jejího dětství byla syrová králičí játra namazaná na chlebu s máslem. No, proti gustu....

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 12. března 2025 13:42

Zina a jeste naše maso přes uličku, ale to te asi nezajima :-) 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 12. března 2025 13:49

Potrefenáhusa Na našem prvním rande se sambo pozval na oběd. To mi mělo něco naznačit:-D Ne, on se se mnou pak vyrovnal, chytře ale, aby tam byl zase můj závazek. A to už odpovídá!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 13:53
Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 12. března 2025 14:30

Tak jeste pridam do statistiky, ze vajicka nejlepe na masle a bez niceho (krome lzicky mleka), ale jsem v tomto smeru flexibilni a ochotna experimentovat

S redkvickami bych si je klidne dala. Dokonce uvazuju, ze si je dnes udelam k veceri, mam doma redkvicky i vajicka. 

Do Mekace i KFC jedine kdyby mi opravdu hrozilo vyhladoveni! Fuj. 

A jatra a jine vnitrni organy kdykoliv a v jakekoliv podobe!

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 12. března 2025 14:45

MP Marge U nás doma se vajíčka bez ničeho znamená, že i bez soli!! Sambo nesolí ani vajíčka a děti to mají tak zvyklé po něm, když třeba dělám pro sebe a nějak přisolím i jejich část, tak řeknou, že fuj, že to nechtěj a občas (ano i šesti letech) dodají, že je to pocukrované. Mají hodně oblíbená hlavně volská oka s tekutým žloutkem a to je uplně jalový bez té soli;-)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. března 2025 17:32

Já mám vajíčka smažený taky ráda a úplně nejvíc, když pod ně dám škvarky nasekaný na jemno a na závěr metý pepř a hlavně nesnídám sama! Nemám ráda jen ty hotelový vejce, jednak ta hmota jsou drtiny neurčité barvy a druhak chuťově hnusný. Jako u všeho platí, že domácí a poctivý, s láskou vypěstovaný/chovaný je nejlepší. 

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 12. března 2025 18:19

Tatínek dělá míchaný vajíčka na skvarcich a dává do nich mletou papriku - to miluju. Nově ale začal dělat michačky s prolisovanými česnekem a to nemám ani chuť vyzkoušet. Nevím, jak na to přišel ..

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 12. března 2025 21:14

To bych nebyla já, abych nepsala do tohoto vlákna, že? 

Jdu si jen opětovně odložit :-).

Dnes jsem byla na vytržení zubu. Samozřejmě to nemohlo jít normálně, ale zub se rozpadal, takže mi ho zubař trhal na X krát a za pomocí "frézky" - jak něžné slovo. Opravil mi dva horní zuby (nahradil údajně špatné výplně), to bylo o.k. a pak pokračoval v nastínění plánu. Možná prý bude třeba vyrvat i zub vedle toho aktuálně vytrženého a možná bude třeba nechat "dorůst" (respektive nějak nastavit vlastním štěpem odněkud z pusy) dásňovou hmotu. Pak jsem dostala další plán na příští návštěvu: předělaná korunky na předním zubu (též je prý uvnitř špatná) a když mi řekl cenu, ukápla mi slina z pod drénu. 19.000 tisíc za ošetření a provizorní korunku a dalších 18.000 za definitivní korunku. Takto pěkně mi hodlá předělat dalších cca 5 zubů + ty dva implantáty - pokud to bude možné. Takže, když to nepůjde, budu mít v puse dva krátery? Co mě ještě překvapilo, byl nastíněný postup. Rozvrtat všechny ty potřebné zuby a postupně na ně dávat nové korunky. Očekávala jsem postup jeden zub po druhém. Ale prý je to dnes standardní postup. 

Dostala jsem recept na Aulin a teď přemýšlím, jestli si ho vzít, zatím mě nic nebolí.

Jako bonus se zhoršuje maminčin stav. Už sama nedojde ani na WC, pomůcky nechce a neustále vylézá z postele, z křesla a sedí na zemi. Nekonečné předvědčování a doprava zpět na vhodné místo. 

A ne, aktuálně nechodím k psycholožce, neb nemám čas vůbec na nic.

A pro info - dočetla jsem jen kus tématu, vajíčka miluju na všechny způsoby.

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 12. března 2025 21:43

whiskas ach děvče, lituju tě moc, ale jednou bude líp .

Moc držím palce.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 12. března 2025 21:45

MP Marge

Ach jo...

Kdybys nechtěla do Thomayerky (z jakýchkoli důvodů), tak výborné chlebíčky s rostbeafem mají jakékoli Libeřské lahůdky. Ono je docela možné, že i v té nemocnici mají pobočku

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 12. března 2025 21:52

whiskas

Co se týká peněz za zuby, nelituj. Jo, je to raketa, ale  do zubů je lepší cpát prachy než do módy. Ty ti vydrží určitě déle a dobré zuby (vlastní nebo i koupené) jsou základ zdraví. 

Já bych prásky na bolest brala v takovém případě dřív, než se bolest objeví. Ale bylo nejlepší na noc, až budeš v klidu. 

Po operaci zubů by ses neměla ohýbat a zvedat těžké věci, tedy ani lidi.

Mámu nech sedět, kde je, přidej jí tam deku (nechtěla jsem napsat = hoď na ní deku )

Pokud můžeš, jdi si lehnout. Zamkni dům. A vydrž, bude líp.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. března 2025 21:52

whiskas Děvče, drž se! S maminkou je to trápení teda.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 12. března 2025 21:53

Tak Betty Myslím, že nebude, protože, jak se říká, lépe už bylo :-D. Člověk si asi časem zvykne. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 12. března 2025 21:54

Samantha To mám přesně v plánu :-). Zamčeno, deka připravena (před poslední kontrolou) :-D, prášek na stole a odcházím směr lůžko. Díky :-).

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 12. března 2025 21:57

Kan Musíme vydržet do plánovaného vyšetření (už se to blíží) a moc si přeju a mamince samozřejmě, aby jí případná správná medikace pomohla cítit se lépe, což potažmo snad ulehčí i mně. Děkuju :-).