Evaeva do lazmrzky chodime taky, ale to uz nepovazuju za to sidliste, jak to je za jeremiasovou. Tam to ale mame fakt radi, od nas je to kousicek a spojeni super cisteho hriste pro deti a stolu kavarny hned vedle, povazuju za genialni. A hned vedle je pekarstvi. Stejne tak chodime a hriste a pumptrack k waltrovce, tam je taky vic kavaren. A nebo v reporyjich bistro na namesti, pivovar, sokolovna... prokopsky pivovar ma k nam rozvazku zadarmo ![]()
Ja jsem zjistila, ze jsem strasne rozmazlena tema dejvicema. To bylo opravdu patnactiminutove mesto. Vsechno, co bylo treba, bylo po ruce, ale zaroven to bylo kousek tramvaji na letnou, do stromovky nebo na petrin. A po tramvaji se mi styska. Tady, kdyz pred casem nekdo v pondeli rano skocil pod metro, tak jsem mela jedine stesti, ze jezdim uz ze stodulek, protoze na luzinach se do nahradniho autobusu uz nikdo nevesel.
Ja jsem strasne spokojena s nasim bytem, miluju ho, ale s mistem jsem se zatim nejak neztotoznila. Ma sve vyhody, ale treba po cistych hristich, kde behalo moje dite bez bot, a skvele dejvicke skolce se mi fakt styska. A kafe oleandr, kde jsme s kamaradkou utratily jmeni za kazdodenni kapucino cestou na hriste. Proste tohle je pro me misto, odkud musim porad nekam odjizdet, treba jen na ty nakupy.
Ale mame tu ted u domu skvele nove hriste, ktere dokoncili v zime, pres ulici je ten paprsek, verim v lepsi casy ![]()