Tak. Mě si tuhle sedla paní za auto a zavazovala si botu, že má u nosu nastartovane auto s rozsvicenyma couvackama ji moc nezajímalo. Mít auto bez kamery, který nezačne řvát, sejmula jsem jí.
Stěžovací vlákno
RoSa ono i na tom ekologickym kole se dost lidí zrakvi
Kan to není pravda, ženská byla shledána vinnou, stěžovala si až u ÚS. Z auta neviděla 9!!! metru před sebe, to je fakt něco výrazně jiného než mrtvý uhel, který známe všichni. A matka nebyla 200m daleko, ale asi 15-20, výsledek je sice bohužel úplně stejný a vyčítat si to bude navždy, ze ji neuhlídala, ale osobně v tom vidím rozdíl dost velký, male dite clovek neni schopen mit 24/7 v metrovém dosahu.
edit: a matka odsouzena nebyla, byt stíhána ano
Malengempv je velká kráva, oproti našemu předchozímu autu je větší všemi směry. Přesto vedle některých suv vypadá jako malý brácha ![]()
Malenge 9m![]()
jeste bych dodala, ze kombik a MPV uz u vetsiny znacek nesezenete, vsichni nabizi SUV nebo neco jako SUV, protoze je o to zajem
Malenge no proto pisu ze prave ten lepsi rozhled neni vzdycky pravda. Ja jsem presne ten pripad malyho cloveka, co z aut s mohutnou kapotou nevidi. Ale ten argument tvyho muze chapu a prave podle me tyhle "zavody ve zbrojeni" pak muzou bejt problematicky, ze se ty auta porad zvetsujou a zvetsujou.
Prosím tě, neblbni.
Ačkoli mě SUV při parkování s.rou, tak by mě nikdy nenapadlo chtít po majiteli, aby se obhajoval, že má takové auto. Tak za co jsme teda zvonili
na Václaváku? Za svobodu, ne? Tak jí máme. Se vším všudy. ![]()
právě, si ma do háje pořídit auto, ze kterého aspon vidí. A navíc vjela do zóny, kde byla značka s nějakým omezením, jako že jen pro rezidenty nebo něco podobného, přesně už si nepamatuju, každopádně tam neměla co dělat, protože se to rovná porušení zákazu, a odůvodňovala to tím, že má malé dítě ve vajíčku a přece ho nepotáhne 250m pěšky. Tahle hláška v kombinaci s 9 metry mě tenkrát nadzvedla strašlivě.
711990 se závody ve zbrojení souhlasím, bohužel to je proste fakt. Jezdíme denně, vozím obě děti, muž se o nás regulérně bojí (jezdíme i každý den přes tu zmíněnou křižovatku, kde ještě přes 2 roky po oné události byla moc pěkná díra ve svodidlech, abychom jako nezapomněli), tudíž už asi v malém vozítku kvůli deformačním zónám jezdit nikdy nebudu.
jo a jsem taky malá, větší než ty, ale ne o moc, některá auta jsme z toho důvodu vyřadili, není zase takový problém si za ten volant sednout, vše nastelovat a zjistit, zda (ne)vidím.
Kan
Tak. Mě si tuhle sedla paní za auto a zavazovala si botu, že má u nosu nastartovane auto s rozsvicenyma couvackama ji moc nezajímalo. Mít auto bez kamery, který nezačne řvát, sejmula jsem jí.
No a právě proto mají tyhle (a nejen tyhle) vozy kamery. ![]()
Malenge naprosto souhlasim. A prijde mi to hrozny, pamatuju si jak jsi o tom tady psala.
baltik kombíky se normálně prodávají, ty MPV ne. Říkali nám, že je nahrazují ty suv, jak říkáš. Akorát že tři děti do většiny suv nedáme, kufr je taky o trochu menší. Co budeme dělat, až budem potřebovat nové, to nevím.
Tak až budete potřebovat nové dítě, tak se obecně doporučuje kopulace ![]()
Evaeva řešení ja jednoduché - VW Multivan, VW ID Buzz nebo Mercedes Vito. Ale připrav se na to, že tě budou hejtovat, neboť je to moc velké a nepatří to do města ![]()
Evaeva ted manzel vybiral firemni auto a opravdu je tech kombiku v nabidce mene, treba zrovna to zminovane mondeo uz neni
andulka01 ano, my už právě větší nechceme. Já s tím souhlasím, do města skoro nejezdíme. Já bych klidně byla pro nějaké mýto dle velikosti.
baltik jestli mondeo nevím, ale naše předchozí auto se prodává a není jediné
Ještě bych dodala, že tvar karoserie hodně ovlivňuje vnímání velikosti, a kolikrát se ta auta, která se obecně považují za obrovská, nijak nevymykají běžným rozměrům, což se ukázalo i v téhle diskuzi. Měli jsme třeba Kodiaqa a teď máme Forda Kugu, a ta Kuga vypadá podle Kodiaqa jako subtilní drobek. Rozdíl v rozměrech je přitom v jednotkách milimetrů, Kuga je dokonce širší.
Já se upřímně dost divím, co se tady dočítám. Ve městě typu Prahy, a většiny evropských měst s historicky rostlým zastavěným územím prostě není možné ultimátně čekat pohodlný rychlý průjezd a jízdu kamkoli, ani to parkování ne. Struktura obytných, pracovních, výrobních, rekreačních aj. území se natolik prolíná, že je naprosto logické upřednostňovat pěší, cyklisty, MHD, nemluvě o všech externalitách IAD. A čím větší auto, tím míň se jich najednou na silnici či parkoviště vejde. Ten trend zvětšování je dobrý někam, kde s tím člověk jezdí mimo lidi, přes ta novější, a tedy vyšší SUV, nejde pro chodce vidět na přechodech, to není jen o poměru délka vs. šířka, ale o celkovém designu.
Samozřejmě si člověk může koupit auto jaké chce, jezdit s ním v rámci předpisů dle libosti, ale IAD úplný veřejný zájem není, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí