Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 08. dubna 2025 13:27

Evaeva jo, přesně, jako chodec si toho hodně všímám.

dzizisketa

Nebo jinej kamarád je takovej ten příšernej lepič, s ním jsem se taky dost bála.

Prostě si myslím, že ženy, které jsou si vědomy svých limitů, protože se vracející k řízení po letech, a tak provozu opravdu věnují 100% pozornost, nejsou tou nejnebezpečnější skupinou. Navíc toho často mají hodně naježděno i jako spolujezdkyně, takže některá řešení nestandardních situací si zažily aspoň tak, když samy nemají dost zkušeností.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. dubna 2025 15:01
Reakce na Marbuša:

​Já bych potřebovala anketu, jak se kdo vyrovnával s obavou řídit. Potřebovala bych po letech vození se zase začít. Jako by těch bouraček nebylo už teď dost Bundu si pak klidně sundám

​Mne pomohlo sa motivivať tým, že budem môcť do IKEA sama .

Kondičky mne nepomohli (ale mnohým áno), bola som v tom aute rovnako vyklepaná, nakoniec som si kúpila vlastné, také už postaršie, ale s automatikou, aby prípadné škrabance nebolelei a začala som tou Ikeou...je to od nás asi štvťhodina takými bočnými cestami a priemyselnou štvrťou, ale aj tak mi to občas trvalo hodinu. A raz som z nejakého dôvodu skončila v rozoranom poli, ako, neviem. Ale nakoniec to šlo.

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 10:13

Vari Sweet Potato 

Muzu se, prosim, zeptat, jak u vas ty jizdy Petrem z vyjezdi se probihaly? A v jakem stavu svych dovednosti a schopnosti jste k nemu prisly a v jakem odchazely?

Moc diky!

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 18:51

Karlicka Mela jsem dva roky řidičák, ale najeto asi 50 km, rok jsem neřídila vůbec. Petr přijel k nám, posadili jsme se do myho auta, který jsem nikdy neřídila. Chvilku jsme se bavili a pak jsem se rozjela. První dvouhodinovka byla jen u nas po vesnici, další jízdy už jsme jezdili po Praze. 

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 11. dubna 2025 10:22

Vari diky! Super. A jezdis tedy i dal a v pohode? Zlomil se v tobe ten strach/obavy definitivne?

Offline letolet
754 příspěvků moje polička 11. dubna 2025 10:49

Karlicka ke stejnému tématu - u mě kondicky nastartovaly odhodlání znovu začít. Strach a obavy před kazdou jízdou mě opustily teprve až po roce. Od té doby sedam na místo řidiče stejně samozřejmě jako na místo spolujezdce.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 11. dubna 2025 12:10

Karlicka U me byl uspech uz jen to, ze jsem pak byla schopna sednout do auta a jet. Pořídila jsem si starou oktavku v automatu s tim, ze je to maly auto, u kteryho se nebojím případných bouli. Mrkni mu na IG, uděláš si představu. Ma dost dlouhy čekacky, tak jestli váháš, klidně mu napiš.

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 11. dubna 2025 20:21

letolet Vari 

No ja prave zvazuju, jestli Petr nebo kondicky. Rozdil ceny koukam znacny. Na IG jsem koukala. Vypada sympaticky. Dekuju.

Offline letolet
754 příspěvků moje polička 11. dubna 2025 22:43

Karlicka Petra neznám, já hledala kondicky, kde budu mít jen a pouze lektorku. Jinak bych do toho nešla. A vyplatilo se, tolik empatie a dobře cílených rad a postřehů by mi nikdo z mých známých neposkytl. A jezdila jsem svým autem. Pokud řídit potřebuješ, tak nevahej a něco vyber. 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 02:21

Ztratila jsem peněženku. :-( Už je to týden, takže se asi bohužel nenajde, i když mi řekli, že cca po měsíci se všechny věci z celé Jokohamy shromáždí na jednom místě, takže (mizerná) naděje je. Naštěstí v ní byly jen peníze, žádné karty a atd., což ale zároveň znamená, že se dotyčný nálezce zřejmě necítí tak provinile. Karty v ní nebyly, zato z různých důvodů bohužel docela výrazně dost peněz.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:15

Garfie to je smůla! Ráda si za 2 týdny přečtu, že se na hromadě ztrát a nálezu objevila.

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:27

Dítě mi vyprávělo zážitky ze zkoušek v autoškole. Ty řeči typu "trochu života do toho umírání" mezi učiteli a komisaři zřejmě nikdy nevyhynou. A když se člověk na křižovatce koukne i doleva, může tím ostatní děsně zdržovat. Grrr.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:28

Karlicka Ja zvolila Petra, protože mi seděl jeho přístup. Když jsem dělala autoškolu, tak jsem si připlatila navíc 18 jízd a stejně jsem se furt strasne bála, takže jsem měla strach, ze u kondiček by to dopadlo stejně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:41

Karlicka já měla skvělého instruktorana kondičkách. Jezdila jsem teda jejich autem. V té autoškole evidentně věděli, komu dávat koho, kdo se hodí pro paní a kdo pro mladý cápky

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:46

Já po letech nerizeni a nerizeni v podstatě od dostání řidičáku si zakoupila kondicky. Instruktor byl super. Jedinkrát nezvýšil hlas. Nacvicili jsme vše, včetně jízdy po dálnici. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 09:05

Sweet Potatou nás se vyhazovalo, za NEkouknuti se doleva. 

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 12:36

continuity Asi tak. Musela vysvětlovat, že samozřejmě ví, že má přednost, ale že je zvyklá z kola... 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 14:34

Keď vyhoviete mame a aj tak ste drzi

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 15:00

letfenixa muž měl zavolat tchýni, že zítra ji nemůže stehovat, protože sedá do letadla přes půlku Evropy. Tak to nevím jak dopadlo, podle mě to zbaběle odložil až po přistání. ale úplně vidím, jak to všichni zas schytame. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 18:27

Sweet Potato to je hrozny