Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 12:03

Kokoska Ano, to máte pravdu. Musím se ale přiznat, že o ní moc nestojím. Vlastně není vůbec jisté, zda se do sv. Petra vůbec dostanu. A pokud ano, tak pohyb uvnitř bude určitě omezený. Klanět se zemřelému papeži nemám v plánu, tak to možná vzdáme. Ale o žádnou tragédii se nejedná, na tyhle věci není žádný nárok:-)

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 12:36

Victoria Je moc hezke cist vas prispevek, ze to berete tak jak to je. Jestli tam bude jeste vystavena rakev s papezem, asi tam budou x-krat prisnejsi bezpecnostni opatreni + kdovi jestli tam uz nezacnou chystat sobotni pohreb. Ja jsem pomahala organizovat cestu do Rima kamaradce, puvodne mela jet v breznu, nakonec ji to vyslo na kveten, no a vcera mi vola, ze co bude s tou Sixtinskou kapli kdyz tam bude konklave, no rikam nic, je na vstupence, ze z duvodu vyssi moci muzou byt nektere casti Vatikanskych muzei uzavrene, takze bud to vyjde nebo ne. Bohuzel myslim, ze to jeste nevstrebala.

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 12:46

Černá kočka Díky. Ale lidé jsou různí, třeba jí na tom opravdu hodně záleželo, musela na to našetřit... snažím se uplatňovat stoický klid u věcí, které nemohu ovlivnit:-)

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 12:52

Victoria To ano, zalezelo ji na tom hodne.

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 13:16
Reakce na stes:

A dnes Cyril Höschl. Tohle mě jako neznaboha zasáhlo víc.

​Ach ne. Ten bude hodně chybět, jako odborník i člověk. 

Online Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 13:26

Černá kočka Taky mám lístky na začátku května. To snad konkláve ještě nebude. Jinak holt jak píšeš, vyšší moc.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 13:47

Sweet Potato Vcera jsem to zjistovala, konklave se musi zacit konat mezi 5. a 10.5., ale muze pry byt i driv pokud se sjedou volitele do Rima uz pred timto datem. A vcera nekdo rikal, ze  nekolik poslednich voleb papezu bylo jen par kol, takze to muze byt celkem rychla zalezitost, ale taky nemusi. Treba na cloveka cekaji jine zazitky typu " stal jsem na Svatopetrskem namesti kdyz zrovna zvolili papeze".

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2025 13:57

Černá kočka v tom městě bude určitě ojedinělá atmosféra. Ale úplně chápu všechny obavy, taky bych z toho radost neměla.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 14:11

Černá kočka Vidět habemus papam? Vatikánský kouřový signál. A nejlépe se s tím kouřem i vyfotit! 

Online Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 15:08

Černá kočka Tak to nestihneme.

Ale jak píšeš ty i Kan , bude to výjimečné.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 21:08

Mame koupene letenky a ubytovani na prodlouzeny vikend, zarizene hlidani. A dite prislo dnes domu uplne zvadle, je mu spatne a ma teplotu. Je mi lito, ze mu je spatne, protoze to neni ani 14 dni, co mu bylo naposledy blbe, a on to spatne snasi. A mrzi me ten vikend, bylo to vlastne docela drahy, navic to byl muj napad, muzi se ani moc nechtelo, ale ja to tlacila...tak z toho mam takovou pachut. 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 21:17

Gatita Treba se dítě ještě zvetí? Mimořádně babičky hlídačky by nemohly?

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 21:44

brrr nevim, je uplne k.o., a odlet je pozitri. Hlidat mela babicka, ale nemocneho ji ho tu nechat nemuzem. Nemohl by do skoly a ona do prace, navic hlidat nemocne deti je proste vyssi divci, zkusila si to uz posledne a malem to odstonala sama.  Jsou horsi veci, ale radost nemam.

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:01

Gatita víš co, já bych jako babička dítě s horečkou klidně hlídala. Zároveň na druhou stranu bych na tvém místě odjela . Je to jen prodloužený víkend . Ale samozřejmě přeji ať se synkovi uleví a můžete s klidným svědomím jet .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:06

Gatita my jsme teď měli u dvou starších dětí dvoudenní virózu. Dva dny horečky přes 39, třetí den nic, akorát únava. Tak mu přeju tenhle virus nebo ať se aspoň dá dohromady jen na nějaké doléčování u babičky 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:07

Gatita och to ma mrzi. Ale trebars sa mu polepsi. Ja mame tiez nerada davam chore deti, uz len na tie posledne dni kedy nie su infekcni a v podstate im uz nic nie je, ale nemozu do institucii. Mama uz tu imunitu v 70+ nema velmi dobru, vsetko chyti a ma ovela horsi priebeh ako ostatni. Ale ak by bola ochotna, nechala by som to rozhodnutie na nej. 

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:13

Gatita a nemůže to dítě marodit doma samo s tím, že babička půjde do práce? kolik mu je? já si teda pamatuju, že jsem jako dítě marodila doma a rodiče šli do práce... měla jsem termosku s čajem, jídlo si už nepamatuju... možná mě přes den někdo došel krátce zkontrolovat, to už nevim, ale mohlo mi bejt tak osm/devět/deset? základka první stupeň

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:33

RoSaJá si tohle taky říkám, na druhou stranu, moje máma chodila z práce domu ve čtvrt na 3. Tak to je asi utopie dneska....

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:35

Karja jenže k tomu patřilo i být v práci na šestou...tu hrůzu vstávání v půl pátý ráno si pamatuju doteď

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:37

Karja syn v sedmi a půl vydrží doma sám jeden film bez filmu tak půl hodiny