Diky, ja taky ![]()
Stěžovací vlákno
Tak to držím palce. Dobře se o sebe postarej, nikdo jiný to za tebe neudělá.
Máš někoho, kdo případně ohlídá zvěřinec, kdybys musela na pár dnů někde poležet?
MP Marge Je to na pytel. Ale zdraví je nejdůležitější, tak se nehoň do práce na sílu.
MP Marge
Tak to držím palce. Dobře se o sebe postarej, nikdo jiný to za tebe neudělá.
Máš někoho, kdo případně ohlídá zvěřinec, kdybys musela na pár dnů někde poležet?
To bych nerada ![]()
Ja jsem se tady u nas v bytovkach zkamaradila se spravcovou, ktera bydli pres chodbu, a ta uz se hlasila, ze kdyby mi bylo blbe, tak ze by mi vyvencila psiky. Ale nevim, jestli by si je byla ochotna vzit na par dni a uprimne receno, ani bych o to nestala, protoze ona je sice strasne hodna, ale nema se psy vubec zkusenosti. Navic se momentalne leci s nejakym typem rakoviny, chudak, takze te energie taky nema nazbyt.
Kdyby bylo nejhur, tak bych psiky musela zavezt k jejich slecne na hlidani, za coz bych samozrejme musela zaplatit. A kocour ma taky slecnu na hlidani, ale jinou, a ta za nim chodi k nam do bytu, kdyz jsem pryc.
No, doufam, ze se tomu vyhneme...
MP Marge Je to na pytel. Ale zdraví je nejdůležitější, tak se nehoň do práce na sílu.
Ja vim, porad si pripominam, ze by mladezi stejne neprospelo, kdybych se tam plouzila jako matoha
MP Marge Moc držím palce, ať se ti to co nejdřív vyřeší, pamatuju si ten opruz s nekontrolovatelným krvácením. Jenom tiše špitnu (nevím, jak jsi na tom s plánováním dětí) - o hysterektomii neuvažuješ?
Isca Uvazovala jsem, moje gynekolozka uz na to loni zavedla rec, tak jsem si rikala proc ne, vzdyt tu delohu k nicemu nepotrebuju. (Je mi 48 a zadne deti nechci.) Jenze! Ted mi jedna mistni kamaradka, postarsi dama, napsala, at se neukvapuju, ze pry odstranenim delohy ochabnou nejake svaly, nebo kyho certa, a ze potom mohou nastat problemy s dosahovanim orgasmu! A poslala spoustu odbornych clanku, jeste to ani nemam vsechno prectene, ale uz jsem z toho otravena predem ![]()
MP Marge zrovna to resi kamaradka, asi v tvem veku, operaci uz ma domluvenou, ale je vic moznosti, tak to zkus trochu prozkoumat. ona si jednak urcite neda vzit vajecniky (driv se bralo automaticky vse) a pak jsou ruzne metody vic a min poskozujici. mozna @marieu by mohla rict vic
MP Marge mám pocit že jsem teď někde něco četla, Že v USA je jít na hysterektomii je jak jít třeba na víčka a od určitě věku to berou šmahem. Tak tam říkali pro a proti, ale to bych si musela vzpomenout kde jsem to četla ![]()
A soucítím, já teď šla k dr. kvůli 16 dennímu krvácení, dostala nějaké prášky, které my v lékárně umichaly a ty tedy naštěstí zabraly hned. A teď čekám na výsledky jestli nemám leidenskou mutací abych mohla hormony.
MP Marge nestacila by jen kyretaz? A pak treba nejaka hormonalni lecba, jestli muzes?
continuity ono to tedy patří do blbých dotazů,ale zaznělo to tady....vyžehlí napařovačka bavlněnou košili???Ev.doladí to,co běžnou žehličkou není úplně ok?
Maureen jako v nouzi nevyšší asi ano, ale je to voser. Košile bych tím žehlit nechtěla. Ale na vylepšení, doladění po klasickém žehlení je to boží. A třeba na věci z Cos co mají sklady, záhyby balónový rukávy...
Duplicitní.
MP Marge Hele, tlapkám, prošla jsem si jak tratolišti, tak čtením článků zaslaných sestrou, kterak s dělohou ztratím i svou ženskou podstatu. Vím, že v roce 2018 mi nabízeli alternativně účast v nějaké experimentální léčbě, tak možná se v tom pokročilo, zkus probrat s gynekoložkou všechny možnosti, všechno může mít pro a proti. Ono může ztráta orgasmu souviset i s nedoléčením a špatnou rehabilitací po případném zákroku. Každopádně držím palce, ať vyberete co nejlepší léčbu.
Maureenjá s ní planuji zehlit jen věci, které už vyžehlené byly a z nějakého důvodu se trochu pomackaly.
Jak to musíš držet v ruce v lufte,tak je to dřina, i když jesama o sobě lehká, protože ta voda do ní musí něco vážit.
O tom, že by to zehlilo líp než žehlička nemůže být řeč.
No, to je taky lahůdka.
Nicméně já šla na hysterektomii (plus brali i jeden zbylej vaječník, prostě komplet všechno) přesně v tvým věku... když jsem to probírala s gynekologem a chtěla vědět, co by poradil svojí manželce, tak ten byl jednoznačně pro. A můžu říct že se mi jednak značně ulevilo a litovala jsem že jsem to nepodstoupila už dřív, a za druhý žádný jiný problémy nenastaly, skoro by se dalo říct že právě naopak ![]()
barbucha No, takhle by se mi to taky libilo ![]()
Jinak dekuji vsem za reakce a za ucast, viktorka_od splavu rysamona Kokoska Isca , snad jsem na nikoho nezapomnela.
Uvidime, s cim gynekolozka ve stredu prijde. Kdyz ono je to s doktorama taky tezke - nekdy co doktor, to jiny nazor. Treba o te moji uz z predchozi navstevy vim, ze je strasne zaujata proti HRT. Pritom jini gynekologove to tady predepisuji kolikrat jeste pred prechodem.
Ja bych nejradsi, kdyby mi vzali sakumprask vsechno; beztak to k nicemu nepotrebuju a menstruace bych se fakt rada zbavila. Navic bych si nemusela delat starosti s rakovinou vajecniku, ktere se bojim jako cert krize. Zenska podstata je mi vite kde ![]()
No ale ja jsem vzdycky mela takovou vizi, ze tedy v tom pripade rozhodne HRT k boji s menopauzou. Ale maminka mi minuly tyden prozradila, ze ona HRT vubec mit nemohla; at ji doktor predepsal, co chtel, po vsem ji bylo blbe. Nesnesla ani ten estrogenovy preparat, ktery se aplikuje vaginalne, coz ma byt ta uplne nejsetrnejsi forma. Tak me varovala, abych se s tim predcasnym prechodem neunahlila. Je to tezke se rozhodnout, kdyz kazde telo reaguje jinak
MP Marge mám pocit že jsem teď někde něco četla, Že v USA je jít na hysterektomii je jak jít třeba na víčka a od určitě věku to berou šmahem.
Verim tomu, doktorka mi loni na podzim rekla "kdyztak bychom mohli vzit celou delohu" jako by se nechumelilo ![]()
MP Marge nestacila by jen kyretaz? A pak treba nejaka hormonalni lecba, jestli muzes?
To se prave uvidi, jestli muzu - doufejme, ze v tomhle po mamince nejsem ![]()
Jinak jsem teda dost nasrana (nastesti jsem ve spravnem vlakne)! Doktorka mi vcera do telefonu rekla, at zvysim davku te Provery; tak jsem vcera misto 30 mg vzala 40 - a dnes rano se probudim, a jsem zase uplne prosakla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí