Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 19:05

barbucha No to lituju. A to jako samo, nebo jsi někde sedla na studené, nebo jste divočili? 

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 20:18

Kan 

Čoveče spíš jako samo... vůbec netušim proč. Kromě stáří, což je samozřejmě blbost

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 20:20

barbucha

Někam si zajdi kdyby se to nelepsilo. kamarád skončil pod kudlou a to tak, že ho vezla rychlá.

V podstatě mladý kluk, čerstvě 50. 

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 20:22

continuity 

Šiš to tady poslouchám vod rána do večera... ale strašně se bojim, protože by na mě museli sahat, a to bych nepřežila!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 20:26

barbucha Taky si myslím, že by se to při nelepšení mělo někomu ukázat. Nejlíp doktoru teda. Ale pokud to samo přišlo, tak to třeba samo odejde, s pomocí té kůry teda. Blbý teda je, že si nesedneš, no děvče chudák ty! Dyť ti to milostpán nemůže ani pofoukat!

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 20:31

notnajá mám šatní skříň 4police 0.5m + 0.5m krátkého věšení. Tam se nevejde.

Je to tohle, měli ji na ZL s nějakou slevou. Ale vyzehlila jsem s ní docela snadno dvě sukně, které přijeli zmuchlané v balíku. Ze skříně to takto hrozné nemivam. A počítám, že třeba půjde s tím nástavcem trochu obcarstvit a odchlupit flaušový kabát. 

Russel Hobbs

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 20:34

barbucha jsou to doktoři ti už toho viděli. Nechci být osobní, ale myslím, že tvoje pozadí zas tak extra zajímavé nebude.

Hlavně všechno lepší než prasklej absces. 

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 20:39

barbucha to máš z těch mexickejch jídel! 

hele na sezení si kup nafukovací kruh 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 20:41

continuity Diky! To je i levný. Dívala jsem se na Philips a stal 2x tolik.

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 20:45

Kan 

Milostpán by se do foukání pravděpodobně ani moc nehnal

continuity 

Já nemyslím že by mi někdo na ten zadek koukal. To klidně může! Ale jak si na něj sahám sama, tak to bolí jak sto čertů - a cizí necita by mě asi zabil. Ale strašíš pěkně, asi zejtra aspoň někam zavolám a uvidím. Jestli se teda neprobudím jako nová!

RoSa 

Nafukovací kruh mi dneska sháněl milostpán po všech čertech, chudák sjezdil celou Prahu. No to víš, sehnal kulový: "protože eště neni sezóna, mladej pane!"

Až když dorazil vzteklej a s jazykem na vestě, tak mě starou krávu napadlo objednat si sedací kruh, takto zdravotní pomůcku přímo k těmto účelům, u dr. Maxe! Už jsem ji mohla mít dávno

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 20:53
Reakce na continuity:

barbucha jsou to doktoři ti už toho viděli. Nechci být osobní, ale myslím, že tvoje pozadí zas tak extra zajímavé nebude.

Hlavně všechno lepší než prasklej absces. 

​Jojo to se říká na uklidněnou pro nás pacoušky, že už toho viděli a na takové jako já nejsou zvědaví...no a potom si vyslechneš rozhovor dvou doktůrků, kteří sce nemluví o tobě, ale o podobným pacoši! 

Online Antje
příspěvků moje polička 24. dubna 2025 10:02

barbucha prosim te hned s tim nekam jed

Podle vsech pravidel se ti to zhorsi ve vikend a co kdyz bude slouzit nejake nemehlo.

Proktologove byvaji hodni, opravdu se oblikni a jed, za par hodin ti bude lip

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 24. dubna 2025 14:32
Reakce na continuity:

barbucha

Někam si zajdi kdyby se to nelepsilo. kamarád skončil pod kudlou a to tak, že ho vezla rychlá.

​Měla jsem dneska takovou noc že už jsem si málem tu rychlou volala Za svítání se mi kapku ulevilo, takže samozřejmě nic... ale mluvila jsem se svojí PL, poslala mi recept na nějaký dryjáky a že mi to napíše do karty, takže můžu kdykoliv bez žádanky přijít jako akutní případ, budou to mít v PC. 

Tak mám aspoň něco v záloze... patřej pod chirurgii a ta má i pohotovost (Antje ) tak jestli se (jako obyčejně) něco přihodí přes víkend, snad bych přežila. Nebo možná vyrazim zítra... jako je pravda, že jsem posera strašnej.

Milostpán, kterej nikdy nekritizuje, už značně nevrle pravil že mě nechápe anžto s každým blbým pupínkem mažu do ambulance a teď tady fňukám už takovou dobu... vono teda ale mě odrazuje ještě i skutečnost že u nás proběhla reorganizace i na tý chirurgii (čti: vyhazovy starejch spolehlivejch doktůrků) a samozřejmě jde jeden hlas jak to teď stojí za bačkoru... no ale snad tam nenabrali zedníky a instalatéry, že jo.

A už mám polštářek Díky všem za tichou vzpomínku

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. dubna 2025 14:49

barbucha Raději ke svému, než o vikendu na urgent. Ať se uleví.

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 24. dubna 2025 14:53

Kan

Online Antje
příspěvků moje polička 24. dubna 2025 20:48

barbucha myslim na tebe, at je lip.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 17:45

barbucha Drzim ti palce, a jdu si tedy take postezovat na svuj zdravotni stav, aby ses necitila osamela!

Posledni menstruace mi uz trva mesic, a ne jen tak nejake spineni - krve jak z vola a jeste kazdy den krece. O Velikonocich jsem byla na pohotovosti, tam mi udelali ultrazvuk, ktery neodhalil nic noveho - to, ze mam dva myomy, vim, a pristi tyden mame s gynekolozkou prodiskutovat, co s nimi. Zadny zanet, zadne komplikace, nic; dokonce i krevni obraz jsem mela normalni, asi diky tomu, ze beru zelezo. Pan doktor predepsal progesteronovy preparat (Provera), ktery mel krvaceni do nekolika dnu zastavit.

Ale nezastavil nic! Zrejme jsem imunni proti progesteronu

Dnes rano jsem se probudila v tratolisti krve. Tak jsem zavolala do prace, ze nedorazim (muj prvni sick day ), a ted tady sedim jako lemra a cekam na telefonat od gynekolozky. 

Takhle jsem si veru zacatek jara nepredstavovala!   

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2025 17:58

MP Marge doufám, že to brzy skončí 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 17:59

MP Marge Ať je ti brzy líp Musíš být strašně unavená, měsíc je hodně dlouho.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 18:10

notna No ta unava je ze vseho nejhorsi! Cely tyden do me v praci nic nebylo - jak jsem unavena, tak mi vsechno dlouho trva a na nic se nedokazu poradne soustredit. Vetsina deti ani nemela sezeni. Dnes jsem jim to mela vynahradit, coz tedy nevyslo. To bude v pondeli reci

I fitko s osobni trenerkou jsem musela zrusit, a to jsem na sebe byla tak pysna, ze konecne chodim pravidelne!