Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 15:10

Karja ČakryTy to vždycky zabijes

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 15:21

Allysa dvouletou motivatorku jsem mela taky. Ona si to vubec nepamatuje, nedavno koukala v albu na fotku z druhych narozenin a "Mami! Ty nemas vlasy!"

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 15:28

mne to prijde zbytecne, asi jako diskuse s chatgpt

​A to ho tady prý někdo používá misto terapeuta

Offline Sweet Potato
40489 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 15:29
Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 15:44

Zuzuli Nj, když tohle všechno já jsem měla už před nemocí  

Každopádně jsem tvou cestu sledovala a říkala si, jak to musí být těžký, ještě s tak malým dítětem

To je dobře,  že si to nepamatuje

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 16:04

Allysa to mě moc mrzí a držím moc palce, aby léčba šla dobře

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 16:23

Allysa Zuzuli jste strašně statečný, čím musíte procházet, až s tím vlastním dítětem jsem teprve docenila, jak strašlivě těžký tyhle situace jsou

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 16:30

Potrefenáhusa

Ono to není o statečnost, proste nemáš na výběr 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 16:33

Potrefenáhusa budu mluvit za sebe, ale ja si statecna vubec nepripadam. Nebylo na vyber. Jak napsala jedna pacientka na IG "proste poslouchas onkologa vic jak dite vlastni mamu a doufas v tu lepsi cast statistiky"

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 16:44
Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 17:10

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 17:33

Allysa Zuzuli ja vim, uz jak jsem to psala, ale jste vystaveny fakt narocny situaci

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 18:50

Přála bych všem, které něco trápí, ať nemoc nebo něco jiného, aby u sebe měli někoho, kdo jim pomůže a podpoří právě tím, co oni sami potřebují. A aby měli sílu říct, pokud se jim něco nelíbí, ale i pochopení, že dotyčný pravděpodobně nechce ublížit, jen nabízí sám to, co považuje za dobrý

Tohle hejtovani se tu opakuje už poněkolikáté. Ja to nechápu. Jestli někomu pomáhají ezo řeči, tak ať.  Moje zkušenost není s vlastní nemocí, ale z komunity rodičů, kterým se narodilo nebo umřelo dítě brzy po porodu a teda naštěstí tam nikdo nikomu neurčoval, co má komu říkat. Pomáhali různé řeči, různé přístupy různým lidem. Někdy mi to přišlo uz fakt šílený, ale nenapadlo by mě říkat někomu Tohle neříkej, to nikomu nepomůže . 

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 19:12

notna už jsem se k tomu nechtěla vracet, ale...

Každý ať věří čemu chce, náročné situace ať každý zvládá jak sám uzná za vhodné, ale tady se bavíme o toxických poznámkách a v podstatě victim blamingu. Konkrétně v tebou uvedeném případě kázat rodičům zemřelého dítěte o pozitivním pristupu nebo správném nastavení mysli

Každý si může samozřejmě kázat jak je mu libo, ale já si zase ponechám právo se proti tomu ohradit, když nastane chvíle, že to nedokážu ignorovat.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 19:34

Allysa Jenomže ty ezoreči tady plácáš jenom ty. Já i Miru celou dobu mluvíme o pozitivním přístupu ke špatným informacím, žádná z nás nenapsala, že si za rakovinu může  někdo sám.  

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 19:51

Kan nebyla jsem ani první, ani jediná, kdo se ozval. Tvoje příspěvky jsem moc nepostrehla,  kromě jednoho o tatínkovi, tam souhlasím, že vybrat si, s kým se bude stýkat a s kym je mu dobre je určitě prospěšné, proti tomu nic. Reaguju jenom na příspěvky od Miru. A už končím, zas na nějakou dobu.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 19:56
Reakce na Allysa:

Kan Jako že si řekne kdybych se měl dost rád a myslel pozitivně, tak by se mi to nestalo? Tak určitě.

​Tak proč mě zmiňuješ. 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 19:57
Reakce na Miru:

Jediné - dát sama sebe na první místo. Ve všem.

Protože šťastná/vyrovnaná/spokojená máma = šťastná, pohodová rodina

A to se automaticky propíše do zdraví a všude kolem Tebe...

...funguje to.

​No, třebaže s první větou se dá souhlasit, tak ten závěr už ezo kec je.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 20:00

Allysa držím palce, ať to nelehké období co nejlépe překonáš . A super, že máš oporu ve svém okolí.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 20:01

Allysa je mi lito, ze jeste ke vsemu musis snaset blby kecy, ale setri sily, kasli na to