děkuji...
Stěžovací vlákno
mne to prijde zbytecne, asi jako diskuse s chatgpt![]()
Allysa drzim palce ![]()
Allysa drzim palce![]()
viktorka_od splavu to sedí
Já teda s Miru většinou vůbec nesouzním a příspěvky obvykle přeskakuju. Ale teď mi přijde, že je to nějak nepochopené nebo přetočené. Že v tom vidíte, co tam není a vztahujete to na sebe. (Což je teda zároveň naprosto pochopitelné zejména u lidí v těžké životní situaci)
No o tom to prave je, že když se tě to týká, tak ty moudra prostě mají jinou váhu.
Třeba k porodu jsem sla úplně v klidu a s naprostou důvěrou v sebe i zdravotníky, i přesto se dcera narodila s vrozenou vadou o které nikdo nevedel a první měsíce byly sakra náročný, Přečíst si v tom stresu a strachu o dítě i o budoucnost tyhle řeči o pozitivite a že si za to můžu sama, protože jsem nebyla dost v pohodě a nevěřila si, tak mi to neprospeje vůbec v ničem. Jako Komu tohle pomůže?
viktorka_od splavu máš pravdu, no, už končím
Allysa jinak kdyby si chtela, klidne nekdy napis. Dost mi tehdy pomahalo si povidat s temi, co to maji uspesne za sebou
(a přeskakuj, taky přeskakuju)
Zuzuli Díky, mám diagnózu, plán léčby, podporující rodinu a dvouletou motivátorku
, co má být, tak bude...
Zuzuli děkuju, máš pravdu, mám kamarádku sice s jiným druhem rakoviny, ale to sdílení pomáhá moc
Určitě tvou nabídku vyuziju, jsem teprve na začátku a tvou cestu jsem tu sledovala, každá rada a zkušenost dobrá
Allysa já v tom nečtu to "můžu si za to sama". Ale spíš když už se to stalo tak, jak s tím naložit. Klidně je ale možné, v já v tom vidím zase něco svého no![]()
Jak už jsem psala, porod vnímám jako specifický, a fakt si myslím, že při něm psychika a nějaké podvědomí dělají hodně, resp. můžou být jeden z důvodů horšího průběhu. Ale určitě bych to nevztáhla na nemoci a jejich průběh, vrozené vady...
Allysadržím moc palce ![]()
Allysa
držím palce!
Allysa moc držím palce ![]()
Zapojíme tady všechny čakry, ať je to dobrý. Hodně síly ti přeju
.
Allysa drzim palce, musi to byt strasne narocne, kor s malym ditetem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí