Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 30. dubna 2025 10:24
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. dubna 2025 11:31
Reakce na Samantha:

Kan

Chápu. Každý to bere jinak. A aniž bych chtěla působit ironicky, co tedy tobě konkrétně pomáhá? 

​Od člověka který mě osobně nezná, nic. Zní mi to falešně a jako prázdná fráze. Ale já nejsem moc stěžovací, nebo sebelitujicí, necítím k sobě přehnanou empatii a rozhodně nestojím o soucit. A lidi co mě znají, vědí. Většinou je to: máte to těžké, myslím na vás a kdybych mohl nějak pomoci, neváhej se obrátit. Můj otec to má stejně, nechce nějakou přehnanou péči, kolikrát mu chci pomoct a říká: já musím sám se snažit. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 30. dubna 2025 11:47

Sweet Potato Garfie Podle mě je velmi důležité si ale uvědomit, v jaké fázi nemoci to tehdy Bára říkala. Moje zkušenost je, že na začátku tu podporu do boje někdo potřebuje a chce slyšet. 

Na ni i na Dalii si občas vzpomenu, ač jsem je znala jen z tohoto virtuálního světa.  

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 30. dubna 2025 11:51

Sweet Potato Na Báru Sushiqueen a na to, jak o své nemoci mluvila, si často vzpomenu

Offline olte
757 příspěvků moje polička 30. dubna 2025 11:57
Reakce na Samara:

leona mp Presne. A jak tady chudak dostala nalozeno od nejmenovane osoby, ze ona nechce nic poslouchat..Pro nekoho je proste vsechno spatne, at reknes co reknes.

​souhlasím. .. taky si na Dalii často vzpomenu

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 30. dubna 2025 13:07
Reakce na Allysa:

Jitka77 Děkuju. Prostě jsou v životě situace, na kterých nic pozitivního není, postoje nepostoje. Aktivní přístup určitě je ku prospěchu věci, ale nic nemění na tom, že prostě někdy věci skončí špatně. Rakovina se nás nesnaží něco naučit ani napravit, prostě se snaží člověka zabít.

​Mít mramor, tesám, řekl by Barkovský. Taky držím palce

Offline tamara
příspěvků moje polička 30. dubna 2025 20:04
Reakce na olte:

​souhlasím. .. taky si na Dalii často vzpomenu

​Ano, taky si to pamatuji. Bylo to vůči Dalii strašné.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 30. dubna 2025 20:06

tamara Daliu si pamätám, mala som ju veľmi rada, ale asi vobec neviem o čom to píšete?

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 30. dubna 2025 20:58

Allysa držím palce.

Offline Tak Betty
6156 příspěvků moje polička 30. dubna 2025 21:31
Reakce na Janulik03:

tamara Daliu si pamätám, mala som ju veľmi rada, ale asi vobec neviem o čom to píšete?

​to už je myslím zbytečné rozebírat.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 30. dubna 2025 22:05

Tak Betty to bolo konstatovanie 

Offline sagiti
62 příspěvků moje polička 01. května 2025 00:03

barbucha Mohla bych se,prosím,zeptat na název těch zázračných čípků? Mám zkušenost jen s čípky Faktu.Moc děkuji.

Online Garfie
28590 příspěvků moje polička 01. května 2025 00:45

notna Já s tebou souhlasím, ale asi ne od každého. Když to slyšíš poprvé a ještě třeba od někoho blízkého, tak je to fajn, máš tendenci tomu věřit (navíc ten blízký kolikrát ujišťuje i sebe), ale pokud je to po sto padesáté a ještě od někoho v podstatě cizího, kdy cítíš že to říká jen proto, že neví co jiného říct....prostě je tam mnoho nuancí a asi jsou lepší věty, co můžeš v tu chvíli použít.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 01. května 2025 07:53
Reakce na Garfie:

notna Já s tebou souhlasím, ale asi ne od každého. Když to slyšíš poprvé a ještě třeba od někoho blízkého, tak je to fajn, máš tendenci tomu věřit (navíc ten blízký kolikrát ujišťuje i sebe), ale pokud je to po sto padesáté a ještě od někoho v podstatě cizího, kdy cítíš že to říká jen proto, že neví co jiného říct....prostě je tam mnoho nuancí a asi jsou lepší věty, co můžeš v tu chvíli použít.

​Ano, takto jsem to taky myslela.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 01. května 2025 10:42

Svátek a od brzkého rána tady sekají.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 01. května 2025 12:40

continuity vsak svatek prace, ne? Tak slavi prací.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2025 12:55

continuity tady takyAle přes zavřené okno mně to nevzbudí.

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 01. května 2025 13:12

sagiti 

Beze všeho "Fissura Ani"

Není to od žádný pharma firmy, jsou dělaný v lékárně (nevím jak v ostatních, ale možná by to znali i jinde než na Homolce) a jsou dost drahý... ale fungujou.

Jestli máš podobný problémy - tak doktůrek mi k tomu ještě přidal Forlax (rozpustnej prášek, piješ ráno a večer), na usnadnění není to projímadlo, takže tě to neohrozí v denním provozu, ale funguje taky bezvadně.

Omlouvám se všem za přízemní téma

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. května 2025 13:32

barbucha A je ti lépe? 

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 01. května 2025 13:40

Kan

Mnohem! Doktůrek zjevně věděl co a jak

A to už jsem vyzkoušela od dubový kůry přes x modelů čípků a mastí snad všechno... Nemůžu říct že bych byla už úplně v cajku (navíc jsem strachy zpocená už předem hned jak mě někde píchne), ale jako nebe a dudy, fakt - od mnohahodinový vyslovený tortůry je to teď velkej rozdíl