Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:31

Kan Jako že si řekne kdybych se měl dost rád a myslel pozitivně, tak by se mi to nestalo? Tak určitě.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:31

rasaNori já jsem si právě vůbec neuvědomovala, že se asi bojím. Ale to, že jsem čtyři dny po termínu přijela do porodnice s tím, že mně hrozně bolí záda, ale že by to mohl být porod mně vůbec nenapadlo, o něčem svědčí Ty další dva už byly pohoda

Online Miru
16895 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:32

Allysa 

...ve vší úctě, myslím, že píšu tak, že nikomu neubližuji.

Není to můj styl.

To, že si to někteří reprodukují jinak, už neovlivnim, to je dáno založením každého jednotlivce.

No, pokud někdo zjistí, že moje příspěvky mu nedělají dobře, tak mě může přeskakovat.

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:35

Miru Většinou tak činím, ale někdy už je to fakt moc.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:37

Miru Allysa Já se vždycky zamyslím, proč mi ty příspěvky od Miru vadí a pak je přeskočím. 

Není to nic proti Miru,  snad mě chápete, ale prostě někdy toho je fakt moc. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:38

Allysa Ne, že k informaci změní přístup. My třeba některý lidi k tátovi vůbec nepouštíme. Třeba tetu z druhé strany vůbec. Řekli jsme ji s mámou, že se bojíme respirační infekce, že má táta oslabenou imunitu a potřebuje klid. Pravda je taková, že teta by ho zbytečně rozložila, začala by nadávat na doktory, na systém, začala psát stížnosti a hledala by viníka. To nepotřebujeme. Máme volbu, tak ji využijeme, nepotřebujeme u táty zbytečně negativního člověka. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:39

Allysa j

Ja plne respektuji, kdyz nekdo ve stejne situaci ma tohle jako berlicku a pomaha mu to. Kazdy se uklidnujeme nejak jinak. Ale od kohokoliv jineho to zni fakt blbe. 

Jezis, ja tak nesnasela reci, ze mam hlavne byt pozitivni a je to cele jen v hlave... to jsem v te akutni fazi na lidi jecela, ze je chci videt, jak pozitivni a v klidu na mem miste budou. Spis bych ocenila, kdyby me nekdo z nich vzal v psychologovi a klidne i nekam pro antidepresiva na preklenuti nejhorsiho, nez tyhle hrabeci rady.

Jasne, kdyz se podivam zpetne ty tri roky, mohla jsem byt vic v klidu... ale ted uz vim, ze to dobre dopadlo, nasledky minimalni a onemocneni v remisi. To jsem tenkrat nevedela,  jen se strasne bala.

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:40

Samantha No, jebto tak. Já vím presne, proč.mi vadí, jen někdy už je toho fakt moc a tentokrát to vyvolalo potřebu se i ozvat, no.

Online Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:41

Kan a co člověka, který by mu říkal, že má být pozitivní, že život je takový, jak si ho udělá, že všechno je otázka pohledu na svět, že to má brát jako výzvu... Takového u něj potřebujete? 

Offline Sweet Potato
40489 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:42
Online Miru
16895 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:42

Allysa 

...taky nepíšu, že mít na všechno pozitivní přístup. Píšu o změně přístupu, o jiném úhlu pohledu. Někdo to zvládne sám, někdo s pomocí psychologa nebo nějakého kauče, někd o s někým blízkým. Někdo to nezvládne. I tak to bývá. Pořád je to o té individualitě každého.

Nikdo se nesmí/neměl by se do ničeho nutit, to je kontraproduktivní.

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:43

Zuzuli Říkáš to přesně a mám radost s tebou, doufám, že tohle taky jednou budu moct napsat.

Offline Sweet Potato
40489 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:44

AllysaVšechno dobře dopadne. 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:44
Online Miru
16895 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:45
Reakce na Pinot Noir:

Kan a co člověka, který by mu říkal, že má být pozitivní, že život je takový, jak si ho udělá, že všechno je otázka pohledu na svět, že to má brát jako výzvu... Takového u něj potřebujete? 

​...vytrhuješ to z kontextu. Na tatínka Kan

platí/by se vztahoval ode mne příspěvek směrovaný na Zina

ohledně jejího nemocného blízkého člověka...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:46

Pinot Noir A to tady já pišu? Pokud vím, bavíme se celou dobu o přístupu. Zase si do toho promítáš, co tam není. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:47

Allysa držíme palce

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:50
Reakce na Sweet Potato:

AllysaVšechno dobře dopadne. 

​Uvidíme, já doufám,  no. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:51

Já teda s Miru většinou vůbec nesouzním a příspěvky obvykle přeskakuju. Ale teď mi přijde, že je to nějak nepochopené nebo přetočené. Že v tom vidíte, co tam není a vztahujete to na sebe. (Což je teda zároveň naprosto pochopitelné zejména u lidí v těžké životní situaci)

Online Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 13:51

Allysa držím palce, dobře to dopadne.