Potrefenáhusa hihi, nebyla to mutziputzi? ta to měla v plánu, pokud si dobře pamatuju ![]()
Stěžovací vlákno
RoSa to už je dyl, Mutzi má stejně starý dítě jako já :-)
ale zajímalo by mě, jak to vedou
Potrefenáhusa Já jsem si na ní tenhle týden taky vzpomněla, chodí tu okoli lidi frbullem, a přesně jsem si říkala, jak to asi vede :-).
Potrefenáhusa taky si na ni občas vzpomenu.
Ale já tedy musím říct , že si často vzpomenu i na ostatní přispěvatelky, které tu kdysi byly, nebo i na MP.
Tak Betty jo, hodně se jich cestou poztrácelo:-)
A kde se toulá Ounz ?
Tabea já jsem tady ![]()
Ounz jsem si tenhle týden říkala, že už jsem tě dlouho nezahlídla. Téma mi nahrálo zeptat se. ![]()
Od ledna jsem nebyla nemocná, tak proč si to nevybrat teď, když můžu stonat pod klimatizací. To je takova hezká přímá cesta k zánětu dutin.
Všichni jsou na welcome párty a já se kuryruji horkým čajem v hotelu.
Ráno jsem měla se šéfem vážný rozhovor na téma mého dalšího působení.
A ještě jsem presvihla oběd, protože jsem místo toho utíkala do lékárny. Když jsem se za 40 minut vrátila, vše bylo snezene. No den jak korálek.
continuity At další dny jsou lepší ![]()
continuity ale ne... tak držím palce, ať je to jen chvilkovka a zítra jsi fit ![]()
continuity A jéje :-( Tak to je naprd, držím pěsti, ať je to jen nějaká kombinace únavy....a zítra jsi fit!
continuity jako ze sis to zaletela uzit do USA? Jestli jo, tak tlapkam moc!
Díky, v krku má už tak neskrwbe, tak snad je to dobré znamení, ale budu potřebovat něco na vykašlávání. Jako léky jsou tady fakt strašně drahé, za jedny strepsils, sprej do nosu a zinek jsem dala přes litr.
continuity Tak snad to zabere!
Bolí mě prso.
Uz delší dobu a nedovedu to úplně rozklíčovat. Nekdy se mi zda, ze je to kůže, nekdy to bolí jako prsa při kojení, někdy se mi zdá, ze spis přetíženy prsní sval (je to pravé, ergonomii prace na PC a telefonu mam strašnou). Byla jsem na sonu, vše v pořádku, nikde nic nenahmatám. Nějaký nápad, zkušenost? Kam byste s tím ještě šli? Prijde mi, ze se to uplne nelepsi.
MP Meri fyzioterapeutka, idealne takova, ktera se specializuje na zeny po porodu a podobne
MP Meri a zlepšit tu ergonomii![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí