barbucha to je fakt název čípků? jsem si to dala do vyhledávače:
Řitní trhlina či také Fissura ani je vedle onemocnění hemoroidy jedním z nejčastějších, nejvíce bolestivých a stresujících onemocnění v proktologii.
Řitní trhlina či také Fissura ani je vedle onemocnění hemoroidy jedním z nejčastějších, nejvíce bolestivých a stresujících onemocnění v proktologii.
barbucha Děkuji mnohokrát.Na usnadnění můžu doporučit hořčík ze 4fitness, kilo za 271,- Kč.Koupila jsem si jej na doplńování hořčíku a jaké bylo moje překvapení jeho hlavním účinkem.
Kávovou lžičku do sklenice vody a za 6-8 hodin účinek zaručen.Žádný jiný hořčík mi toto nezpůsobil.Také jsem byla velmi mile překvapena psylliem.Před jídlem rozmíchat dvě lžičky ve vodě.Zamíchaný třeba v jogurtu tu účinnost nemá.Psyllium ze stejné firmy vyjde nejlevněji.Užívám dvakrát denně a balení vystačí na 3 měsíce.Nejsem reprezentantem jejich produktů ale velká spokojenost.
sagitimě to dělá magnesium citrát. Jakékoliv.
Ja plne respektuji, kdyz nekdo ve stejne situaci ma tohle jako berlicku a pomaha mu to. Kazdy se uklidnujeme nejak jinak. Ale od kohokoliv jineho to zni fakt blbe.
Jezis, ja tak nesnasela reci, ze mam hlavne byt pozitivni a je to cele jen v hlave... to jsem v te akutni fazi na lidi jecela, ze je chci videt, jak pozitivni a v klidu na mem miste budou. Spis bych ocenila, kdyby me nekdo z nich vzal v psychologovi a klidne i nekam pro antidepresiva na preklenuti nejhorsiho, nez tyhle hrabeci rady.
![]()
Toto som bola vlani veľmi milo prekvapená, že pri všetkom marazme v slovenskom zdrravotníctve má onkologický ústav v Ba vlastnú špecializovanú psychiatričku.
Nic jinýho tam napsaný neni, kromě užívání a data. Já věděla že je to odbornej název, ale to je vše čím jsem mohla pomoct
Však doktůrek pravil, že je to dělaný "na zakázku" ![]()
A nevyváděla jsem nic, ty zloprcku! Vůbec nevim jak se to mohlo stát.
Dík, ale mně ten Forlax vyhovuje. Jak jsem už psala, není to projímadlo, jen ředidlo
Že se i tak bojím najíst, snad nemusím dodávat...
Hrdina ani tak ne, spíš mučedník!
barbucha stane se to strasne snadno. Staci mit chvili horsi zazivani, lehkou zacpu, a k tomu v te chvili zhorsene hojeni ran, treba kvuli nejakemu infektu a pak se to jen zhorsuje neni treba zadne vyrazne mechanicke poskozeni... u me to byl jeden z vedlejsich ucinku chemoterapie. Leky na nevolnost zpomalovaly zazivani a pak to jelo.
Ale s tim natrzenim mel pravdu. Jak se pak clovek boji vypraznit, ta stazena oblast se neprokrvuje a pak nehoji. Proto se dela tohle, uvolni se ta rana a zahoji se dobre a rychle. Za sebe doporucuju se nebat najist a pak zatnout zuby a uvolnit sverac ![]()
Kristepane, chemo a ještě tohle k tomu? To teda hluboce smekám, že jsi ještě vůbec příčetná!
A jo, zuby zatínám... jednak ten Forlax je fakt přínosnej, a pak se taky bojím abych sebou někde z hladu nesekla, kdoví co bych si přitom natrhla dalšího ![]()
Tvl zvuky venkova
soused už přes hodinu seká. (Vím, že je pátek a někdy to udělat musí, ale stejně mně to strašně štve)
Evaeva hahahaha. Já si vždycky říkám, jak může někoho tohle štvát, to jsou zvuky co absolutně odfiltrovávam. A navíc je to za hodinku za dvě hotový My to naštěstí nijak nedrzime ať je pátek nebo svátek, tady je jen noční klid. Sekali jsme na svátek práce, ale my máme teď sekačku srovnatelnou hlukem s robotickým vysavacem.
Karja naše je taky tišší, i když ráda to nemám. Ale in to bere motorovou strunovkou. Mně obecně tyhle zvuky vadí, myčka, pračka, ten robot, filtrace od bazénu, ale tohle je fakt řev, že mně děti dva metry ode mě neslyší. Tohle na sídlišti nemáme
doma zavřu okna a je to (stroje pouštím, když jdu ven)
Evaeva haha tak to u nas by si rovno chytka rapla. Tu ma malokto robotickú tichú kosačku tu sa reze drevo na zimu, kosi strunovkou, lebo vysoká trava, jazdia traktory, lebo sezona, okrem nedele
Evaeva jak pises, udelat se to musi. Taky me to nenaplnuje radosti, ale zas jsou kolem zelene zahrady a ne zapraseny beton. My teda mame ted tu samochodku, sousedi taky a ta nase neni slyset skoro vubec, jen kdyz chrousta neco tvrdsiho. Sousedova trochu vrci, ale vnimam to jen kdyz stojim u plotu. Ale budu muset vzit strunovku na travu pred plotem, tam Máňa nejezdi.
Evaeva já sekám zahradu dva dny, od rána do večera, benzinovou sekačkou! a to jsem ráda, když to stihnu za pá+so, protože v neděli tam maj hlukovou vyhlášku a nesmí se... do toho ještě soused pouštěl cirkulárku, ale předloni umřel, tak už to neni co bejvalo ![]()
RoSa cirkulárka je jeden zvuků, bez kterých vesnice není vesnicí! Cvrkot, slepice a z dálky cirkulárka. ![]()
Pinot Noir Jo
Mě tyhle zvuky vyloženě uklidňují, vždycky se mi vybaví klidné dětství/mládí na vsi.
Janulik03 tady na vsi, která je fakt úplněj zapadákov, si jeden ze sousedů starousedlík!!! začal stěžovat na řezání dříví v sobotu. Všichni, jakože opravdu všichni tu topí dřevem, on taky. Všichni také chodí do práce přes týden a samozřejmě řežou v sobotu, kdy jindy. On je důchodce a najednou si nepamatuje, že ještě před pár lety taky řezal v sobotu ![]()
Ale teď je tu teda božskej klid, jak jsou všichni v práci. Jen ptáci, bzučení včel v jabloních, slepice oznamující že snesla, občas zabučení z kravína.
Evaeva Chápu tě, taky tyhle zvuky nemám ráda, zvlášť když se před nima nedá utéct.
(zrovna před pár dny jsem si říkala, o kolik míň mi vadí práce kolem vlastní domácnosti, když mi došlo, že od dob bydlení u našich se ty spotřebiče strašně posunuly, vysavač vysává, když nejsem doma, sekačku máme elektrickou, takže tichou, odsavač par a pračka jsou taky mnohem tišší než dřív... a že mi ani před tím vlastně nevadila ta práce, ale být v tom hluku)
Pinot Noir co vesnice, u nas v rodnem meste mel cirkularku a drubez s kohoutem soused. Bydleli jsme v ulici skoro na kraji mesta, nez za nama postavili panelaky, kazdy dum mel veliky dvur a za dvorem stodolu. A jeste do mych 15 let byla pobliz sodovkarna, takze v lete, kdyz bylo vsechno otevrene u nas i u nich, bylo slyset i cinkani lahvi, mlaceni prepravkama na rampe a nadavani ridicu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.