Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2025 15:02

Janulik03 my taky nemáme robotickou, ale rozdíl mezi elektrickou normální sekačkou a motorovou strunovkou je značný. Nicméně mně vadí i myčka nebo ta filtrace. Tohle je teda vyloženě soused přes plot, bagr o padesát metrů vedle nebo projíždějící traktor mně z míry nevyvede.

RoSa to máš asi velký pozemek. On je s tím krámem vlastně furt za naším plotem A když kvůli tomu neslyším vlastní děti, tak mi to vadí no.

Nicméně už má hotovo, až bude sekat příště, už tu nebudeme Je to lufťák jako my, moc sem nejezdí (jako my) a seká ještě míň, tak škoda, že se netrefil třeba do příštího týdne

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 02. května 2025 15:03

My máme robota, ten je úplně tichý, ale občas použiju strunovku, a to je pěkný řev! A taky fukar na listí. A tuhle jsem několik dní v kuse brousila police, loni touhle dobou lavičku, a ta měla šprušlí! Soused má zase zahradní traktor, to je dost rachot. A jeho koníček je mytí vozového parku wapkou, to je taky rambajs. Zákaz hluku v neděli tu nemáme, ale většinou bývá klid. Někdy se ty práce udělat musí.

A já asi radši zahradní traktor od jednoho souseda, než roje včel od druhého. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 02. května 2025 15:05

Pinot Noir víš co, tohle beru jako nezbytnej hluk. Pak je řada zbytnejch vesnickejch zvuků, co serou víc:D.

Offline Sweet Potato
40487 příspěvků moje polička 02. května 2025 15:18

Mně tyhle zvuky taky nevadí, do určité neurčité míry. Ale sama se je snažím nevydávat v dobu, kdy by vadit mohly. Upřímně - brzo ráno u mne fakt nehrozí.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 02. května 2025 15:19

Karja jestli se do nich počítá ječení děcek na trampolíně a békání u ohně, tak jsme vinni!

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 02. května 2025 15:24

A teraz mame na starosti susedovie sliepky.

To je taká sranda, aké su chytré a za jeden deň máme 10 vajec ako odmenu.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 02. května 2025 15:26

Pinot Noir synovec o Velikonocích přidal ježdění s plastovou Tatrovkou po hrbolaté dlažbě. Půldenní teror to byl!

A mě vlastně asi teď nejvíc vadí ty letadla v Praze, budí mě okolo třetí a pak už nemůžu usnout, mám blbé myšlenky a ráno jsem úplně k ničemu.

Offline RoSa
10193 příspěvků moje polička 02. května 2025 15:44

andulka01 jo, ty letadla jsou blbý... ale včera v noci jsem koukala na oblohu, světýlko mělo namířeno na přistání a vůbec nic nebylo slyšet - mi připadá, že ve dne to snad dělá větší rambajs

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 02. května 2025 16:00

Pinot Noir Ne, mně řvaní dětí nevadí:D:D. 

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 02. května 2025 16:09

K nám do vchodu se přistěhovala rodina se čtyřmi dětmi odhadem od 2 do 7 let (žádná dvojčata) a tam tedy hlavně soucitím, i jako bezdětná odkázaná na home office. Vlastně mě víc ruší pokusy (marné) rodičů nějak tu smečku na schodech nebo venku ztišit než výskot a jekot samotný. Na doslech máme rodinné domky se zahradami a tam mám do mozku vypálenou hlavně dikci jedné maminky, její Simonoooo a Tomášiiii, jsi normálníííí?

Online Tabea
8152 příspěvků moje polička 02. května 2025 16:35
Reakce na Pinot Noir:

RoSa cirkulárka je jeden zvuků, bez kterých vesnice není vesnicí! Cvrkot, slepice a z dálky cirkulárka.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. května 2025 17:10

Pinot Noir my mame vsechno vyjmenovane. Krome trakturku tedy ctyrkolku. Ale muz ma vcely, nekolik strunovek a pil, sekacku, cirkularku, pes vyje kdyz slysi sanitku. Muz Vecne neco kuti, reze, stipe a naslwdne prevazi na voziku za ctyrkolkou. Skorosoused ma smecku desitek severskych psu a dalsi soused pronajima chatu, takze party skoro kazdy vikend. A je mi to uplne jedno. Zrovna ted mam otevrene okno v pokoji nad hlavnim vjezdem sanitek a vsech ostatnich vozidel do arealu nemocnice . Dite si musi zvykat pekne odmala. 

Sweet Potato pravda brzy rano u nas nevyje ani ten pes 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2025 17:47

Slepice včetně kohouta mi nevadí v žádnou denní i noční dobu

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 02. května 2025 17:57

Koukam, ze asi jedina vyhoda tinnitu je ta, ze zvladnu odfiltrovat jakekoliv zvuky venkova vcetne sekacky

Jinak si stezuji, ze je krasne, kvetou seriky a chodime s detmi po zmrzlinach a ja jsem uz paty den bez cichu a chuti. Mam neco jako rymu z pekla zkrizenou s kovidem a uz me to dost neba....

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 02. května 2025 19:10

monis mám stále akoby zápal dutin, ale z alergie, už 3. týždeň. V stredu mi tiekla krv z 1 dierky, tak som sa bála smrkat a asi mi to vraza do uší, teraz pred chvíľou som smrkla a krv zas z 2.dierky

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 02. května 2025 19:33

letfenixa clovek si rika, ze na zacatku kvetna by se bez tohoto uz opravdu obesel...tri tydny jsou teda neco

Offline Sweet Potato
40487 příspěvků moje polička 02. května 2025 19:47
Reakce na Karja:

Pinot Noir Ne, mně řvaní dětí nevadí:D:D. 

​Řvaní dětí mi taky neva, ale soustavné ječení některých matek moc.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 02. května 2025 19:53

letfenixa na krev z nosu nam doktorka ordinovala ascorutin - mas? Je to bez receptu, snad u vas taky.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 02. května 2025 20:28

Kokoska viem, že to existuje, netiekla mi už desaťročia, ale už je tých sprejov a smrkania asi moc

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 02. května 2025 21:20

Sweet Potato v Praze ve vnitrobloku je na sousedním pozemku soukromé dětské hristatko, jednu dobu tam nějaká maminka mluvila hrozne hlasitě na batole takovou tou českou angličtinou, to bolelo fakt hodně