Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online DruI
5591 příspěvků moje polička 06. května 2025 21:26

MP Meri Já k tomu mám taky sklony. Zlepšit ergonomii a nechat si doporučit nějaké vhodné cviky by určitě pomohlo ;o) A teda za mně ještě kvalitní spodní prádlo.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. května 2025 21:58

Spodni prádlo myslim u mě vliv mít nebude Takže vam ti taky zní spis jako fyzio problem? Ja mam skvelyho fyzioterapeuta, fakt mi pomohl, ale priznam se, ze jit tam s timhle je mi takovy ... nepříjemný

Online Kokoska
35032 příspěvků moje polička 06. května 2025 22:03

MP Meri tipla bych si, ze ti bude sahat spis na zada nez na prsa. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. května 2025 22:19

MP Meri mna bolieva lavy prsnik z chrbtice, takze by som to spomenula fyzio. Ale ja mam zenu, tak sa mi to radi

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. května 2025 07:04

Kokoska taky jsme si skoro jistá, že na prso šahat nebude, kromě zad možná ještě i na žebra

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 07. května 2025 08:32

MP Meri Já bych taky tipla na 90% problém s pateří. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 07. května 2025 08:40

MP Meri a nemohla by ses procpat nekam, kde by ti zkontrolovali i povrch prsa? ses si jista ze na kuzi nevidis zadny zmeny? jeste me napadlo, jestli nemely deti nestovice, tak jsi mohla mit pasovej opar, nevede tudy nahodou ten nerv co muze byt zasazenej?

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 07. května 2025 08:53

MP Meri me taky bolelo, vydesena jsem byla, taky jsem byla na sonu, taky v poradku. Doktorka rikala, ze to nekdy muze znacit pocinajici degenerativni onemocneni patere nebo neco od zad. Taky nevim, co s tim. Ale u me se to zlepsilo, neni to uz tak intenzivni. 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 07. května 2025 11:28

MP Meri Pokud máš pocit přetíženýho prsního svalu, můžeš ho rozmasírovat tenisákem - postavíš se k filtru nebo ke zdi, mezi sebe a zeď dáš tenisák a na chvíli se na to místo jakoby pověsíš, trochu můžeš poválet na místě. Já na to trpím a tohle mi dost pomáhá. A vyvěsit ruku - lehneš si třeba na kraj gauče, ruku pověsíš dolů a chvíli necháš viset. Neměla bys tím nic zkazit. Ale na fyzio s tím umí hezky pracovat, vůbec bych se nebála zmínit. Super, že sono nález je negativní!

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 07. května 2025 13:48

MP Meri spolu s termínem u fyzio bych si pořídila sluchátka na telefonování a nastavila si správně monitory, židli, klávesnici...

Držím palce, ať je to zas brzy dobrý. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. května 2025 13:58

Tabea Tohle radši ani moc nekomentuju, pracuju v kuchyni u stolu na pc + treba 4h denně ťukání do telefonu (pracovně). Je to tragicky, ale momentálně me kromě změny práce moc nenapadá, co s tim

Diky za vsechny tipy, zkusim jit cestou rozcvičováni, na to fyzio si asi taky skočím, je to odborník sakra, tak kašlu na bloky. Možná to vezmu i přes gyndu, jen tak pro jistotu ...

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 07. května 2025 14:39

MP Meri mne to robili kostice z podprsenky.

Online Kokoska
35032 příspěvků moje polička 07. května 2025 14:54

Když je řeč o rehabilitaci, může rehabilitační doktor napsat žádanku na ortopedii? Něco se mi líhne v koleni a jít s požadavkem napsat žádanku na praktickýho je tak na dva měsíce. A možná by ta rhb doktorka rovnou poradila.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 07. května 2025 15:37

Kokoska podle mě k ortopedovi žádanku od praktika nepotřebuješ. Zvláště, jestli jsi tam už někdy byla.

Online Kokoska
35032 příspěvků moje polička 07. května 2025 15:42

Makara to by byla nejlepsi varianta, zkusim zjistit. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 07. května 2025 15:45

MP Meri ja vím, že je to taková nepříjemná rada. Ale pohodlný sluchátka by ti mohly už celkem dost zlepšit život. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. května 2025 20:58

Tabea Ja netelefonuju, ja na mobilu pracuju s fotkama, stříhám videa atd. Maximum veci se snažím přesouvat do PC, ale uplne všechno nejde 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. května 2025 21:01

letfenixa Kostice už jsem dávno vyřadila, na moji výbavu to nemá smysl mam v některých jen takovou ty výztuhu na boku, ale většinou jsem bez niceho. Ale zkusim přejít zas na ty bezešvé lampasy, v případě že by těch pár gramů byla moc velká váha a bolelo mě to naopak z absence prádla

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 07. května 2025 21:31

MP Meri tak si za ušetřený peníze, který nepotřebuješ na sluchátka, můžeš koupit něco pěkného

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2025 21:36

MP Meri nedal by se na úpravy těch videí telefon položit na nějaký stojánek? Že bys ho nemusela 4h denně držet a i krk by možná byl v lepší poloze. Já osobně bych tu příčinu hledala tady. Fyzio by tě mohl naučit i nějaké kompenzační cviky, co by sis několikrát denně rychle udělala.